Wonen

BREAKING

AC Systems Hooglede op zoek naar studentenjobs, plaatser en polyvalent arbeider

HOOGLEDE - Na hun spetterende start is het bedrijf AC Systems uit Hooglede, gespecialiseerd in overkappingen van terrassen, op zoek naar extra personeel.   

Alle artikels

BREAKING

Vandaag 175 werven te bezoeken op Open Wervendag

VLAANDEREN - De Conferderatie Bouw organiseert vandaag voor de elfde maal hun Open Wervendag. Er zijn heel wat indrukwekkende werven te bezoeken.  

BREAKING

Morgen zaterdag open deur van project Molenkant Harelbeke

HARELBEKE - Morgen zaterdag is er tussen 10 en 12 uur open deur van het nieuwe bouwproject Molenkant in Harelbeke. Er kunnen reeds twee modelappartementen bezocht worden.   

BREAKING

Cocquyt Meubelen in Sint-Kruis houdt uitverkoop

SINT-KRUIS - Na 109 jaar verdwijnt een stuk geschiedenis in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis, namelijk Coccuyt Meubelen in de Prins Leopoldstraat in Sint-Kruis.   

BREAKING PUB

Unieke villa te koop in het Nederlandse Rhenen

RHENEN (NEDERLAND) - Wie droomt niet om dagelijks wakker te worden met een schitterend uitzicht. In het Nederlandse Rhenen staat momenteel een prachtige villa te koop geschikt voor vrije beroepen die heel wat plaatsen nodig hebben. 

BREAKING

Nu zaterdag opendeur van Molenkant Harelbeke

HARELBEKE - In Harelbeke is er nu zaterdag 22 april tussen 10 en 12 uur een opendeur voorzien in twee modelappartementen van het woonproject Molenkant. 

BREAKING

Nieuwe Facq showroom opende de deuren in Hasselt

HASSELT - In Hasselt heeft Facq hun veertiende showroom geopend, dit aan de Herkenrodesingel vlakbij de Ring rond Hasselt. 

BREAKING

Smedenhuys voor advies aan huis op maat

BRUGGE - In het kader van Brugge Winkeldag stellen wij u regelmatig de handelaars van de deelnemende straten aan u voor. Vandaag is het de beurt aan het Smedenhuys. 

BREAKING PUB

Corneillie, steeds de goedkoopste op de eindfactuur

BRUGGE - De vrachtwagens van het Brugse bedrijf Corneillie kom je overal tegen. Het bedrijf is gekend voor hun containerverhuur maar fungeert ook als containerpark en brengt ook aarde, zand of stabilisé aan huis voor uw werken.    

BREAKING

Ook Rederij Seastar kiest voor Asapletter

ICHTEGEM - In het bedrijf Asapletter is het momenteel bijzonder druk. Nog heel wat bedrijven willen hun spandoeken of reclameborden voor de start van het nieuwe toeristische seizoen. Ook de Rederij Seastar uit Nieuwpoort bestelde hun borden. 

Bekijk volgende pagina