Vrije tijd

BREAKING

Oostende krijgt deze zomer terug zandsculpturenfestival

OOSTENDE - Op het Groot Strand van Oostende wordt deze zomer terug een groot zandsculpturenfestival gehouden in het kader van 25 jaar Disneyland Parijs.  

Alle artikels

BREAKING

Vier dagen Hof en Huis in domein d'Aertrycke in Torhout

TORHOUT - In het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout wordt van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei het event Hof en Huis gehouden.   

BREAKING

In de kijker: Heilig Bloedprocessie

BRUGGE - De verkoop van tickets voor de Heilig Bloedprocessie zit plots in een stroomversnelling na de aankonidiging van bijzonder mooi weer voor donderdag 25 mei. 

BREAKING

Met plezierbootje op de Dender

DENDERLEEUW - De Bed and Breakfast Chillann uit Denderleeuw die op 14 februari geopend werd door Ann Housen pakt nu uit met het verhuren van een plezierbootje om op de Dender mee te varen en te genieten van de rust.        

BREAKING

K3 één dag op de planken van Kursaal Oostende deze zomer

OOSTENDE - Na het ongeziene succes van hun eerste tournee komt de populaire groep K3 ook deze zomer terug naar Oostende.  

BREAKING

Oostende voor Anker verwacht twee prachtige driemasters

OOSTENDE - Tijdens het Hemelvaartweekeend wordt terug Oostende voor Anker gehouden. De organisatoren verwachten terug prachtige schepen. 

BREAKING

Oostende pakt deze zomer uit met langste waterglijbaan

OOSTENDE - Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli zal in Oostende de langste en leukste waterglijbaan van het land te vinden zijn. 

BREAKING

Spoorwegen pakken uit met twee nieuwe B-dagtrips

BRUSSEL - De spoorwegen pakken uit met twee nieuwe B-dagtrips waarbij je betaalt voor een heen- en terugreis met de trein in tweede klasse, eindvervoer indien nodig en de toegang  tot de attractie.    

BREAKING

Ibis Styles Nieuwpoort opent op 22 juni

NIEUWPOORT - Langs de Brugsesteenweg in Nieuwpoort opent op donderdag 22 juni het nieuwe hotel Ibis Styles dat gebouwd wordt in anglo normandische stijl. Dit hotel zal gerund worden door Muriel Devisschere die al heel wat ervaring op deed in andere hotels. 

BREAKING

Morgen opent Bellewaerde in Ieper hun nieuwe attractie Dawson Duel

IEPER - In het pretpark Bellewaerde wordt morgen vrijdag een nieuwe attractie geopend. Het gaat om de Dawson Duel waarin het park vier miljoen euro geïnvesteerd heeft.  

Bekijk volgende pagina