Verkeer

BREAKING

Grote brugliggers voor nieuwe spoorwegbrug geplaatst in Aalter

AALTER - Heel wat inwoners van Aalter hebben vandaag de grote werken gevolgd boven de treinsporen. De zeven grote brugliggers voor de nieuwe spoorwegbrug werden geplaatst. Ook nog dit weekend wordt de oude spoorwegbrug aan de Knesselarestaat afgebroken.    

Alle artikels

BREAKING

Nu dinsdag legt het spoorwegpersoneel aangesloten bij ACOD het werk neer

VLAANDEREN - Het spoorwegpersoneel aangesloten bij het ACOD leg dinsdag 19 december het werk neer voor 24 uur. Het treinverkeer kan die dag dus aanzienlijke hinder oplopen. 

BREAKING

Technisch defect aan de roltrappen in Brugse station

BRUGGE - De treinreizigers in het Brugse station moesten het met de trap doen gisteren. Door een technische storing werkten een tijdlang de roltrappen niet in het station. 

BREAKING

Werken stationsomgeving Beernem in 2019 gepland

BEERNEM - Met de realisatie van het derde en vierde spoor zullen de stopplaatsen van Hansbeke, Bellem, Aalter, Maria-Aalter, Beernem en Oostkamp vernieuwd worden. Volgens schepen Gijs Degrande zullen de werken in Beernem in 2019 starten.   

BREAKING

File op E40 snelweg richting binnenland

OOSTKAMP - Op de E40 richting binnenland is het momenteel file rijden nadat ter hoogte van Oostkamp een ongeval is gebeurd. De rechter - en middenstrook ligt vol met brokstukken.  

BREAKING

Dringende herstellingswerken op E403 snelweg richting Brugge

WEVELGEM - Op de E403 richting Brugge starten vanavond na 19 uur herstellingswerken ter hoogte van de afrit Wevelgem. De afrit zal afgesloten zijn voor het verkeeer.   

BREAKING

N494 in beide richtingen afgesloten door wateroverlast

DEINZE - De N494 in Deinze is momenteel afgesloten in beide richtingen wegens wateroverlast. De nodige signalisatieborden werden aangebracht zodat het verkeer kan omrijden.  

BREAKING

De wegen liggen terug vrij na de winterprik

VLAANDEREN - Gisterenavond was het nog een tijdlang overal druk. Meteen zijn dan de strooidiensten uitgereden. Zij konden er voor zorgen dat de wegen sinds vanmorgen terug vrij liggen en het verkeer terug op gang komt.   

BREAKING

Opgelet voor algemene gladheid

VLAANDEREN - De strooidiensten rijden massaal uit na een plotse daling van de temperaturen waarbij de gesmolten sneeuw begint aan te vriezen aan de grond.  

BREAKING

Afvalophaling IVM is pas later gestart

EEKLO - De IVM in Eeklo is vanmorgen pas later gestart met hun ophaling van afval. Het is nog niet overal even goed bereikbaar. 

Bekijk volgende pagina