Regio

Na vele jaren Bicycle Showband Crescendo terug op Taptoe Brugge

BRUGGE - Na vele jaren is de BIcycle Showband Crescendo uit het Nederlandse Opende terug op de Taptoe in Brugge. De taptoe vindt plaats op zaterdag 7 juli op de Burg wat zorgt voor een uniek decor.    

Deze groep maakt sinds 1973 muziek op de fiets. Oorspronkelijk zijn ze in 1922 gestart als een doodnormale dorpsfanfare en groeiden in 1960 door tot marcherende showband. Na hun deelname aan het Wereld Muziek Concours in het Nederlands Limburgse Kerkrade mochten ze al snel naar alle taptoes in het buitenland. Op de taptoe in Brugge zullen ze voornamelijk tv tunes brengen. De genummerde tribuneplaatsen kosten 40 euro en kunnen morgen vrijdag van 10 tot 13 en van 16 tot 19 uur gereserveerd worden via 050 31 87 64. Meer info op https://www.taptoebrugge.be   Op de foto ziet u de Bicycle Showband op de taptoe in Boekarest.  

Bron: Foto┬ęBicycle Showband Crescendo

Bekijk Ook

BREAKING

Zomeren in Diksmuide

DIKSMUIDE - Elke dag van de week zijn er activiteiten in Diksmuide zodat wie thuisblijft toch kan genieten van een leuke vakantie. Met Zomeren in Diksmuide werd een Corona proof programma uitgewerkt.

BREAKING

Inbraak in woning in Kaprijke

KAPRIJKE - Aan de Antwerpse Heriweg in Kaprijke werd bij nacht ingebroken in een woning. De inbrekers zijn via de regenpijp bij de badkamervenster geraakt die op kipstand stond.  

BREAKING

Groen licht voor kermis in Oudenburg

OUDENBURG - Ook in Oudenburg zijn de foorhouders dit jaar welkom. Er is geen grote rommelmarkt op 15 augustus maar ze hebben het plan uitgewerkt voor een Corona proof kermis. De kermis start op vrijdag 14 en duurt tot en met maandag 17 augustus. 

BREAKING

Burgemeester Dumery van Blankenberge wil morgen geen treinen tussen 9 en 16 uur

BLANKENBERGE - Na de rellen op het strand aan de Weststraattrap vraagt de Blankenbergse burgemeester Daphné Dumery aan de spoorwegen om morgen tussen 9 en 16 uur geen treinen naar Blankenberge te sturen. 

BREAKING

Foto van zonsopgang aan De Wissen haalde weerbericht VRT

LIMBURG - Dagelijks trekt Dominique Roels door Limburg op zoek naar mooie foto's. Dagelijks zijn haar foto's te bewonderen op onze Facebookpagina. Ze laat de lezers heel wat pareltjes zien in deze provincie.

BREAKING

Burgemeester Oostende wil liever minder treinen met dagtoeristen

OOSTENDE - Burgemeester Bart Tommelein van Oostende wil liever minder treinen in de Koningn der Badsteden. De spoorwegen leggen veel treinen in om zoveel mogelijk volk naar de kust te brengen, dit tijdens tijdens van Corona besmettingen.   

BREAKING

Provinciaal domein Nieuwdonk morgen dicht

BERLARE - Het was vandaag bijzonder druk in het provinciaal domein Nieuwdonk in Berlare. De politie moest tussen komen omdat er teveel volk naar het domein wou aan het water. 

BREAKING

Morgen zondag Kunstroute in Zuienkerke

ZUIENKERKE - In Zuienkerke kan je morgen de Kunstroute fietsen waarbij acht locaties te bezoeken zijn in de verschillende deelgemeenten.

BREAKING

Politie opgeroepen voor problemen op strand en Zeedijk

BLANKENBERGE - De warme temperaturen lokten heel wat volk naar Blankenberge maar dat bleef niet zonder problemen. De lokale politie moest daarnet tussen komen op het strand en de Zeedijk.

Bekijk meer gerelateerde artikels