Regio

Nu dinsdag 13 maart grote jaarmarkt in Mol

MOL - In Mol wordt nu dinsdag 13 maart de jaarlijkse jaarmarkt gehouden die vele duizenden bezoekers lokt. Zowel jong als oud zijn op de jaarmarkt te vinden.  

Er zijn immers 85 kermisattracties te vinden met tal van draaimolens, schiettenten, eendjeskramen, botsauto's, oliebollenkramen tot de meer spectaculaire atracties. Verder zijn er nog in zeven verschillende straten marktkramers te vinden met heel wat standhouders die anders niet op de wekelijkse marktdag staan op dinsdag. De affiche is een ontwerp van Tess Buekenberghs van de school De Zandloper die één van de vele deelnemers was aan de tekenwedstrijd.       

Bron: Foto©Gemeente Mol

Bekijk Ook

BREAKING

Gewapende overval op Spar supermarkt in Oostende

OOSTENDE - De lokale politie van Oostende is een grondig onderzoek gestart na een gewapende overval op de Spar supermarkt langs de Gistelsesteenweg.

BREAKING

Morgen maandag wekelijkse marktdag in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt morgen maandag de wekelijkse marktdag gehouden met een ruim aanbod aan food en non food. De marktkramers vind je op vier verschillende locaties in het Kortrijkse centrum.

BREAKING

Stad Brugge krijgt 831.000 euro restauratiepremie voor Magdalenagasthuis

BRUGGE - Vlaams Minister Diependaele zakte zondag af naar Brugge. Hij kwam er bevestigen dat Brugge kan rekenen op een restauratiepremie van 831.000 euro voor het Magdalenagasthuis. Het gebouw moet dringend onder handen genomen worden.  

BREAKING

Donderdag gemeenteraad in Damme

DAMME - In Damme is er nu donderdag 28 januari voor het eerst dit jaar gemeenteraad. Er staan negen punten op het programma.

BREAKING

Stoomcentrum in Maldegem heeft nood aan financiële middelen

MALDEGEM - In Maldegem heeft het Stoomcentrum een bijzonder slecht jaar achter de rug. Het aantal rijdagen waren beperkt door de Corona maatregelen. 

BREAKING

Werken aan het Pand in Waregem starten op 1 februari

WAREGEM - Het Pand is het kloppend hart van Waregem met het Stadhuis, postkantoor en tal van handelszaken. Het volledige gebouw wordt aangepakt maar ook de buurt rond het Pand.

BREAKING

Twee nieuwe schepenen leggen morgen de eed af in Duffel

DUFFEL - In Duffel wordt morgen maandag gemeenteraad gehouden. De raad zal via Youtube kunnen gevolgd worden. Op de agenda staan 32 punten in open zitting. 

BREAKING

Morgen avond wordt gemeenteraad van Oostende gehouden

OOSTENDE - De gemeenteraad van Oostende wordt morgen maandag gehouden met 34 punten op de agenda van de open zitting.

BREAKING

Europahal in Tielt wordt klaar gemaakt als vaccinatiecentrum

TIELT - In Tielt wordt de Europahal klaar gemaakt als vaccinatiecentrum. De logistieke activiteiten zijn gestart zodat ze snel kunnen proef draaien. 

BREAKING

Negen punten op Torhoutse gemeenteraad morgen

TORHOUT - In Torhout wordt morgen de maandelijkse gemeenteraad gehouden.

Bekijk meer gerelateerde artikels