Verkeer

BREAKING

Volgend weekend geen treinen tussen Brugge en Blankenberge

BLANKENBERGE/BRUGGE - Omwille van spoorwerken door Infrabel zal er volgend weekend geen treinverkeer zijn tussen Brugge en Blankenberge. 

Alle artikels

BREAKING

Geen treinen tussen Lichtervelde en Kortrijk in weekend van 2 en 3 maart

LICHTERVELDE/KORTIJK - Tussen Lichtervelde en Kortrijk zullen er tijdens het weekend van 2 en 3 maart geen treinen rijden.  

BREAKING

Zestig bestuurders te snel in Limburg

BERINGEN/HAM/TESSENDERLO - De lokale politie van de zone Beringen - Ham - Tessenderlo heeft een nachtelijke snelheidscontrole gehouden in de drie gemeenten. 

BREAKING

Alle wachtende vrachtwagens konden vandaag haven binnen rijden

ZEEBRUGGE - Door de staking stonden er woensdag op tal van wegen vele honderden vrachtwagens stil. De vrachtwagens konden nergens de haventerminals oprijden door de piketten van de havenarbeiders. 

BREAKING

Groen Lebbeke dankte de treinreizigers

LEBBEKE - De verschillende Groen afdelingen hebben vandaag in het teken van Valentijn een Valentrein actie gehouden. Daarbij werden de pendelaars bedankt met een kaartje.

BREAKING

Wegverzakking in Antwerpen

ANTWERPEN - Op het Kiel in Antwerpen is er een wegverzakking in de Beschavingstraat. De straat werd meteen afgesloten voor het verkeer.

BREAKING

Achtervolging door Antwerpen

ANTWERPEN - Er is deze namiddag een achtervolging geweest door Antwerpen. Bij een controle langs de A12 in Berendrecht was een bestuurder weg gevlucht. 

BREAKING

Verkeerscontrole van politie, douane en Vlabel

BREDENE/DE HAAN - De lokale politie van de zone Bredene De Haan heeft een grote verkeerscontrole uitgevoerd.

BREAKING

Nieuwe sporen tussen Brugge en Blankenberge

BRUGGE/BLANKENBERGE - Tussen Brugge en Blankenberge wil Infrabel nieuwe sporen leggen. De werken op spoorlijn 51 zullen alles in totaal vier jaar duren.   

BREAKING

Donderdag in Limburg enkel bussen in de ochtend- en avondspits

LIMBURG - Ook morgen gaan de vakbonden nog door met acties bij De Lijn in Limburg. De Lijn verzekert de reizigers morgen wel busvervoer in de spits. 

Bekijk volgende pagina