Vrije tijd

BREAKING

Eerste grote surftentoonstelling in ons land

KNOKKE-HEIST - Van zaterdag 25 maart tot en met zondag 28 mei loopt op de bovenverdieping van het Cultureel Centrum Scharpoord in Knokke de unieke expo Surfing The Cult of Cool. 

Alle artikels

BREAKING

Veertien dagen lang dagelijkse tips voor een dagje uit

VLAANDEREN - Volgend weekend start de Paasvakantie en gedurende de ganse vakantie krijgt u van ons dagelijks tips voor een leuk dagje uit zowel met kinderen als voor volwassenen.  

BREAKING

Expo Storms vanaf zaterdag 1 april terug dagelijks open

BLANKENBERGE - Op de Pier van Blankenberge kom je alles te weten over storm en de soorten storm maar ook welke schade ze kunnen veroorzaken.    

BREAKING

Vier de lente met de leukste festivals in Brugge

BRUGGE - Met de start van de lente en de zomer op komst is het tijd om de agenda in te vullen met leuke activiteiten. In Brugge en omgeving hoef je je niet te vervelen. We zijn intussen al afgetrapt met het grote Jeugdboekenfeest van zondag wat nog verlengd wordt met een jeugdboekenweek en een jeugdboekenmaand met tal van activiteiten.   

BREAKING

Tijdens de Paasvakantie krijg je dagelijkse uit tips

VLAANDEREN - Ook tijdens de komende Paasvakantie krijg je dankzij onze samenwerking met 365 Ontdekkingsdagen dageljiks heel wat tips voor heerlijke uitstapjes met het gezin. 

BREAKING

FlixBus start met nieuwe bestemmingen vanuit Brugge

BRUGGE - De FlixBus start met nieuwe bestemmingen vanuit Brugge. Sinds ze op Dortmund en Londen rijden is hun aantal reizigers vanuit Brugge verdubbeld. 

BREAKING

Lissewege in de kijker in de media

LISSEWEGE - In Lissewege verwachten ze de komende zomermaanden terug heel wat volk. Ze krijgen alvast tijdens de maand april heel wat aandacht in de media. 

BREAKING

De Mijn van Blegny op gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen

ANTWERPEN/BLEGNY - Op de Groenplaats in Antwerpen wordt van vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen gehouden. Heel wat toeristische attracties en regionale toerismekantoren zijn er vertegenwoordigd. 

BREAKING

Het land van Herve op de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen

ANTWERPEN/ HERVE - Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart wordt op de Groenplaats in Antwerpen de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen gehouden. Eén van de standhouders is het Land van Herve.  

BREAKING

Dinant te gast op de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen

ANTWERPEN/DINANT - Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 maart wordt de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen gehouden, dit op de Groenplaats van Antwerpen.  

Bekijk volgende pagina