Vrije tijd

BREAKING

Investeren in hotelkamers

BLANKENBERGE/KNOKKE-HEIST - Aan de kust worden binnenkort twee nieuwe hotels van de hotelketen Accor geopend. Het gaat om een nieuw Mercure hotel in Blankenberge en een Ibis Budget hotel in Knokke-Heist.  

Alle artikels

BREAKING

Maldegem een week lang in de kijker op Het Nieuws Vandaag

MALDEGEM - Naar aanleiding van het Stoomtreinfestival van zaterdag 29 april tot en met maandag 1 mei zetten wij een week lang Maldegem in de kijker. Maldegem heeft aan toeristen heel wat te bieden met het Stoomcentrum, het Canada War Museum in Adegem en de Filippus Paardenmelkerij.  

BREAKING

Vier de lente met de leukste festivals in Brugge

BRUGGE - Met de start van de lente en de zomer op komst is het tijd om de agenda in te vullen met leuke activiteiten. In Brugge en omgeving hoef je je niet te vervelen. We zijn intussen al afgetrapt met het grote Jeugdboekenfeest wat nog verlengd werd met een jeugdboekenweek en een jeugdboekenmaand met tal van activiteiten.   

BREAKING

We verwelkomen vanaf vandaag het Stoomfestival Maldegem als nieuwe adverteerder

MALDEGEM - Niet alleen tal van handelaars kiezen voor digitale publciteit maar ook organisatoren van events. Na de Handelsgebuurtekring Langestraat-Hoogstraat voor hun Brugge Winkeldag zal nu ook het Stoomfestival Maldegem adverteren voor hun Stoomfestival.  

BREAKING

Nieuwe aanwinsten voor Wielermuseum Roeselare

ROESELARE - Het Wielermuseum van Roeselare heeft een aantal nieuwe aanwinsten die te bewonderen zijn. Nu het wielerseizoen terug volop gestart is komen er terug meer wielerliefhebbers over de vloer.   

BREAKING

Paaswandelingen in het natuurpark Zwin komend weekend

KNOKKE - In het Zwin wordt op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 april een paaswandeling gehouden.      

BREAKING

Gloednieuwe versie van de Limburgpas

LIMBURG - Dagtoerisme Limburg, de koepelorganisatie van toeristische attracties en musea in Belgisch en Nederlands Limburg, heeft de gloednieuwe versie van de Limburgpas voorgesteld. 

BREAKING

Komend weekend goedkoper naar Bellewaerde ?

IEPER - Het pretpark Bellewaerde in Ieper verwacht komend weekend heel wat volk door de mooie weersvoorspellingen. 

BREAKING

Genieten van de lente in de Efteling in Nederland

KAATSHEUVEL (NEDERLAND) - In Nederland is het nog geen paasvakantie en het is dan ook nu bijzonder leuk om in alle rust en kalmte een bezoek te brengen aan het pretpark De Efteling.     

BREAKING

Tip voor een leuke uitstap: Bakkerijmuseum Veurne

VEURNE - Vandaag is de dag terug mistig gestart maar volgens de weervoorspellers zullen ze aan de kust nog de zon te zien krijgen vandaag.  

Bekijk volgende pagina