Verkeer

BREAKING

Werken op N202 in Grimbergen lopen vertraging op

GRIMBERGEN - De werken op de N202 Brusselsesteenweg in Grimbergen lopen vertraging op. De asfalteringswerken kunnen pas uitgevoerd worden als het warm genoeg is.  

Alle artikels

BREAKING

Trein negeerde rood sein op spoorlijn 96

DOORNIK - Het spoorverkeer op de spoorlijn  96 is momenteel onderbroken dit nadat een trein tussen de stations van Doornik en Aat een rood licht genegeerd heeft.  

BREAKING

Straten krijgen nieuwe voetpaden en parkeerstroken

SINT-KRUIS - De aannemer Verkinderen is werken gestart in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Daar moeten vier straten nieuwe voepaden en parkeerstroken krijgen.  

BREAKING

Brand in appartement in Torhout

TORHOUT - Op de Burg heeft het deze namiddag rond 13.20 uur gebrand in een appartement. De brand was ontstaan in de keuken van het appartement.  

BREAKING

Meer op de fiets en openbaar vervoer in Gent

GENT - Het Onderzoeksbureau Ipsos heeft in opdracht van de stad Gent een onderzoek gedaan naar het nieuwe circulatie- en mobiliteitsplan dat op 3 april vorig jaar ingevoerd werd.    

BREAKING

305 bestuurders te snel in Veurne

VEURNE - De lokale politie van de zone Spoorkin heeft vandaag een snelheidscontrole gehouden. Er werd een controle gehouden op drie verschillende locaties in Veurne. 

BREAKING

Brieversweg in Sint-Kruis onderbroken voor werken van 2 tot 13 april

SINT-KRUIS - De Brieversweg in Sint-Kruis zal van 2 tot 13 april onderbroken zijn voor het verkeer. Er moeten werken uitgevoerd worden ter hoogte van de huisnummers 207 en 209.   

BREAKING

Brugse partij Groen bevraagt buurt Brieversweg - Doornhut

SINT-KRUIS - De Brugse oppositiepartij Groen heeft vandaag een bevraging gedaan van de omwonenden en gebruikers van het kruispunt Doornhut met de Brieversweg in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis.  

BREAKING

Volgende week starten werken aan de perrons in station van Asse

ASSE - In het station van Asse starten volgende week maandag werken aan de perrons. De perrons worden verhoogd en vernieuwd. 

BREAKING

Brandend voertuig op de snelweg in Genk

GENK - Op de E314 snelweg richting Leuven is momenteel de pech- en rechterrijsstrook afgesloten voor het verkeer ter hoogte van Genk .  

Bekijk volgende pagina