Brugge

Proces kasteelmoord moet worden overgedaan

BRUGGE/GENT/RUISELEDE/WINGENE - Het proces van de kasteelmoord in Wingene moet worden overgedaan voor het Hof van Beroep in Gent. Het Parket van West-Vlaanderen heeft beroep aangetekend tegen de straffen van de vier verdachten.   

De zaak zal volledig moeten worden overgdaan in Gent. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak op de rol zal gezet worden. In die zaak liet een huisarts zijn schoonzoon in Wingene vermoorden.   

Bron: Foto©Ministerie Justitie

Bekijk Ook

BREAKING

N-VA Brugge pleit nu maandag voor huwelijken aan Minnewater

BRUGGE - De gemeenteraad van Brugge wordt nu maandag gehouden. Er zijn veertien interpellaties ingediend. Gemeenteraadslid Pol Van Den Driessche wil huwelijken mogelijk maken in open lucht. 

BREAKING

Twee aanhoudingen na drugsvangst

BREDENE/BRUGGE - De lokale politie van de zone Bredene De Haan heeft een mooie drugsvangst gedaan. Ze hielden huiszoekingen in Bredene en Brugge.

BREAKING

Nu ook lagere afdeling van basisschool de Triangel in quarantaine

SINT-ANDRIES - De stedelijk baisschool de Triangel sluit na de kleuterafdeling nu ook de lagere afdeling na enkele Corona besmettingen op school.

BREAKING

Nu maandag online infomoment rond RUP Vissershaven Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Er zijn plannen in Zeebrugge met de vroegere vismijn. Het huidige gebouw zou gesloopt worden. In de toekomst zouden er appartementen komen, winkels en ook het maritieme themapark Seafront dat verder gezet wordt.  

BREAKING

Treinverkeer tussen Brugge en Gent dit weekend verstoord

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is dit weekend verstoord door werken. Er wordt dag en nacht door gewerkt. 

BREAKING

Kleuterafdeling De Triangel in Sint-Andries in quarantaine

BRUGGE - In steeds meer scholen zijn er meldingen van Corona besmettingen, ook in de kleuterafdeling van de Triangel in Sint-Andries.

BREAKING

Gent schrapt Halfvastenfoor voor maart

GENT - De stad Gent heeft de Halfvastenfoor geschrapt die op 6 maart zou starten. Ze hebben dat gedaan in samenspraak met de foorhouders die nog steeds na vele maanden geen perspectief krijgen. 

BREAKING

Beweegcontainer aan het Veltembos

ASSEBROEK - Aan het einde van Zandtiende in Assebroek staat een beweegcontainer waar je kan sporten in open lucht nu heel wat sporthallen dicht blijven omwille van de Corona lockdown.   

BREAKING

Kaasplank bestellen voor Valentijn

BRUGGE - Op het Zand wordt vandaag terug marktdag gehouden. Sinds Corona vindt de marktdag plaats op het Zand waar er meer plaats is voor de markthandelaars.  

Bekijk meer gerelateerde artikels