Vrije tijd

BREAKING

20% meer reizigers boeken vliegvakanties tijdens herfstvakantie

BELGIE - Eind oktober start in ons land de herfstvakantie. Daarbij merkt TUI dat 20% meer Belgen kiezen voor een vliegvakantie tijdens deze vakantie.  

Alle artikels

BREAKING

Reizen Patteeuw pakt uit met opendeurdagen

MOORSLEDE - Het autocarbedrijf Patteeuw uit Moorslede pakt op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober uit met opendeurdagen. Je kan er beide dagen terecht van 14 tot 19 uur. De nieuwe reisbrochure zal uit zijn vanaf vrijdag.  

BREAKING

Nieuwe brochure Flamingo busvakanties rolt van de persen

HARELBEKE - De nieuwe winter- en voorjaarsbrochure 2019 van busvakanties Flamingo rolt binnenkort van de persen. De klanten krijgen de brochure toegestuurd. 

BREAKING

Op wieltjes door Brugge

BRUGGE - Brugge kan je op tal van wijzen bezoeken, dit te voet, per bootje op de reien, met de koets, in een fietstaxi maar ook met de segway. Vertrekpunt voor de segway is het Oud Sint-Jan. 

BREAKING

Vandaag eerste steenlegging voor nieuwe Ibis Styles Chateau de la Lesse

HAN SUR LESSE  - Vandaag mocht Bricks & Leisure samen met Minister Bellot de eerste steen leggen voor het nieuwe Ibis hotel in  Han sur Lesse naast de Grotten van Han.   

BREAKING

Logeren op de hoeve in Hertsberge

HERTSBERGE - Wie op zoek is naar een bed and breakfast op de hoeve aan de rand van Brugge moeten wij Stee 23 aanbevelen. De bed and breakfast wordt gerund door Inge Jacobus en Bruno Declerck.    

BREAKING

Ibis Budget Hotel Knokke open voor de eerste toeristen en zakenmensen

KNOKKE-HEIST - Aan de Kalvekeetdijk in Knokke is het nieuwe Ibis Budget Hotel officieel geopend. Het hotel telt 68 moderne kamers met gratis wifi.    

BREAKING

Westtoer bekroont laureaten van het West-Vlaams toerisme

OOSTENDE/WEST-VLAANDEREN - Westtoer heeft dinsdagavond in Oostende de twintig laureaten bekroond van het West-Vlaams toerisme.  

BREAKING

Ryanair start met nieuwe vluchten tussen Brussel en Pisa

BRUSSEL - De vliegtuigmaatschappij  Ryanair start met nieuwe rechtstreekste vluchten tussen Brussel Zaventem en het Italiaanse Pisa.   

Bekijk volgende pagina