Brugge

Proces kasteelmoord moet worden overgedaan

BRUGGE/GENT/RUISELEDE/WINGENE - Het proces van de kasteelmoord in Wingene moet worden overgedaan voor het Hof van Beroep in Gent. Het Parket van West-Vlaanderen heeft beroep aangetekend tegen de straffen van de vier verdachten.   

De zaak zal volledig moeten worden overgdaan in Gent. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak op de rol zal gezet worden. In die zaak liet een huisarts zijn schoonzoon in Wingene vermoorden.   

Bron: Foto©Ministerie Justitie

Bekijk Ook

BREAKING

Indoor speelparadijs De Toverplaneet vanaf woensdag terug open

BRUGGE - Nu woensdag zijn er terug heel wat versoepelingen na de Corona lockdown. Nu woensdag mogen zwembaden, casino's, wellnesscentra en indoor speelparadijzen terug open. 

BREAKING

Straks heerlijk lunchen in Restaurant B-In

BRUGGE - Je kan straks heerlijk lunchen in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. Vrijdag is visdag met Noordzeevis als hoofdgerecht.  

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Het wordt vandaag een warme dag en het is dan ook heerlijk vertoeven op het terras van het Restaurant B-In bij het water dit op de site Oud Sint-Jan in Brugge.   

BREAKING

Spermalie volwassenonderwijs pakt uit met infosessies

BRUGGE - De Brugse hotelschool Spermalie heeft heel wat richtingen in hun aanbod vanaf september. Er is onder meer de opleiding gids die steeds heel wat interesse kent.  

BREAKING

Laat uw schoenen nog tijdig nazien voor uw zomervakantie

SINT-KRUIS - Eind juni wordt het traditioneel drukker bij Schoenmaker Saunders in Sint-Kruis. Velen willen dan nog snel hun schoenen of reiskoffer laten nazien voor hun vertrek.    

BREAKING

IVBO start morgen met afvalophaling vanaf 6 uur

BRUGGE - De intercommunale IVBO die instaat voor de ophaling van afval in de regio Brugge laat vanaf morgen donderdag hun ophalers vroeger starten omwille van de warmte. De ophaling start dan vanaf 6 uur.

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen aan het water in Brugge

BRUGGE - Op de site Oud Sint-Jan kan je ook vandaag terug heerlijk lunchen op het mooie terras van Restaurant B-In. Je zit vlakbij de Brugse reien. Het is er aangenaam vertoeven.

BREAKING

Werken gestart voor de uitbreiding van de parking Zand

BRUGGE - In Brugge zijn de werken gestart voor de uitbreiding van de ondergrondse parking Zand in Brugge. Er zijn nu een 1400 tal plaatsen en die worden nog eens uitgebreid met 635 nieuwe plaatsen. 

BREAKING

Kathedraalfestival Brugge kan doorgaan maar met beperkt publiek

BRUGGE - Het Kathedraalfestival in de Sint-Salvatorskathedraal in Brugge zal dit jaar plaats vinden in afgeslankte versie. Er zullen slechts telkens 100 aanwezigen toegelaten worden.      

BREAKING

Vanaf morgen is de wijkafdeling Daverlo terug open

ASSEBROEK - Vanaf morgen maandag is de wijkafdeling Daverlo in Assebroek terug open. Het Eet- en Sportcafé waren al eerder open.

Bekijk meer gerelateerde artikels