Wonen

BREAKING

Morgen woensdag wordt het zomers warm

BRUGGE - Het wordt morgen woensdag en de ganse volgende week zomers warm met telkens temperaturen tussen de 23 en 26 graden. Het weer wordt steeds beter in onze regio en de temperaturen warmer waarbij heel wat mensen kiezen voor een eigen zwembad in de tuin. 

Alle artikels

BREAKING

Een zomer aan uw eigen zwembad

BRUGGE - De Gebroeders Degroote zijn een begrip op vlak van het realiseren van uw binnen- of buitenzwembad. In de meeste gevallen kiezen de mensen nu voor een buitenzwembad in de tuin, nu de temperaturen steeds maar hoger worden.  

BREAKING

Nieuwe website voor Gebroeders Degroote over aanleg zwembaden

BRUGGE - De Gebroeders Degroote uit Brugge zijn reeds  jaren specialisten in de aanleg van zwembaden. Ze bouwen nieuwe zwembaden maar kunnen ook zwembaden renoveren. 

BREAKING

Classicistische herenwoning te koop in Riddersstraat in Brugge

BRUGGE - De stad Brugge zal op 19 juni één van hun panden verkopen waar de personeelsdienst lang gehuisvest was maar met het Huis van de Bruggeling kon verhuizen.   

BREAKING

Steeds meer vraag naar zwembaden in de tuin

BRUGGE -Door de opwarming van de aarde wordt het bij ons steeds warmer. Het is dan ook de moeite om in uw eigen tuin een zwembad te bouwen want je kan er steeds meer gebruik van maken.   

BREAKING

Handelspand te huur in Rijkevorsel

RIJKEVORSEL - In Rijkevorsel staat er momenteel een handelszaak te huur die geschikt is voor een starter. De zaak is gelegen op de eerste lijn naar het centrum van Riijkevorsel. 

BREAKING

Drukke periode voor tuinaannemers

BRUGGE - De combinatie van zon en groen doet alles snel groeien in de tuin. De tuinaannemers hebben momenteel dan ook de handen vol met het onderhoud van tuinen.  

BREAKING

Lente, het ideale seizoen voor het opfrissen van de woning

OOSTKAMP - Steven en Andy van Studio09 uit Oostkamp merken dat heel wat mensen tijdens de lentemaanden hun interieur willen aanpakken maar ook de buitengevels willen laten herschilderen zodat alles tegen de zomer klaar is.  

BREAKING

Vastgoed Degroote lanceert nieuw project Sky Towers op Oostende voor Anker

OOSTENDE - Op Oostende voor Anker wordt vandaag en morgen nog heel wat volk verwacht. Er is ook heel wat te beleven gaande van het bezoek aan verschillende schepen, rondvaarten maar ook heel wat randanimatie met muzikale optredens.   

BREAKING

Aperitieven aan uw eigen zwembad

BRUGGE - Heel wat Vlamingen zoeken vandaag naar plaatsen waar ze afkoeling kunnen zoeken met een plons in het water. Aan zee mag je enkel zwemmen in Blankenberge en voor het openluchtzwembad in Aardenburg is het nog even wachten. 

Bekijk volgende pagina