Regio

Containerverhuur Corneillie blijft open tijdens het bouwverlof

BRUGGE - Ook tijdes het bouwverlof zult u kunnen verbouwen en een container bestellen bij Corneillie Containerverhuur in Brugge.  

Er is bouwverlof vanaf maandag 16 juli en dit voor drie weken in de regio Brugge. Enkel bouwmaterialen zullen in die periode niet kunnen geleverd worden omwille van sluiting van de centrales. Alle containers kunnen geleverd worden tijdens het bouwverlof en ook teelaarde kan besteld worden. Zij regelen ook het parkeerverbod in de regio Brugge zodat uw container voor uw deur kan geleverd worden. Bestellen van een container kan op 050 31 21 44.   

Bron: FotoĀ©Containerverhuur Corneillie

Bekijk Ook

BREAKING

Boten Frisia in Zeeland Corona proof

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland zijn de Frisia zeehondensafari vaarten terug gestart. Ze varen door het Nationaal Park de Oosterschelde waar heel wat zeehonden leven.   

BREAKING

Mintus lanceert gezelschapsspel De Ridders van Professor Mintus

BRUGGE - Mintus heeft in Brugge een gezelschapsspel gelanceerd onder de noemer De Ridders van Professor Mintus. Het moet een minder jong publiek laten kennis maken met de dienstencentra.

BREAKING

Stefanie wint strandshoppingtas van Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - Lingerie Ultime, actief in het winkelcentrum van Sint-Kruis, heeft zonet de loting gehouden van de wedstrijd voor de strandshoppingtas van Dacapo.  

BREAKING

Al 9000 abonnementen verkocht bij KV Mechelen

MECHELEN - KV Mechelen heeft al 9000 abonnementen verkocht voor komend voetbalseizoen. Ze verkopen die vandaag nog tot 23.59 uur met een korting. 

BREAKING

Vanaf morgen take away grillburgers in Oostende

OOSTENDE - De foorreizigers zitten nog steeds zonder perspectief. Nu woensdag krijgen ze wellicht meer duidelijkheid. Ze starten dan ook take away diensten. 

BREAKING

Ook deze namiddag terug ijsjes in take away bij het Leenhof in Ver-Assebroek

ASSEBROEK - Met het mooie warme weer zijn er deze namiddag vanaf 14 uur terug ijsjes en frisdranken bij het Leenhof in Ver-Assebroek. Velen komen immers wandelen of fietsen in de Assebroekse Meersen.

BREAKING

Delta Park Neeltje Jans terug open vanaf 22 juni

ZEELAND (NEDERLAND) - In Vrouwenpolder in Zeeland zal het Deltapark Neeltje Jans pas op 22 juni terug de deuren openen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels