Regio

Bouwverlof gestart in West-Vlaanderen

WEST-VLAANDEREN - Op heel wat plaatsen werd vandaag nog doorgewerkt om de werf af te krijgen voor het bouwverlof. Sinds deze namiddag zijn de bouwvakkers in de provincie West-Vlaanderen met vakantie.     

Het bouwverlof duurt drie weken en wij wensen de bouwvakkers dan ook een fijne en zonnige vakantie toe. Bij Containerverhuur Corneillie willen ze hun klanten niet in de steek laten. Zij kunnen tijdens het ganse bouwverlof hun container voor de deur krijgen. Het is vaak tijdens het bouwverlof dat mensen hun woning verbouwen. Morgen zijn ze paraat vanaf 7 uur en elke werkdag van 7 tot 18 uur. Jouw container bestellen kan via het gekende nummer 050 31 21 44.  

Bron: FotoĀ©Containerverhuur Corneillie

Bekijk Ook

BREAKING

Inbrekers aan de haal met juwelen in Leuven

LEUVEN - In de Janseniusstraat in Leuven hebben onbekenden ingebroken in een woning. De ganse woning werd doorzocht.

BREAKING

Eiermarkt in Brugge wordt in februari volgend jaar heraangelegd

BRUGGE - In Brugge wordt de Eiermarkt volgend jaar in februari heraangelegd. Het stadsbestuur wil de werken half februari laten starten. Deze voormiddag kregen de handelaars meer uitleg van schepen Mercedes Van Volcem. 

BREAKING

Zes buslijnen doen halte Grote Markt niet meer aan in Tienen

TIENEN - In Tienen zullen zes buslijnen de halte Grote Markt niet meer aandoen. Ze ondervinden problemen om in te draaien.

BREAKING

Sint in de piste in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - In Sint-Niklaas gaat morgen zaterdag Sint in de piste van start. Twee weekends lang kan je naar het circus met leuke acts en de komst van de Sint en de Zwarte Pieten.    

BREAKING

Week van de Friet start nu maandag

BELGIE - Van 25 november tot en met 1 december is er een week lang de week van de friet waarbij de VLAM de frituur zeven dagen in de kijker wil zetten want frietjes van de frituur smaken toch nog steeds beter. 

BREAKING

Al heel wat volk op de kerstmarkt in Brugge

BRUGGE - In Brugge zijn de kerstmarkt op de Markt en het Simon Stevinplein bijzonder goed gestart. De kerstmarkt werd flink opgewaardeerd met heel wat handgemaakte en ambachtelijke producten. 

BREAKING

Culinala pakt uit met eindejaarsactie

SINT-KRUIS - De zaak Culinala op de hoek van de Veltemweg met de Fortuinstraat in Sint-Kruis pakt uit met een eindejaarsactie. Bij aankoop van een kaasschotel, vleesschotel of raclette voor vier personen in de periode van 23 december tot en met 31 januari 2020 krijg je een gratis fles bier aangeboden.

Bekijk meer gerelateerde artikels