Regio

Containerverhuur Corneillie blijft open tijdens het bouwverlof

BRUGGE - Ook tijdes het bouwverlof zult u kunnen verbouwen en een container bestellen bij Corneillie Containerverhuur in Brugge.  

Er is bouwverlof vanaf maandag 16 juli en dit voor drie weken in de regio Brugge. Enkel bouwmaterialen zullen in die periode niet kunnen geleverd worden omwille van sluiting van de centrales. Alle containers kunnen geleverd worden tijdens het bouwverlof en ook teelaarde kan besteld worden. Zij regelen ook het parkeerverbod in de regio Brugge zodat uw container voor uw deur kan geleverd worden. Bestellen van een container kan op 050 31 21 44.   

Bron: FotoĀ©Containerverhuur Corneillie

Bekijk Ook

BREAKING

Nu vrijdag start van kerstmarkt op Simon Stevinplein in Brugge

BRUGGE - Alle voorbereidingen voor de opbouw van de kerstmarkt op het Simon Stevinplein in Brugge zijn achter de rug. De kerstmarkt kan nu vrijdag starten met heel wat standhouders en kindvriendelijke kerstattracties.

BREAKING

Genieten van een mooi herfstweekend

BRUGGE - Iedereen kon genieten van een mooi herfstweekend met heel wat zonnige periodes en een prachtige zonsondergang.  

BREAKING

Foto van de dag: het prachtige Minnewater

BRUGGE - Ondanks haar verjaardag trok Linda vandaag door de stad voor mooie foto's van de Breydelstad. We kozen dan ook vandaag om één van haar foto's uit te roepen als foto van de dag.

BREAKING

Eerste nederlaag voor Avanti Brugge

BRUGGE - Het was deze namiddag voor Avanti Brugge een eerste nederlaag. Ze hebben hun bekerwedstrijd op Sijsele verloren met 90-71 cijfers.

BREAKING

Vanaf vrijdag 29 november schaatsen op echt ijs in Knokke

KNOKKE - Op vrijdag 29 november opent de schaatspiste op het Verweeplein in Knokke. Morgen maandag starten ze met de opbouw.

BREAKING

Seinen gestoord tussen Brugge en Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - De seinen op de spoorlijn tussen Brugge en Oostende zijn verstoord. Dat zorgt voor vertragingen op deze drukke spoorlijn. 

Bekijk meer gerelateerde artikels