Regio

Na vele jaren Bicycle Showband Crescendo terug op Taptoe Brugge

BRUGGE - Na vele jaren is de BIcycle Showband Crescendo uit het Nederlandse Opende terug op de Taptoe in Brugge. De taptoe vindt plaats op zaterdag 7 juli op de Burg wat zorgt voor een uniek decor.    

Deze groep maakt sinds 1973 muziek op de fiets. Oorspronkelijk zijn ze in 1922 gestart als een doodnormale dorpsfanfare en groeiden in 1960 door tot marcherende showband. Na hun deelname aan het Wereld Muziek Concours in het Nederlands Limburgse Kerkrade mochten ze al snel naar alle taptoes in het buitenland. Op de taptoe in Brugge zullen ze voornamelijk tv tunes brengen. De genummerde tribuneplaatsen kosten 40 euro en kunnen morgen vrijdag van 10 tot 13 en van 16 tot 19 uur gereserveerd worden via 050 31 87 64. Meer info op https://www.taptoebrugge.be   Op de foto ziet u de Bicycle Showband op de taptoe in Boekarest.  

Bron: Foto┬ęBicycle Showband Crescendo

Bekijk Ook

BREAKING

Vanavond vertrekt eerste nachttrein na vele jaren naar Oostenrijk

BRUSSEL - Uit de stations van Brussel Zuid en Brussel Noord vertrekt vanavond de eerste nachttrein sinds vele jaren. De trein heeft als bestemmingen Innsbruck en Wenen met stops onder weg in München en Linz.

BREAKING

Afbraakwerken gestart op de site van Bombardier

BRUGGE - Op de site van Bombardier aan de Vaartdijkstraat in Sint-Michiels zijn de afbraakwerken gestart voor de bouw van de nieuwe school voor het VTI.  

BREAKING

Atomium Brussel deze week gesloten voor onderhoud

BRUSSEL - Nog tot en met vrijdag 24 januari zal het Atomium in Brussel gesloten zijn voor jaarlijks onderhoud. Vorige week werd gewerkt aan de lift. 

BREAKING

Au Venitien bestaat vijftig jaar in Blankenberge

BLANKENBERGE - Het restaurant Au Venitien in Blankenberge bestaat vijftig jaar. De zaak wordt gerund door Jurgen en Katrien die nog tot eind deze maand uitpakken met een driegangenmenu voor 45 euro met fazant als hoofdgerecht. 

BREAKING

Foto van de dag: Begijnhof in Brugge

BRUGGE - Het Begijnhof in Brugge lokt jaarlijks vele duizenden toeristen. In de lente kan je er genieten van de prachtige lelies die in bloei staan. Dan komen er ook heel wat fotografen met huwelijkskoppels en communicanten.

BREAKING

Naar de markt in Boterstad Diksmuide

DIKSMUIDE - In de boterstad Diksmuide wordt wekelijks op maandag een marktdag gehouden. De markt op maandagvoormiddag lokt heel wat vok. Heel wat marktgangers komen zelfs uit de deelgemeenten.

BREAKING

Marktdag in Maldegem

MALDEGEM - In het Oost-Vlaamse Maldegem kan je wekelijks op maandagvoormiddag naar de marktdag. Je vindt een ruim aanbod aan markthandelaars.

BREAKING

Nu vrijdag opnieuw Lokaalmarkt in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De start van de Lokaalmarkt van vrijdag in de vroegere Sint-Franciscuskerk in de Karel van Mandersrtaat in Sint-Kruis was meteen een schot in de roos. Heel wat landbouwers en ambachtelijke producenten waren al snel uitverkocht. De organisatoren van de Lokaalmarkt willen zich excuseren voor het ongemak, ook voor de wachtrijen aan de kassa. 

Bekijk meer gerelateerde artikels