Brugge

Proces kasteelmoord moet worden overgedaan

BRUGGE/GENT/RUISELEDE/WINGENE - Het proces van de kasteelmoord in Wingene moet worden overgedaan voor het Hof van Beroep in Gent. Het Parket van West-Vlaanderen heeft beroep aangetekend tegen de straffen van de vier verdachten.   

De zaak zal volledig moeten worden overgdaan in Gent. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak op de rol zal gezet worden. In die zaak liet een huisarts zijn schoonzoon in Wingene vermoorden.   

Bron: Foto©Ministerie Justitie

Bekijk Ook

BREAKING

Ook Lindsay van Emanci mag terug starten vanaf 26 april

ASSEBROEK - Lindsay Roosebrouck van het schoonheidssalon Emanci in Assebroek mag op 26 april terug van start gaan. De tiende verjaardag van haar zaak in de Benediktijnenstraat kon ze niet vieren omwille van de verplichte sluiting voor de Corona lockdown .

BREAKING

Red Rock Rally op 1 mei dit jaar vanuit je kot

BRUGGE - Op zaterdag 1 mei kan Red Rock Rally niet doorgaan zoals gewoonlijk in het Astridpark in Brugge. Er werd gekozen om de groepen te laten optreden in de Coronaproof zaal van het Entrepot die niet toegangelijk zal zijn voor het publiek.  

BREAKING

Nog steeds geurhinder in Oostakker en Evergem

GENT - Door de brand van het vissersschip in de Gentse haven moet de brandweer nog steeds blussen. Door de brand van een koelcel is er terug geurhinder. 

BREAKING

Parlementslid wil perspectief voor tal van sectoren

BRUGGE - Het Vlaams Parlementslid Mercedes Van Volcem uit Brugge heeft bij haar partijgenoot Premier Alexande De Croo gepleit om perspectief te geven aan tal van sectoren.

BREAKING

Geur- en rookhinder tot in Oostakker door brand in Gentse haven

GENT - In de Gentse haven is brand uitgebroken op een voormalige vissersboot. De brandweer liet de boot gecontroleerd uitbranden.

BREAKING

Blauwe zone voor Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De stad Brugge voert van 1 juni tot 30 september blauwe zone in voor Zeebrugge en dit in twee zones. Het gaat om de Strandwijk en de buurt van de jachthaven.  

BREAKING

Stad Brugge zoekt vrijwilligers voor WK wielrennen

BRUGGE - Van 19 tot en met 22 september zal in Brugge het WK wielrennen gehouden worden met de Breydelstad als aankomstplaats. Jens Keukeleire uit Brugge werd maandag aangesteld als ambassadeur. 

BREAKING

Cercle Brugge blijft in reeks 1A

BRUGGE - Na het verlies van Moeskroen vanavond tegen Antwerp met 2-3 cijfers, is het nu zeker dat Cercle Brugge in de reeks 1A blijft voetballen volgend seizoen.  

BREAKING

Nieuwe toekomst voor hoekpand in Assebroek

ASSEBROEK - Het vroegere café Assebroek aan de Astridlaan in Assebroek krijgt een nieuwe toekomst. Na de brand in november 2018 bleef het pand al die tijd leeg staan. 

BREAKING

Pallas of Volxus als mogelijke nieuwe namen voor Vooruit Gent

GENT - De Vooruit in Gent krijgt een nieuwe naam nadat de socialistische beweging voor deze naam heeft gekozen. Het Gentse cultuurcentrum kreeg heel wat voorstellen binnen.

Bekijk meer gerelateerde artikels