Wonen

BREAKING

Unieke villa te koop in Lichtervelde

LICHTERVELDE - Immokantoor Immolis heeft een nieuw pand te koop. Het gaat om een villa in een doodlopende en kindvriendelijke straat in Lichtervelde. 

Alle artikels

BREAKING

Kwaliteitsvolle nieuwbouwwoning met uniek verzicht te koop in Egem

EGEM  - Het immokantoor Immolis van Elisabeth Depaepe heeft momenteel een nieuwbouwwoning te koop in Egem. Het gaat om een bijzonder ruime woning met vijf slaapkamers. 

BREAKING

Volgende week donderdag gratis bouw- en renovatiebeurs in Temse

TEMSE - In Bouwpunt Van Der Gucht in Temse wordt volgende week donderdag 7 december een bouw- en renovatiebeurs gehouden waar 22 leveranciers de nodige info zullen verstrekken aan vakmannen, architecten, doe het zelvers, bouwers en verbouwers.    

BREAKING

Immolis heeft heel wat vastgoed in hun aanbod

BRUGGE - Het Brugse immokantoor heeft momenteel heel wat nieuwbouwprojecten in hun aanbod. 

BREAKING

Leopoldsburg verkoopt vroegere woonzorgcentrum

LEOPOLDSBURG - In het Limburgse Leopoldsburg zijn de werken bezig voor de bouw van een nieuw gemeentehuis. Dit kan gerealiseerd worden mits verkoop van ander vastgoed.    

BREAKING

Reeds één derde appartementen verkocht van luxeproject La Rive in Knokke

KNOKKE - In Knokke zijn de werken gestart voor de bouw van 88 luxeappartementen van het project La Rive, dit gelegen met zicht op het Zegemeer vlak achter het gekende hotel La Réserve.   

BREAKING

NMBS verkoopt stationsgebouw van Haaltert

HAALTERT - De NMBS verkoopt het stationsgebouw van Haaltert. De minimale instelprijs is 140.000 euro. 

BREAKING

Immodome opent vandaag hun nieuw kantoor aan de Sint-Katelijnevest

ANTWERPEN - Isabel De Laet en Alexander Heeren nemen vandaag hun nieuwe kantoor Immodome in gebruik aan de Sint-Katelijnevest in Antwerpen. Ze namen architect Marc Lauwers onder de arm voor de totale renovatie.   

BREAKING

Residentie Berkenhof pakt uit met opendeurnamiddagen

ASSEBROEK - Het is heerlijk om oud te worden midden een groene omgeving en ondersteund door het juiste personeel. In het Berkenhof in de Daverlostraat in Assebroek genieten heel wat senioren van hun oude dag. 

BREAKING

Pano met aandacht voor bouwprojecten aan de kust

KUST - Het televisieprogramma Pano op Eén brengt vanavond een mooie reportage over de verschillende bouwprojecten aan de kust.   

Bekijk volgende pagina