Wonen

BREAKING

Huizenjagers komende week in Vlaams Brabant

LEUVEN/ZEMST - Het populaire televisieprogramma Huizenjagers op de zender Vier is komende week te gast in Vlaams Brabant. 

Alle artikels

BREAKING

Totale uitverkoop van Flowers Design Pascal

SINT-KRUIS - In de winkel Flowers Design Pascal in de Fortuinstraat in Sint-Kruis wordt uitverkoop gehouden. Alles wordt verkocht met een korting van min 50%.   

BREAKING

Nu bestellen is volgende zomer nog in uw eigen zwembad

BRUGGE - Na de lange warme zomer hebben al velen belist om een eigen zwembad te realiseren in de tuin. De zomers zullen de komende jaren alleen maar warmer worden en het mooi weer blijft ook lang aanhouden. Zo wordt het volgende week nog gemakkelijk twintig graden;  

BREAKING

De Huizenjagers deze week in Brugs Ommeland

BRUGGE - Op de televisiezender Vier is het tv programma De Huizenjagers aan de zesde week toe. Drie jonge immo makelaars moeten op zoek naar vier veschillende panden in het Brugse Ommeland.   

BREAKING

Start verkoop van het woonproject Hangare in Deinze

DEINZE - In Deinze is de verkoop gestat van het nieuwe woonproject Hangare in de buurt van het station wat het interessant maakt voor mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer.  

BREAKING

Bis beurs van 6 tot en met 14 oktober

GENT - In zes hallen van Flanders Expo in Gent wordt van zaterdag 6 tot en met zondag 14 oktober de jaarlijkse Bis Beurs gehouden. Op vrijdag 12 okotber is er de Nacht van Bis waarbij de beurs tot 23 uur te bezoeken is.    

BREAKING

Studio 09, uw juiste partner voor schlder- en decoratiewerken

OOSTKAMP - Het bedrijf Studio 09 is de juiste partner voor schilder- en decoratiewerken. In de lente en herfst krijgen ze heel wat vragen rond de inrichting van de woning.  

BREAKING

Eveline Hoste deze week te zien in Huizenjagers

DESTELBERGEN/VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier kan je nog tot donderdag telkens om 19.45 uur kijken naar het populaire programma Huizenjagers. Drie immo makelaars moeten op zoek naar een geschikt pand.    

BREAKING

VillaVip start officieel op 5 oktober in Bredene

BREDENE - Aan de Fritz Vinckelaan in Bredene werd het project VillaVip gerealiseerd. Het project bestaat ook in Herzele, Wondelgem en Wevelgem. In Bredene opent VillaVip officieel op 5  oktober. 

BREAKING

Verkoop van nieuw woonproject Collegium in Zottegem van start

ZOTTEGEM - In Zottegem is de verkoop gestart van het nieuwe woonproject Collegium. Bij de start van de verkoop was er meteen al heel wat volk. Intussen zijn er reeds zeven appartementen verkocht en een aantal opties gelegd.  

Bekijk volgende pagina