Vrije tijd

BREAKING

Donkse donderdagen in Berlare

BERLARE  - Het meer van Donk in Berlare doet meteen denken aan een vakantiegevoel met heel wat horecazaken rond het water, het verhuur van bootjes en de vele dagjesmensen die er langs komen om er te genieten van de heerlijke palingbereidingen.   

Alle artikels

BREAKING

Sandra en Kersten die Zulte ruilden voor Spanje straks op het kleine scherm

ZULTE/SPANJE - Sandra Van den Steen en Kersten Rammeloo die Zulte ruilden voor het zonnige Spanje komen binnenkort op het kleine scherm.  

BREAKING

Peter en Marianne Labens starten in 2020 hun nieuw project in Zuid-Frankrijk

WAARDAMME - Peter Labens en Marianne Van Gheluwe , gekend als advocaten maar ook als uitbaters van de B&B Libellen van Waaroost in de Oostkampse deelgemeente Waardamme,  starten in 2020 met een nieuw avontuur. Ze zullen in de Gard streek vlakbij Uzès hun nieuwe B&B runnen. 

BREAKING

Nog gratis naar Seafront Zeebrugge voor eind juni ?

ZEEBRUGGE - Na twintig jaar komt er een einde aan de Russische onderzeeêr Foxtrot van Seafront Zeebrugge. Het maritieme themapark wou deze unieke boot nog redden en aan wal in water leggen maar daarvoor krijgen ze geen toestemming.    

BREAKING

Heerlijk logeren en ontbijten in de Brugse binnenstad

BRUGGE - In Brugge komen heel wat toeristen genieten van de constructies van de Triënnale rond het thema Liquid City. Maar er is veel meer met de vele musea, een tochtje op de Brugse reien of Brugge ontdekken van op de koets.    

BREAKING

Toeristische rondvaart op Brugse reien wordt duurder

BRUGGE - De gemeenteraad van Brugge zal op dinsdag 26 juni moeten beslissen over de tarieven van de bootjes op de Brugse reien. Het schepencollege stelt een prijsverhoging voor van 8 naar 10 euro. 

BREAKING

Hangtime Bredene lokte reeds 30.000 bezoekers in zes maanden

BREDENE - Hangtime in Bredene (in het vroegere gebouw van Earth Explore) kent heel wat succes. Het trampolinepark is sinds half december 2017 bezig en lokte intussen reeds 30.000 bezoekers.  

BREAKING

Mercure Blankenberge vandaag 1 jaar open

BLANKENBERGE - Het personeel van Mercure Blankenberge heeft vandaag reden tot feesten. Het hotel is vandaag precies één jaar open. 

BREAKING

Logeren in luxe aan zee

BLANKENBERGE - Wie nog op zoek is naar een leuk adresje aan zee voor komend weekend moet zeker eens reserveren in de B&B Over d' Eede in Blankenberge, gelegen vlakbij het natuurgebied van Uitkerke. 

BREAKING

Negende seizoen van Met Vier in Bed op VTM gestart

VILVOORDE - Op VTM is maandagavond het negende seizoen gestart met een nieuwe reeks van het populaire tv programma Met vier in Bed.   

Bekijk volgende pagina