Regio

Durabrik schenkt cheque aan vzw Assjeblief

SINT-MICHIELS - Het bedrijf Durabrik bestaat vijftig jaar en ze hebben beloofd om aan vijftig projecten en goede doelen telkens een cheque van duizend euro te schenken.     

Bij één van hun projecten in de Sint-Arnolduslaan hebben ze in aanwezigheid van schepen Franky Demon een cheque van duizend euro geschonken aan de vzw Assjeblief, een vriendenkring die zich inzet voor de school de Passer in Sint-Michiels.   

Bron: Foto©FDB

Bekijk Ook

BREAKING

Vaccinaties gestart in Brugse Mintus woonzorgcentra

BRUGGE - In de Brugse Mintus woonzorgcentra zijn de vaccinaties gestart. Woensdag werd gestart in Ten Boomgaarde in Sint-Michiels en in de Zeventorentjes in Assebroek.  

BREAKING

Sporthal van Ieper wordt vaccinatiecentrum

IEPER - De Eerstelijnszone Westhoek heeft twee locaties weerhouden voor de vaccinaties. Het gaat om Ieper en Poperinge. 

BREAKING

87 jarige Denise kreeg als eerste Gentse vaccin toegediend

GENT - De 87 jarige Denise De Graeve werd woendag in het Leiehome het vaccin toegediend tegen het Corona virus. Ze is de eerste Gentse.   

BREAKING

Vaccinatiecentrum in Minderbroederssite in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - Ook de Eerstelijnszorg van Haspengouw is bezig met de voorbereiding voor de vaccinaties. Ze hebben gekozen voor twee locaties namelijk Borgloon en Sint-Truiden.   

BREAKING

Strooidiensten zijn paraat

VLAANDEREN - In Vlaanderen verwachten ze vandaag sneeuw. Het zou in de voormiddag beginnen sneeuwen en de weervoorspellers verwachten dat de sneeuw zal blijven liggen. 

BREAKING

Geen Autosalon maar wel flinke kortingen bij garagehouders

BELGIE - Vandaag donderdag moest het Autosalon starten op de Heizel in Brussel. Het Autosalon kan niet plaats vinden omwille van de Coronamaatregelen.

BREAKING

Claudine Scherrens wint hoofdprijs Shop & Geniet 8020

OOSTKAMP - Claudine Scherrens uit Hertsberge heeft de hoofdprijs gewonnen van de actie Shop & Geniet 8020. Er waren 165 deelnemende handelaars.

BREAKING

6,7 miljoen passagiers op Zaventem vorig jaar

BRUSSEL - Op de luchthaven van Brussels Airport heeft Corona een zware impact gehad. Het aantal reizigers is met 74% gedaald in vergelijking met het jaar 2019.   

BREAKING

Koksijdenaars moeten voor vaccin naar Veurne

KOKSIJDE - Begin maart wil Vlaanderen starten met de vaccinaties op verschillende locaties. Het zal niet steeds in de gemeente zijn waar u woont. Zo zullen de Koksijdenaars hun vaccin krijgen in Veurne.  

BREAKING

Mobiele Lidar flitspaal

DEINZE - De lokale politie van de zone Deinze Zulte Lievegem huurt dit jaar en Lidar flitspaal. Het gaat om een mobiele flitspaal die werkt met lasertechnologie.  

Bekijk meer gerelateerde artikels