Verkeer

BREAKING

Morgen starten werken aan nutsleidingen in de Mariastraat

BRUGGE - In de Mariastraat in Brugge starten morgen werken aan de nutsleidingen. Het gaat om voorbereidende werken voor de heraanleg van de Katelijnestraat en Mariastraat.

Alle artikels

BREAKING

Knesselare neemt dinsdag afscheid van Bjorg

KNESSELARE - In Knesselare wordt nu dinsdag afscheid genomen van de 22 jarige Bjorg Lambrecht. De beroepsrenner kwam om het leven tijdens de Ronde van Polen. 

BREAKING

Storing van de seinen tussen Knokke en Duinbergen

KNOKKE/DUINBERGEN - Op de spoorlijn tussen Knokke en Duinbergen lopen de treinen momenteel vertragingen op. Er is een storing van de seinen.

BREAKING

Brug onderbroken door defect in Willebroek

WILLEBROEK - Er is een defect aan de brug aan de Koning Boudewijnlaan in Willebroek. Ten gevolge van het defect moet het verkeer momenteel omrijden.  

BREAKING

Morgen starten werken voor nieuw wegdek Katelijnepoort

BRUGGE - Aan de Kateijnepoort in Brugge starten morgen dinsdag werken. De brug zal een nieuw wegdek krijgen. De werken zullen duren tot een met woensdag 14 augustus. 

BREAKING

Drukke terugkeer van de kust

BRUGGE - Het is momenteel bijzonder druk op de snelwegen richting binnenland.  Er worden momenteel files gemeld op verschillende plaatsen.   

BREAKING

Ongeval op A18 richting Calais

MIDDELKERKE - Op de A18 snelweg richting Calais deed zich daarnet een verkeersongeval voor ter hoogte van Middelkerke.

BREAKING

Kinderen kunnen hun verkeerskennis testen in Diksmuide

DIKSMUIDE - Opde Grote Markt van Diksmuide is morgen zondag een verkeerspark te vinden. Tussen 10 en 17 uur kunnen kinderen er hun verkeerskennis testen. 

BREAKING

Nieuwe busbaan in Roeselare

ROESELARE - Op maandag 12 augustus starten werken voor de aanleg van een nieuwe busbaan langs de N32 Brugsesteenweg in Roeselare.  

BREAKING

Dit en volgend weekend geen treinen tussen Boom en Puurs

BOOM/PUURS - Er rijden dit en volgend weekend geen treinen tussen Boom en Puurs. Infrabel is er bezig met werken aan de sporen.

Bekijk volgende pagina