Wonen

BREAKING

Nu zaterdag opendeur van Molenkant Harelbeke

HARELBEKE - In Harelbeke is er nu zaterdag 22 april tussen 10 en 12 uur een opendeur voorzien in twee modelappartementen van het woonproject Molenkant. 

Alle artikels

BREAKING

Nieuwe Facq showroom opende de deuren in Hasselt

HASSELT - In Hasselt heeft Facq hun veertiende showroom geopend, dit aan de Herkenrodesingel vlakbij de Ring rond Hasselt. 

BREAKING

Smedenhuys voor advies aan huis op maat

BRUGGE - In het kader van Brugge Winkeldag stellen wij u regelmatig de handelaars van de deelnemende straten aan u voor. Vandaag is het de beurt aan het Smedenhuys. 

BREAKING PUB

Corneillie, steeds de goedkoopste op de eindfactuur

BRUGGE - De vrachtwagens van het Brugse bedrijf Corneillie kom je overal tegen. Het bedrijf is gekend voor hun containerverhuur maar fungeert ook als containerpark en brengt ook aarde, zand of stabilisé aan huis voor uw werken.    

BREAKING

Ook Rederij Seastar kiest voor Asapletter

ICHTEGEM - In het bedrijf Asapletter is het momenteel bijzonder druk. Nog heel wat bedrijven willen hun spandoeken of reclameborden voor de start van het nieuwe toeristische seizoen. Ook de Rederij Seastar uit Nieuwpoort bestelde hun borden. 

BREAKING

AC Systems in de wolken

HOOGLEDE - Het bedrijf AC Systems, gekend voor overkappingen van terrassen die zo beshermd worden tegen alle weersomstandigheden, hebben de CE markering verkregen van de aangemelde instantie Vincotte.  

BREAKING

Happy 21 maart ! Lente geeft zin in kleur, bij AC Systems kies je elk kleur zonder meerprijs

HOOGLEDE/ROESELARE -  Een overkapping of carport waarvan de kleur aansluit op je gevelsteen, houtwerk of tuinmeubilair ? Wel dan ben je bij AC Systems aan het juiste adres want deze extra kost je niets.      

BREAKING PUB

Unieke villa te koop in het Nederlandse Rhenen

RHENEN (NEDERLAND) - Wie droomt niet om dagelijks wakker te worden met een schitterend uitzicht. In het Nederlandse Rhenen staat momenteel een prachtige villa te koop geschikt voor vrije beroepen die heel wat plaatsen nodig hebben. 

BREAKING

Zeven nieuwbouwwoningen te koop in Zedelgem

ZEDELGEM - Het Brugse immokantoor Immolis met kantoor aan de Westmeers, vlakbij het Zand, heeft momenteel zeven nieuwbouwwwoningen te koop aan de kerk van Zedelgem.  

BREAKING

Lente bij elk weertype dankzij AC Systems

HOOGLEDE - Molens met stilstaande wieken ? Dat moet een terras zijn met een AC Systems overkapping afgewerkt met windschermen. 

Bekijk volgende pagina