Vrije tijd

BREAKING

Eerste skipistes open in de Oostkantons

OOSTKANTONS - Wie wil skiën in eigen land kan dit weekend naar de Oostkantons trekken. Daar zijn de eerste skipistes open. 

Alle artikels

BREAKING

Al uw kamer geboekt voor komend weekend

BRUGGE - In Brugge zal het komend weekend terug koppen lopen zijn op de kerstmarkten op de Markt en het Simon Stevinplein. Verder kan je ook de ijssculpturen bezoeken rond 25 jaar Disneyland Parijs.  De meeste winkels in Brugge zijn ook zondag open voor de kerstshoppingdagen. De busen zijn beide dagen gratis in Brugge.  

BREAKING

Wintertraum Phantasialand kent groot succes

BRUHL (DUITSLAND) _ In het Duitse pretpark Phantasialand loopt nog tot en met 14 januari  het winterevent Wintertraum. Er werd flink geïnvesteerd in attracties, shows en decoratie.  

BREAKING

Neckermann vakantiewinkel in Aalst opende de deuren na make over

AALST - In Aalst werd de Neckermann vakantiewinkel geopend na een volledige make-over. De winkel werd vrijdagavond geopend tijdens de laatavondshopping.  

BREAKING

Brussel loopt heel wat inkomsten mis door schrappen vier wedstrijden EK 2020

BRUSSEL - Omdat er geen vooruitgang gekomen is in het dossier van het nieuwe voetbalstadion voor Brussel heeft de Uefa nu beslist om de stad te schrappen voor EK voetbal in 2020.    

BREAKING

Vroegere bomen Flamingoplein Zoo Antwerpen krijgen tweede leven

ANTWERPEN - De vroegere bomen van het Flamingoplein in de Zoo van Antwerpen krijgen een tweede leven. Er werden broodplankjes van gemaakt en ze worden gebruikt in de mensapenvallei. 

BREAKING

Oostkantons klaar voor eerste topweekend

OOSTKANTONS - Met de voorspelling van sneeuw en vriestemperaturen bij nacht beloof het wit te zullen liggen in de Oostkantons komend weekend. Ze verwachten dan ook een topweekend met een massa volk. 

BREAKING

Boudewijn Seapark pakt tijdens Kerstvakantie terug uit met Nocturne Aqua Show

SINT-MICHIELS - Het Boudewijn Seapark verwacht terug een drukke kerstvakantie. Van 23 december tot en met 7 januari 2018 pakken ze terug uit met hun Nocturne Aqua Show met een nieuwe voorstelling met de acht dolfijnen. 

BREAKING

Nieuw Ibis Budget Hotel opent nu zaterdag 2 december de deuren

JABBEKE - Aan de Varsenareweg in Jabbeke opent het Ibis Budget Hotel nu zaterdag hun deuren. Het hotel telt 80 kamers. 

BREAKING

Ijssculpturenfestival in Brugge lokt meteen massa volk

BRUGGE - De start van alle winterse evenementen in Brugge met ijssculpturenfestival, kerstmarkten, ijspiste en kersthappening Wintermoments with Flowers lokken meteen al een massa volk naar de Breydelstad.  

Bekijk volgende pagina