Wonen

BREAKING

Happy 21 maart ! Lente geeft zin in kleur, bij AC Systems kies je elk kleur zonder meerprijs

HOOGLEDE/ROESELARE -  Een overkapping of carport waarvan de kleur aansluit op je gevelsteen, houtwerk of tuinmeubilair ? Wel dan ben je bij AC Systems aan het juiste adres want deze extra kost je niets.      

Alle artikels

BREAKING PUB

Unieke villa te koop in het Nederlandse Rhenen

RHENEN (NEDERLAND) - Wie droomt niet om dagelijks wakker te worden met een schitterend uitzicht. In het Nederlandse Rhenen staat momenteel een prachtige villa te koop geschikt voor vrije beroepen die heel wat plaatsen nodig hebben. 

BREAKING

Zeven nieuwbouwwoningen te koop in Zedelgem

ZEDELGEM - Het Brugse immokantoor Immolis met kantoor aan de Westmeers, vlakbij het Zand, heeft momenteel zeven nieuwbouwwwoningen te koop aan de kerk van Zedelgem.  

BREAKING

Lente bij elk weertype dankzij AC Systems

HOOGLEDE - Molens met stilstaande wieken ? Dat moet een terras zijn met een AC Systems overkapping afgewerkt met windschermen. 

BREAKING

AC Systems dit weekend op Tuinxpo in Kortrijk

HOOGLEDE/KORTRIJK - Het bedrijf AC Systems uit Hooglede, gespecialiseerd in overkappingen van terrassen, is dit weekend te vinden op de Tuinxpo in Kortrijk. Je komt er meer te weten over het gamma overkappingen die het terras beschermen voor alle weersomstandigheden.   

BREAKING

Nieuwbouwwoning te koop in Koekelare

KOEKELARE - Het Brugse immokantoor Immolis heeft momenteel een nieuwbouwwoning te koop in het centrum van Koekelare.  

BREAKING

Maak kans op een ballonvaart dankzij AC Systems

HOOGLEDE - Het bedrijf AC Systems uit Hooglede, gespecialiseerd in de overkappingen van terrassen, houdt op zaterdag 17 en zondag 18 maart opendeurdagen in hun vestiging aan de Diksmuidesteenweg 97 in Hooglede.   

BREAKING

Brugse Maatschappij heeft nieuwe sociale woningen klaar in Assebroek

ASSEBROEK - Het Brugse Maatschappij voor Huisvesting zal binnenkort nieuwe scoiale woningen in gebruik nemen in de Brugse deelgemeente Assebroek.   

BREAKING

Een ballonvaart binnen handbereik

HOOGLEDE/KORTRIJK - De slogan van AC Systems (gespecialiseerd in overkappingen en carports) is niet voor niets 'Geef ruimte aan je dromen'. Tijdens het opendeurweekend van 18 en 19 maart zal AC Systems dan ook een ballonvaart wegschenken.   

BREAKING

AC Systems Hooglede pakt uit met opendeurdagen

HOOGLEDE - De lente komt er aan en heel wat mensen denken aan het plaatsen van een overkapping om hun tuinmeubelen te beschermen tegen alle weerselementen. Dan zullen ze bij AC Systems in Hooglede het juiste advies krijgen. 

Bekijk volgende pagina