Wonen

BREAKING

Uw vakman voor sanitair en centrale verwarming

ASSEBROEK - Regelmatig passeert de vraag op Facebook van mensen die op zoek zijn naar een goede vakman voor sanitair of centrale verwarming. Wij kunnen u alvast Koen Termote uit Assebroek aanbevelen.  

Alle artikels

BREAKING

Veel interesse voor assistentieflats in centrum Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Er is heel wat interesse voor het project met assistentieflats in de Torhoutsestraat in Ruddervoorde. 

BREAKING

Heel wat interesse voor het nieuwe woonproject Sandweghe

BRUGGE - Op zondag 25 november is het lanceringsevent gepland rond de promotie voor het nieuwe woonproject Sandweghe. Het nieuwe project wordt gerealiseerd aan de Oostendesteenweg vlakbij het AZ Sint-Jan, het station van Sint-Pieters, de Expresweg en fietsroutes naar het centrum. 

BREAKING

Voormalig politiekantoor Moerkerke te koop

MOEKERKE - De vroegere rijkswachtkazerne, nadien politieommissariaat, in Moerkerke, staat momenteel te koop. Het is een ideaal gebouw voor een combinatie van wonen met werken.   

BREAKING

Durabrik schenkt cheque aan vzw Assjeblief

SINT-MICHIELS - Het bedrijf Durabrik bestaat vijftig jaar en ze hebben beloofd om aan vijftig projecten en goede doelen telkens een cheque van duizend euro te schenken.     

BREAKING

Volgende zomer genieten aan uw eigen zwembad

BRUGGE - Krijgen wij volgend jaar terug een lange warme zomer ? Dan verlang je wel eens om een eigen zwembad te hebben in de tuin. Je kan een reis uitsparen naar de zon want het weer was hier dit jaar ook een echte meevaller.   

BREAKING

Winnaars van de Bouw- en Verbouwbeurs Waregem gekend

WAREGEM - Tijdens het laatste weekend van september werd in Waregem de Bouw- en Verbouwbeurs gehouden, een organisatie van Unizo Waregem.  

BREAKING

Alles in het teken van kerst bij Frederiek Van Pamel

BRUGGE - In Brugge is de winkel van Frederiek Van Pamel reeds jaren een plaats waar heel wat mensen de kerstsfeer bewonderen. Vroeger zat de winkel aan de Eiermarkt, nu in de Ezelstraat.   

BREAKING

Groen licht voor Weylerkazerne in Brugge

BRUGGE - Het Brugse schepencollege heeft  op voorstel van schepen Franky Demon groen licht gegeven voor het project Weylerkazerrne in de buurt van de Ezelstraat.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

Bekijk volgende pagina