Wonen

BREAKING

Heel veel vragen naar zwembaden voor volgende zomer

BRUSSE - Het was een topzomer met heerlijke zomerse temperaturen. Heel velen willen dan ook investeren in zonnewering, airco en zwembaden. Veel mensen overwegen om hun reis naar het buitenland te schrappen en met het geld een zwembad te laten aanleggen in hun tuin.  

Alle artikels

BREAKING

Te koop rijwoning in de Veldmaarschalk Fochstraat in Brugge

BRUGGE - In de Veldmaarschalk Fochstraat staat momenteel een woning te koop. Het gaat om een rijwoning met huisnummer 19. 

BREAKING

De Munt reeds 25 jaar een begrip in Brugge

BRUGGE - De zaak De Munt is reeds 25 jaar een begrip in Brugge. Ze zijn gekend voor hun ruim aanbod aan mooie geschenken, interieur decoratie, gordijnen en zetels van zeer kwaliteitsvolle merken. Je vindt de zaak op het gelijknamige Muntplein. 

BREAKING

Woning te huur in Zuienkerke

ZUIENKERKE - In Zuienkerke staat deze woning te huur, geschikt voor een koppel. Het gaat om een woning met één slaapkamer.  

BREAKING

Bestel tijdig uw container bij Corneillie

BRUGGE - Tjdens het ganse bouwverlof blijft Containerverhuur Corneillie open zodat u tijdens de vakantie verder kan werken aan uw verbouwingen.   

BREAKING

Al gedacht aan uw eigen zwembad ?

VLAANDEREN - Heel wat stads- en gemeentebesturen merken dat het runnen van openluchtzwembaden steeds moeilijker wordt en pakken geld kost. De VRT bracht er vanavond in hun journaal een bijdrage over. 

BREAKING

Nieuw voorplein aan Den Tir in Assebroek klaar tegen 2020

ASSEBROEK - De vroegere gebouwen van Den Tir, in de volksmond gekend als de schietstand van het leger, werden gesloopt. Vanaf de Baron Ruzetttelaan kan je nu de werf zien voor de sociale wooeenheden.   

BREAKING

Morgen zaterdag opendeur in Royal Golf Gardens in De Haan

DE HAAN - De immogroep Vastgoed Degroote zet morgen de deuren open van hun nieuwbouwproject Royal Golf Gardens aan de Driftweg in De Haan. 

BREAKING

Containerverhuur Corneillie blijft open tijdens het bouwverlof

BRUGGE - Ook tijdes het bouwverlof zult u kunnen verbouwen en een container bestellen bij Corneillie Containerverhuur in Brugge.  

BREAKING

Een frisse duik in uw eigen zwembad

BRUGGE - De zomers in onze regio worden steeds warmer. Bij dit weer wil iedereen afkoeling zoeken. Daarvoor moet je ofwel naar zee of naar een zwembad maar waarom niet investeren in een eigen zwembad.  

Bekijk volgende pagina