Wonen

BREAKING

Tuinaanleggers mogen plantgoed voortaan aan 6% verkopen

VLAANDEREN - De Vlaamse Regering heeft goedgekeurd dat tuinaanleggers hun plantgoed voortaan aan 6% mogen verkopen. Nu moesten ze 21% BTW aanrekenen terwijl ze het plantgoed kochten aan 6% BTW. Dat zorgde er voor dat heel wat klanten zelf hun plantgoed gingen kopen. 

Alle artikels

BREAKING

Investeren in een nieuwe keuken

BRUGGE - Op onze spaarrekeningen krijgen we zo goed als geen interest meer en velen investeren dan ook in hun woning die zorgt voor een meerwaarde bij een eventuele verkoop later.  

BREAKING

Opvallen in het straatbeeld dankzij Asapletter

ICHTEGEM/OOSTDUINKERKE - Heel wat immo makelaars maar ook Studio 100 hebben al de weg gevonden naar het bedrijf Asapletter in Ichtegem. Zij maken voor tal van klanten grote promo borden die opvallen in het straatbeeld. 

BREAKING

Keukens Vyvey al 43 jaar een begrip in Gistel

GISTEL - Op het Industriepark in Gistel vind je Keukens Vyvey. De zaak is intussen al 43 jaar een begrip in de streek van Gistel. Zaakvoerder Stefaan ontvangt graag zijn klanten in zijn  toonzaal die ook op zondagnamiddag open is.  

BREAKING

Brugs bedrijf verovert de wereld met hun slimme schakelaars

BRUGGE -  Het Brugs bedrijf GMatrix verovert de ganse wereld met hun schakelaars. Ze openden in december vorig jaar een showroom in Kuwait en straks volgen nog Qatar en Libanon. 

BREAKING

De zomers zullen steeds warmer worden

BRUGGE - Klimaatspecialisten voorspellen steeds warmere zomers waardoor het investeren in een eigen zwembad dan ook een goeie investering is.

BREAKING

Heel wat schilder- en renovatiewerken in de lente

OOSTKAMP - De lente staat straks voor de deur en dan zullen terug vele duizenden Vlamingen hun woning laten herschilderen of renoveren. Het is belangrijk deze werken tijdig te bestellen want het orderboekje raakt voor die periode snel gevuld.   

BREAKING

Nieuw seizoen Huizenjagers vanaf morgen terug op televisie

VLAANDEREN - Morgen maandag start op de televisiezender Vier een nieuw seizoen van Huizenjagers. Daarbij gaan drie immo makelaars op zoek naar een geschikte woning. 

BREAKING

Te koop: Perfect onderhouden woning in het hart van Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In de Brugse deelgemeente Sint-Michiels staat deze woning te koop. Het gaat een perfect onderhouden half open bebouwing met drie slaapkamers.

BREAKING

Immo My Home pakt nu uit met eigen blog

SINT-KRUIS - Het immokantoor My Home aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is gestart met een eigen blog die je kan raadplegen via hun website of Facebookpagina. Je vindt er heel wat infomatie rond wonen. 

Bekijk volgende pagina