Regio

Voorprogramma Taptoe Brugge wordt verzorgd door Harmonie Keiem die 150 jaar bestaat

BRUGGE/KEIEM - Op zaterdagavond 7 juli wordt op de Burg in Brugge de Taptoe gehouden met topbands. De taptoe zelf start om 20 uur maar om 19 uur start reeds het voorprogramma. 

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Keiem onder leiding van Koen Dewulf. Ze zullen het beste van zichzelf laten zien. Dit jaar mogen ze immers feest vieren want de Harmonie bestaat 150 jaar. Ze zijn in 1868 gestart in Keiem. Op 5 mei geven ze een jubileumconcert in het Cultureel Centrum Kruispunt in Diksmuide. De tickets voor dit concert kosten 8 euro. Meer info over de Taptoe Brugge via https://www.taptoebrugge.be 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vanavond vertrekt eerste nachttrein na vele jaren naar Oostenrijk

BRUSSEL - Uit de stations van Brussel Zuid en Brussel Noord vertrekt vanavond de eerste nachttrein sinds vele jaren. De trein heeft als bestemmingen Innsbruck en Wenen met stops onder weg in München en Linz.

BREAKING

Afbraakwerken gestart op de site van Bombardier

BRUGGE - Op de site van Bombardier aan de Vaartdijkstraat in Sint-Michiels zijn de afbraakwerken gestart voor de bouw van de nieuwe school voor het VTI.  

BREAKING

Atomium Brussel deze week gesloten voor onderhoud

BRUSSEL - Nog tot en met vrijdag 24 januari zal het Atomium in Brussel gesloten zijn voor jaarlijks onderhoud. Vorige week werd gewerkt aan de lift. 

BREAKING

Au Venitien bestaat vijftig jaar in Blankenberge

BLANKENBERGE - Het restaurant Au Venitien in Blankenberge bestaat vijftig jaar. De zaak wordt gerund door Jurgen en Katrien die nog tot eind deze maand uitpakken met een driegangenmenu voor 45 euro met fazant als hoofdgerecht. 

BREAKING

Foto van de dag: Begijnhof in Brugge

BRUGGE - Het Begijnhof in Brugge lokt jaarlijks vele duizenden toeristen. In de lente kan je er genieten van de prachtige lelies die in bloei staan. Dan komen er ook heel wat fotografen met huwelijkskoppels en communicanten.

BREAKING

Naar de markt in Boterstad Diksmuide

DIKSMUIDE - In de boterstad Diksmuide wordt wekelijks op maandag een marktdag gehouden. De markt op maandagvoormiddag lokt heel wat vok. Heel wat marktgangers komen zelfs uit de deelgemeenten.

BREAKING

Marktdag in Maldegem

MALDEGEM - In het Oost-Vlaamse Maldegem kan je wekelijks op maandagvoormiddag naar de marktdag. Je vindt een ruim aanbod aan markthandelaars.

Bekijk meer gerelateerde artikels