Regio

Dit jaar ook staanplaatsen op Taptoe Brugge

BRUGGE - Op zaterdagavond 7 juli is er terug Taptoe Brugge op de Burg wat zorgt voor een uniek decor voor de vele kleurrijke showbands. Naast de tribuneplaatsen die 40 euro kosten zijn er dit jaar ook staanplaatsen aan 10 euro te reserveren.  

Op die manier willen de organisatoren het betaalbaar houden voor wie toch deze Taptoe wil zien en niet op de tribune waar 916 plaatsen zijn wil plaatsnemen. Ze hebben de top met de Royal British Legion Band and Corps of Drums, de Bicycle Showband Crescendo naar wat velen hadden gevraagd, het Kamper Trompetterkorps en de Ypres Surrey Pipes & Drums en de For Freedom Pipes & Drums. Reserveren kan dit jaar online via de webiste https://www.taptoebrugge.be  maar ook in het Taptoebureau in de Noordzandstraat 52 in Brugge. Morgen maandag kan je er alvast terecht van 10 tot 13 en van 16 tot 19 uur.   

Bron: Foto©Royal British Legion Band

Bekijk Ook

BREAKING

Zomeren in Diksmuide

DIKSMUIDE - Elke dag van de week zijn er activiteiten in Diksmuide zodat wie thuisblijft toch kan genieten van een leuke vakantie. Met Zomeren in Diksmuide werd een Corona proof programma uitgewerkt.

BREAKING

Inbraak in woning in Kaprijke

KAPRIJKE - Aan de Antwerpse Heriweg in Kaprijke werd bij nacht ingebroken in een woning. De inbrekers zijn via de regenpijp bij de badkamervenster geraakt die op kipstand stond.  

BREAKING

Groen licht voor kermis in Oudenburg

OUDENBURG - Ook in Oudenburg zijn de foorhouders dit jaar welkom. Er is geen grote rommelmarkt op 15 augustus maar ze hebben het plan uitgewerkt voor een Corona proof kermis. De kermis start op vrijdag 14 en duurt tot en met maandag 17 augustus. 

BREAKING

Burgemeester Dumery van Blankenberge wil morgen geen treinen tussen 9 en 16 uur

BLANKENBERGE - Na de rellen op het strand aan de Weststraattrap vraagt de Blankenbergse burgemeester Daphné Dumery aan de spoorwegen om morgen tussen 9 en 16 uur geen treinen naar Blankenberge te sturen. 

BREAKING

Foto van zonsopgang aan De Wissen haalde weerbericht VRT

LIMBURG - Dagelijks trekt Dominique Roels door Limburg op zoek naar mooie foto's. Dagelijks zijn haar foto's te bewonderen op onze Facebookpagina. Ze laat de lezers heel wat pareltjes zien in deze provincie.

BREAKING

Burgemeester Oostende wil liever minder treinen met dagtoeristen

OOSTENDE - Burgemeester Bart Tommelein van Oostende wil liever minder treinen in de Koningn der Badsteden. De spoorwegen leggen veel treinen in om zoveel mogelijk volk naar de kust te brengen, dit tijdens tijdens van Corona besmettingen.   

BREAKING

Provinciaal domein Nieuwdonk morgen dicht

BERLARE - Het was vandaag bijzonder druk in het provinciaal domein Nieuwdonk in Berlare. De politie moest tussen komen omdat er teveel volk naar het domein wou aan het water. 

BREAKING

Morgen zondag Kunstroute in Zuienkerke

ZUIENKERKE - In Zuienkerke kan je morgen de Kunstroute fietsen waarbij acht locaties te bezoeken zijn in de verschillende deelgemeenten.

BREAKING

Politie opgeroepen voor problemen op strand en Zeedijk

BLANKENBERGE - De warme temperaturen lokten heel wat volk naar Blankenberge maar dat bleef niet zonder problemen. De lokale politie moest daarnet tussen komen op het strand en de Zeedijk.

Bekijk meer gerelateerde artikels