Vrije tijd

BREAKING

Toerisme Voerstreek award voor Magda Vantilt

VOEREN - Toerisme Voerstreek heeft voor de vijfde maal de Toerisme Voersteek award uitgereikt. Het waren voorzitter Guy Born en ondervoorzitter Veerle Reekmans die de prijs mochten uitireiken.  

Alle artikels

BREAKING

Nieuw hotel in Gent opent de deuren

GENT - In Gent is er vanavond de officiële opening van het nieuwe Ibis Budget Gent Centrum Dampoort hotel. Het hotel is gelegen aan de Kleindokkaai op slechts twee kilometer stappen van het centrum met de vele bezienswaardigheden.   

BREAKING

Eerste pinguïnbaby geboren in Sea Life Blankenberge

BLANKENBERGE - In het Sea Life Center van Blanklenberge werd donderdag een baby Humboldtpinguïn geboren. Het is het kleintje van Winny en Luk.    

BREAKING

Wallonië in Vlaanderen van 16 tot 18 maart

ANTWERPEN - Op de Groenplaats in Antwerpen start morgen vrijdag de beurs Wallonië in Vlaanderen. Op de beurs zijn standhouders te vinden uit vijf Waalse provincies. De provincie Namen is er vertegenwoordigd door twaalf standhouders.  

BREAKING

Stoomcentrum Maldegem zet zondag de deuren open

MALDEGEM - Het Stoomcentrum in Maldegem zet nu zondag 18 maart de deuren open voor het grote publiek. Er zijn die dag speciale ritten gepland.   

BREAKING

Wallonië in Vlaanderen van 16 tot 18 maart

ANTWERPEN - Op de Groenplaats in Antwerpen wordt van vrijdag 16 tot en met zondag 18 maart de beurs Wallonië in Vlaanderren gehouden. Drie dagen lang vind je alle toeristische info over de vijf Waalse provincies.   

BREAKING

Komend weekend ooievaarsweekend in Natuurpark Zwin in Knokke

KNOKKE-HEIST - In het Zwin Natuurpark in Knokke wordt komend weekend een ooievaarsweekend gehouden. Op zaterdag en zondag kan je met een gids door het park waar de bezoekers meer zullen te weten komen over de ooievaars.    

BREAKING

Brugge verkennen op wieltjes

BRUGGE - De stad Brugge lokt jaarlijks vele honderden duizenden toeristen. Venetië van het Noorden is echt in trek bij toeristen uit onze buurllanden maar ook uit Spanje, Rusland, China en Japan. De stad verkennen kan te voet, per koets, per bootje, met de mini bus of ook op wielen met de segways.    

BREAKING

Wallonië in Vlaanderen van 16 tot 18 maart

ANTWERPEN - Op de Groenplaats in Antwerpen wordt van vrijdag 16 tot en met zondag 18 maart de beurs Wallonië in Vlaanderen gehouden. De vijf Waalse provincies zijn er vertegenwoordigd. De komende dagen zullen wij u tal van standhouders voorstellen.   

Bekijk volgende pagina