Wonen

BREAKING

Opendeur op nieuwbouwzondag van project de Molenkant in Harelbeke

HARELBEKE - Op zondag 22 oktober is het nieuwbouwzondag en dan zal het project De Molenkant de deuren open zetten voor het grote publiek. Ze kunnen er een modelappartement bezoeken van 14 tot 16 uur.    

Alle artikels

BREAKING

Charmante woning te koop in Zuienkerke met vijf slaapkamers

ZUIENKERKE - Het Brugse immokantoor Immolis heeft momenteel een charmante woing te koop met vijf slaapkamers, dit in een jonge verkaveling met een doodlopende straat. 

BREAKING

Groen licht voor nieuw bouwproject in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De buurt van de vroegere vismijn wordt grondig aangepakt waarbij heel wat nieuwe residenties opgetrokken worden. Nu heeft het schepencollege van Brugge op voorstel van schepen van ruimtelijke ordeniing Franky Demon het licht op groen gezet voor een bouwproject op die locatie.   

BREAKING

Morgen start de Bis beurs in Flanders Expo Gent

GENT - In Flanders Expo in Gent start morgen zaterdag de Bis beurs, de beurs waar je meer verneemt over bouwen en verbouwen. Er zijn 400 exposanten te vinden op de beurs die te bezoeken is tot en met zondag 15 oktober.  

BREAKING

NMBS zoekt koper voor station van Wondelgem

WONDELGEM - De NMBS zoekt een koper voor het stationsgebouw van Wondelgem. Het gaat om een hoofdgebouw, een woonhuis en een goederenloods. 

BREAKING

Groen licht voor nieuw project wonen aan het water in Brugge

BRUGGE - Het Brugse schepencollege heeft op voorstel van schepen van ruimtelijke ordening Franky Demon het licht op groen gezet voor een nieuw bouwproject aan de Steenkaai in Brugge. Er komen zes woongelegenheden met zicht op het water. 

BREAKING

AC Systems Hooglede houdt vandaag en morgen opendeurdagen

HOOGLEDE - Het bedrijf AC Systems uit Hooglede heeft al heel wat tevreden klanten die gekozen hebben voor een terrasoverkapping. Met een overkapping kan je meer gebruik maken van uw terras. 

BREAKING

Verbouwbeurs in Waregem van start

WAREGEM - In Waregem Expo werd deze namiddag om 16 uur de Verbouwbeurs officieel geopend. Het is een organisatie van Unizo afdeling Waregem. 

BREAKING

Eerste Vanden Borre Kitchen filiaal in West-Vlaanderen opende de deuren

KUURNE - Na eerdere openingen van Vanden Borre Kitchen filialen in Drogenbos en Gent-Oostakker heeft nu ook West-Vlaanderen een eigen Vanden Borre Kichten fikiaal. Gisteren opende de zaak de deuren aan de Ringlaan in Kuurne.  

BREAKING

Komend weekend start van de zesde ediitie van Huis en Tuin in Roeselare

ROESELARE - In de Expo van Roeselare start komend weekend de zesde editie van Huis en Tuin, het stijlvolle event over interieur, decoratie, sfeer en exterieur. Op de beurs zijn meer dan honderd standhouders te vinden.  

Bekijk volgende pagina