Regio

Dit jaar ook staanplaatsen op Taptoe Brugge

BRUGGE - Op zaterdagavond 7 juli is er terug Taptoe Brugge op de Burg wat zorgt voor een uniek decor voor de vele kleurrijke showbands. Naast de tribuneplaatsen die 40 euro kosten zijn er dit jaar ook staanplaatsen aan 10 euro te reserveren.  

Op die manier willen de organisatoren het betaalbaar houden voor wie toch deze Taptoe wil zien en niet op de tribune waar 916 plaatsen zijn wil plaatsnemen. Ze hebben de top met de Royal British Legion Band and Corps of Drums, de Bicycle Showband Crescendo naar wat velen hadden gevraagd, het Kamper Trompetterkorps en de Ypres Surrey Pipes & Drums en de For Freedom Pipes & Drums. Reserveren kan dit jaar online via de webiste https://www.taptoebrugge.be  maar ook in het Taptoebureau in de Noordzandstraat 52 in Brugge. Morgen maandag kan je er alvast terecht van 10 tot 13 en van 16 tot 19 uur.   

Bron: Foto©Royal British Legion Band

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf december meer treinen tussen Brugge en Zeebrugge tijdens het weekend

BRUGGE/ZEEBRUGGE - Vanaf de maand december komen er tijdens het weekend meer treinen tussen Brugge en Zeebrugge met stop in Sint-Pieters en Lissewege.  

BREAKING

Brand in de Monicakerk in De Haan

DE HAAN - De brandweer werd deze namiddag opgeroepen voor een brand in de Sint-Monicakerk in De Haan.

BREAKING

Romantische wandeling in De Haan

DE HAAN - Van 10 tot en met 16 februari kan je een romantische wandeling maken in De Haan naar aanleiding van Valentijn. 

BREAKING

Vanavond vertrekt eerste nachttrein na vele jaren naar Oostenrijk

BRUSSEL - Uit de stations van Brussel Zuid en Brussel Noord vertrekt vanavond de eerste nachttrein sinds vele jaren. De trein heeft als bestemmingen Innsbruck en Wenen met stops onder weg in München en Linz.

BREAKING

Afbraakwerken gestart op de site van Bombardier

BRUGGE - Op de site van Bombardier aan de Vaartdijkstraat in Sint-Michiels zijn de afbraakwerken gestart voor de bouw van de nieuwe school voor het VTI.  

BREAKING

Atomium Brussel deze week gesloten voor onderhoud

BRUSSEL - Nog tot en met vrijdag 24 januari zal het Atomium in Brussel gesloten zijn voor jaarlijks onderhoud. Vorige week werd gewerkt aan de lift. 

BREAKING

Au Venitien bestaat vijftig jaar in Blankenberge

BLANKENBERGE - Het restaurant Au Venitien in Blankenberge bestaat vijftig jaar. De zaak wordt gerund door Jurgen en Katrien die nog tot eind deze maand uitpakken met een driegangenmenu voor 45 euro met fazant als hoofdgerecht. 

BREAKING

Foto van de dag: Begijnhof in Brugge

BRUGGE - Het Begijnhof in Brugge lokt jaarlijks vele duizenden toeristen. In de lente kan je er genieten van de prachtige lelies die in bloei staan. Dan komen er ook heel wat fotografen met huwelijkskoppels en communicanten.

Bekijk meer gerelateerde artikels