Vrije tijd

BREAKING

Vandaag wereldokapidag in de Zoo van Antwerpen

ANTWERPEN - Het is vandaag de internationale wereldokapidag waarbij deze diersoort in de picture staat.    

Alle artikels

BREAKING

Verklede kinderen gratis naar Seafront tijdens de herfstvakantie

ZEEBRUGGE - Ook tijdens de herfstvakantie belooft het terug druk te worden aan de kust. Er is ook heel wat te beleven aan de kust waaronder het indoor maritieme themapark Seafront met het lichtschip Westhinder en de Sovjet duikboot.   

BREAKING

Mooiste kerstmarkten van Duitsland

AKEN/KEULEN - Heel wat Belgen trekken jaarlijks naar de kerstmarkten van Aken en Keulen. Ze zijn dan ook reeds sinds de jaren zeventig een begrip en lokken heel wat volk. De kerstmarkt van Aken alleen is goed voor 1,5 miljoen bezoekers.  

BREAKING

Lezers Het Nieuws Vandaag gisteren en vandaag naar Bellewaerde in Ieper

IEPER - Naar aanleiding van het tweejarig bestaan van onze gratis nieuwswebsite voor gans Vlaanderen mochten wij dankzij het pretpark Bellewaerde in Ieper een wedstrijd organiseren waarbij gratis tickets te winnen waren. 

BREAKING

500.000 euro voor vier jeugdverblijven in Vlaanderen

VLAANDEREN - Vlaams Minister van Toerisme Ben Weyts trekt 500.000 euro uit vier jeugdverblijven. Ze kunnen met het geld investeren om het moderner, brandveiliger en kindvriendelijker maken van hun verblijf.   

BREAKING

Alexander Deman komt met ijssculpturenfestival naar Brugge

BRUGGE - Vanaf 25 november zullen op het Stationsplein in Brugge terug ijssculpturen te bewonderen zijn. Alexander Deman komt na het succesvolle zandsculpturenfestival in Oostende nu met ijssculpturen rond 25 jaar Disneyland Parijs. 

BREAKING

Provinciedomeinen in Vlaams Brabant lokten minder volk door slechte nazomer

VLAAMS BRABANT - De provinciale domeinen van Vlaams Brabant lokten dit jaar minder volk door de slechte nazomer. Het ging om een daling met 6% van het aantal bezoekers. 

BREAKING

Segway Tours Brugge verhuist naar Oud Sint-Jan

BRUGGE - Reeds vele jaren zijn de Segway Tours actief in Brugge vanuit hun pand in de Sint-Jakobsstrat. De familie Wentein wou nog meer centraal zitten op een locatie waar heel wat toeristen voorbij komen.  

BREAKING

Mechelse hotels zetten nu zondag de deuren open

MECHELEN - In Mechelen houden twaalf hotels nu zondag 15 oktober een opendeur van 11 tot 15 uur. Thema van deze opendeur is kunst in het hotel. 

BREAKING

Kust verwacht terug topweekend

KUST  - De toeristische sector aan de kust verwacht komend weekend een topper. Er worden immers temperaturen tussen 20 en 23 graden voorspeld voor zaterdag en zondag. 

Bekijk volgende pagina