Verkeer

BREAKING

44 zwartrijders betrapt op kusttram

BLANKENBERGE - De lokalle politie van Blankenberge heeft een controle actie gehouden op de kusttram. Er werden 1.355 reizigers gecontroleerd op 26 verschillende trams. 

Alle artikels

BREAKING

Ongeval op de A11 snelweg richting Antwerpen

BRUGGE - Op de A11 snelweg is het al druk richting Antwerpen van dagtoeristen die terugkeren van een weekendje aan zee. Ze konden alvast genieten van twee prachtige dagen met vandaag een zonovergoten dag waarbij het zalig genieten was.     

BREAKING

Werken in Oombergenstraat in Zottegem gaan woensdag van start

ZOTTEGEM - In Zottegem starten nu woensdag werken voor de heraanleg van de Oombergenstraat. Het gaat om het affrezen van de bestaande toplaag en de heraanleg.    

BREAKING

Nieuwe spoortunnel in Zulte in gebruik genomen

ZULTE - In de Waalstraat in Zulte werd deze voormiddag de nieuwe spoortunnel officieel geopend. De spoorwegovergang werd er met Europese fondsen vervangen door een spoortunnel die nu gebruik kan worden door wagens, fietsers en voetgangers.   

BREAKING

Spoorwegen leggen dit weekend extra treinen in naar de kust

BRUSSEL - De spoorwegen leggen dit weekend extra treinen in naar de kust. Het gaat om twee extra treinen die vertrekken uit Hasselt en Leuven en Oostende hebben als eindbestemming.  

BREAKING

Eén op vijf bestuurders reed te snel in Aalst tijdens flitsmarathon

AALST - In heel wat politiezones werden woensdag op de vooraf aangekondigde flitsmarathon nog teveel snelheidsovertreders betrapt. In Aalst reden 20% van de bestuurders te snel.   

BREAKING

Vanavond tal van vertragingen bij het spoor

BRUSSEL - De spoorwegen kampten vanavond met tal van vertragingen, dit op verschillende lijnen. Het ging om meerdere oorzaken.  

BREAKING

13% te snel tijdens de flitsmarathon in Brugge

BRUGGE - In de lokale politiezone Brugge werd woensdag ook deelgenomen aan de flitsmarathon. De cijfers waren teleurstellend want 13% van de gecontroleerde bestuurders reed te snel. 

BREAKING

Spoorwegovergang Dikkebusseweg in Ieper terug open voor verkeer

IEPER - De spoorwegovergang aan de Dikkebusseweg is sinds vanmiddag 12 uur terug open voor het verkeer. Infrabel heeft er een maand lang werken moeten uitvoeren aan de sporen en het wegdek.  

BREAKING

Krakelebrug onderbroken voor het verkeer

BRUGGE - In Brugge is de Krakelebrug momenteel onderbroken voor alle verkeer. Er was een technische ploeg ter plaatse voor herstellingswerken.  

Bekijk volgende pagina