Vrije tijd

BREAKING

Werken voor Bellewaerde Aquapark schieten goed op

IEPER - De werken voor het Bellewaerde Aquapark schieten goed op. De pers werd uitgenodigd voor een blik op de bouwwerf. Tegen 1 juli moet alles klaar zijn.

Alle artikels

BREAKING

Kust verwacht een topweekend

KUST - Met de aankondiging van het mooie weer en de zomerse temperaturen en nog heel wat koppels die nog Valentijn willen vieren belooft het een druk weekend te worden aan onze kust. 

BREAKING

Gevoelige uitbreiding van C-Hotels aan onze kust

KUST - Aan de kust openen nog voor de zomer twee nieuwe C-hotels en een derde hotel dat gerenoveerd wordt.

BREAKING

Heel wat streekproducten in de Voerstreek

VOERSTREEK - Onze toeristische rubriek die wij beloofd hebben met tips voor vakanties in eigen land starten we in de Voerstreek. Het is er bijzonder leuk verblijven in één van de Voerdorpjes met onder meer het hoogste punt van Vlaanderen. 

BREAKING

Zoeken naar een plaatsje op een terras op de Brugse Markt

BRUGGE - Het mooie weer lokt heel wat mensen naar buiten en het blijft nog tot en met zondag prachtig weer met heel wat zon. Het kan tegen eind deze week vijftien graden worden.  

BREAKING

Corendon toestel in tuin van hotel

NEDERLAND - In de tuin van het Corendon Village Hotel in het Nederlandse Badhoevedorp staat sinds vanmorgen een vliegtuig. Er werd een afstand van 12,5 kilometer afglegd tussen Schiphotel en het Corendon hotel.

BREAKING

Ruiterkaart 2019-2020 van Limburg is uit

LIMBURG - De provincie Limburg is een aanrader voor liefhebbers van paardensport. Ze beschikken over 650 kilometer routes voor ruiters en menners.

BREAKING

De nieuwe Limburg gids nu zaterdag gratis in uw krantenzaak

LIMBURG -De nieuwe Limburg vakantiegids 2019 is uit met een overzicht van alle bestemmingen, evenementen en leuke adresjes voor een dagje of weekend Limburg.   

BREAKING

Een romantisch dagje Valentijn in Brugge

BRUGGE - Velen zijn wellicht nog op zoek naar een verrassing voor Valentijn. Dan kunnen wij een dagje Brugge aanbevelen. Je kan logeren in het driesterrenhotel Karel de Stoute in de Moerstraat, bijzonder romantisch ingericht.

BREAKING

Van 7 tot en met 10 februari Vakantiesalon in Brussel

BRUSSEL - Op de Heizel in Brussel wordt van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari het jaarlijkse vakantiesalon gehouden. Ze zijn reeds aan hun 61e editie toe.

Bekijk volgende pagina