Verkeer

BREAKING

Brugse Ring nu zondag afgesloten tussen Kruispoort en Dampoort

BRUGGE - Nu zondag is er de derde editie van de elfstedenronde voor renners. De start en finish zijn gepland in Brugge. 

Alle artikels

BREAKING

Komend weekend geen treinverkeer tussen Brugge en Lichtervelde

BRUGGE/LICHTERVELDE - Het komend weekend zal er geen treinverkeer mogelijk zijn tussen Brugge en Lichtervelde. Er zal gewerkt worden aan de sporen.

BREAKING

Vanaf morgen hinder verwacht op de E17 door werken

ZWIJNAARDE/DESTELBERGEN - Op de E17 starten vanavond om 18 uur de voorbereidende werken tussen Zwijnaarde en Destelbergen.

BREAKING

Morgen eerste rit van Baloise Belgium Tour

KNOKKE-HEIST - Morgen wordt de eerste rit gereden van de Baloise Belgium Tour. De renners moeten morgen van Sint-Niklaas naar Knokke. De renners rijden via Maldegem de provincie West-Vlaanderen binnen. 

BREAKING

Baloise Belgium Tour komt woensdag en donderdag naar Knokke en Heist

KNOKKE-HEIST - De Balose Belgium Tour gaat morgen dinsdag van start in Sint-Niklaas. Het is reeds de 89e editie. Nu woensdag rijden de renners van Sint-Niklaas naar Knokke. 

BREAKING

Werken aan de sluisdeuren bij de Dampoort in Brugge

BRUGGE - In Brugge werden donderdagavond werken uitgevoerd aan de sluisdeuren van de Dampoort in Brugge. Het kraanbedrijf Gheysens uit Brugge werd ter plaatse gestuurd. 

BREAKING

Al de ganse voormiddag file rijden na lekkende vrachtwagen in Geel

GEEL - In Geel staat al sinds vanmorgen een lekkende vrachtwagen op de snelweg na een ongeval. De brandweer is ter plaatse. Alle verkeer moest vanmorgen de snelweg in beide richtingen verlaten wat zorgden voor grote files. 

BREAKING

Vanaf begin juli minder bussen door Sint-Jorisstraat en Vlamingdam

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur is met De Lijn tot een overeenkomst gekomen om minder bussen te laten rijden in de Sint-Jorisstraat en de Vlamingdam.

BREAKING

Onweer zorgt voor hinder treinverkeer

WEST-VLAANDEREN - Een flink onweer trok vanavond over West-Vlaanderen. Het treinverkeer heeft hinder opgelopen door het slechte weer. 

BREAKING

MIVB krijgt onderscheiding na tevredenheidsonderzoek

BRUSSEL - Zeven duizend mensen hebben deelgenomen aan het tevredenheidsonderzoek van de MIVB. Ze kregen een score van meer dan 7 op 10 van 74% van de ondervraagden.

Bekijk volgende pagina