Verkeer

BREAKING

Verwarrende info over omleggng in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Inwoners van Ruddervoorde hebben de verwarrende signalisatie voor de werken aangeklaagd. Er staan borden die elkaar tegenspreken. Op het grote bord staat dat het verkeer naar links moet  terwijl het oranje bord wijst dat het verkeer omgelegd wordt naar rechts. 

Alle artikels

BREAKING

Wijziging bussen in de Brugse binnenstad

BRUGGE - Voor de Brugse burgemeester Renaat Landuyt gaat de leefbaarheid voor de bewoners voor. Daarom werd de voorbije weken met De Lijn onderhandeld. Zo haddden de bewoners van de Sint-Jorisstraat en Vlamingdam zwarte vlaggen aangebracht aan hun gevels omdat ze de hoeveelheid bussen teveel vonden in hun straten.      

BREAKING

Morgen gaan in Mechelen meerdere werken van start

MECHELEN - Morgen starten de werken voor de heraanleg van de N26 waarover u reeds eerder een bericht kon lezen. Er zijn morgen nog andere werken die starten in Mechelen. 

BREAKING

Vandaag enige verkeershinder in en rond Leuven

LEUVEN - Het centrum van Leuven is vandaag grotendeels afgesloten omwille van de 50e editie van de Grote Prijs Jef Scherrens die daarnet gestart is.  

BREAKING

Politie volgt vertrek Pukkelpop festivalgangers op

HASSELT - De lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad volgt sinds vanmorgen het vertrek van de Pukkelpop festivalgangers op de voet.  

BREAKING

Morgen starten werken voor heraanleg Leuvensesteenweg in Mechelen

MECHELEN - Langs de Leuvensesteenweg in Mechelen starten morgen maandag werken in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer.  

BREAKING

Nu maandag starten werken in stationsomgeving Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - In de omgeving van het station van Zwijndrecht starten nu maandag 21 augustus werken. Tijdens de werken zal de spoorwegovergang enkel door fietsers en voetgangers kunnen gebruikt worden.  

BREAKING

Storingen spoorwegovergangen zorgden voor vertragingen treinen

BRUSSEL - De spoorwegen kampten deze voormiddag met vertragingen om meerdere spoorlijnen. 

BREAKING

Gemeenteraadslid Jasper Pillen pleit voor aanpak verkeerslichten

BRUGGE - Het Brugse gemeeenteraadslid Jasper Pillen pleit voor de aanpak van de verkeerslichten aan de Dampoort. Volgens Pillen zijn de lichten totaal ontregeld. 

BREAKING

Asfalteringswerken in Kortrijk volgende week

KORTRIJK - In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer starten volgende week maandag asfalteringswerken langs de N50 Doorniksesteenweg.   

Bekijk volgende pagina