Verkeer

BREAKING

Werken aan brug over E40 snelweg starten op maandag 3 juli

OOSTKAMP - Op maandag 3 juli starten belangrjike werken in Oostkamp. Dan start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van het wegdek op de brug.    

Alle artikels

BREAKING

File op E314 richting Lummen

AARSCHOT - Op de E314 snelweg richting is het file rijden. Daar is sinds woensdag het wegdek van de snelweg beschadigd ter hoogte van Aarschot.   

BREAKING

File richting kust op E40 na ongeval in Middelkerke

MIDDELKERKE - Op de E40 richting kust is het momenteel file rijden ter hoogte van Middelkerke naar aanleiding van een verkeersongeval.  

BREAKING

Vanaf september betere service voor mensen met een beperking in het station van Blankenberge

BLANKENBERGE - De NMBS wil vanaf september in veertig stations de dienstverlening voor mensen met een beperking verbeteren. Ze zouden dan tot drie uur op voorhand persoonlijke bijstand in het station vragen om op- en af te stappen van de trein.   

BREAKING

Warmte speelt ook de spoorwegen parten

BRUSSEL - De spoorwegen hebben op verschillende spoorlijnen vertragingen door technische problemen. De warmte speelt hen parten. 

BREAKING

Nieuwe fietsvriendelijke infrastructuur in Brugge

BRUGGE - In Brugge werd deze voormiddag nieuwe fietsvriendelijke infrastructuur voorgesteld. Het gaat om een leuning en voetsteun voor fietsers aan de Smedenpoort en aan de voorkant van het station. 

BREAKING

Dampoortbrug I in Brugge nu donderdag enkele uren onderbroken voor het verkeer

BRUGGE - De Dampoortbrug I over het kanaal Oostende-Gent zal nu donderdag 22 juni voor enkele uren onderbroken zijn voor het verkeer omwille van werken aan de Dampoortsluis. 

BREAKING

Tramverkeer in Brussel verstoord op lijn 7

BRUSSEL - Op de tramlijn 7 in Brussel zijn er sinds een tiental minuten probkemen met de bovenleidingen. 

BREAKING

Grote werken door Infrabel in Schaarbeek

BRUSSEL - Infrabel voert dit weekend grote werken uit op het spoor in Schaarbeek. De seinen, sporen en bovenleidingen moeten er aangepakt worden. 

BREAKING

Filips de Goedelaan in Brugge is voortaan een fietsstraat

BRUGGE - De Filips de Goedelaan in Kristus Koning Brugge is voortaan een fietsstraat. De fietsers hebben er voorrang en auto's mogen ze niet inhalen. Er zijn ook in het midden van de weg dikke volle witte lijnen aangebracht. De lijnen overschrijden kan u aardig wat geld kosten.   

Bekijk volgende pagina