Regio

Durabrik schenkt cheque aan vzw Assjeblief

SINT-MICHIELS - Het bedrijf Durabrik bestaat vijftig jaar en ze hebben beloofd om aan vijftig projecten en goede doelen telkens een cheque van duizend euro te schenken.     

Bij één van hun projecten in de Sint-Arnolduslaan hebben ze in aanwezigheid van schepen Franky Demon een cheque van duizend euro geschonken aan de vzw Assjeblief, een vriendenkring die zich inzet voor de school de Passer in Sint-Michiels.   

Bron: Foto©FDB

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf woensdag 8 juli avondmarkt in Lombardsijde

LOMBARDSIJDE - In de Middelkerkse deelgemeente Lombardsijde mag nu toch een avondmarkt gehouden worden op woensdagavond. 

BREAKING

Nu zaterdag start Infrabel met werken op spoorlijn 34

HASSELT/LUIK - Van zaterdag 4 tot en met zondag 12 juli wordt er door Infrabel gewerkt op de sporen tussen Hasselt en Luik met tussenstop in Tongeren. Er worden meer werk uitgevoerd dan de sporen alleen want ook de seininrichting wordt aangepakt.  

BREAKING

Katrien Terreyn is tweede vrouwelijke paardenvisser in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - In Oostduinkerke is de tweede vrouwelijke paardenvisser geslaagd voor haar proeven. Ze is 27 jaar en is actief op de Paardenhoeve in Oostduinkerke. Ze heeft dus ervaring met paarden. 

BREAKING

Eerste kermissen kondigen zich aan

SLEIDINGE - De Overheid heeft het licht op groen gezet voor de organisatie van foren. Ze mogen terug vanaf morgen. In tal van steden en gemeenten doen ze nu alles zodat de foorhouders snel kunnen starten.

BREAKING

Faluche uitgeroepen als beste frituur van Brugge

BRUGGE - Het Nieuwsblad organiseerde de voorbije weken een wedstrijd voor hun lezers om te kiezen voor de beste frituur van de stad of gemeente. Die kunnen dan deelnemen voor de westrijd beste frituur van Vlaanderen.

BREAKING

Morgen woensdag naar de marktdag in Wingene

WINGENE - Op het Marktplein van Wingene wordt morgen voormiddag terug marktdag gehouden in de voormiddag. Je kan er de Dessertmobiel vinden die gekend zijn voor hun verse pannenkoeken.  

BREAKING

Viva la vie vanavond vanuit Lissewege

LISSEWEGE - Straks is er terug het nieuwe programma Vive la Vie op televisie. Het wordt uitgezonden op Eén. Aanvankelijk zou het programma opgenomen worden aan de Damse Vaart maar door het slechte weer werd uitgeweken.

BREAKING

Morgen woensdag aan zee te beleven

KUST - Morgen woensdag start de zomervakantie waarbij ze aan de kust heel wat te bieden hebben. Dagelijks krijg je van ons een overzicht. Morgen woensdag kan je aan zee naar de markt in De Haan en Knokke. Ook in Brugge en Torhout wordt er marktdag gehouden.  

 

BREAKING

Vive la Vie vandaag gestart op Eén

DAMME/IEPER - Het nieuwe tv programma Vive la Vie op Eén is vanavond gestart met aandacht voor de stad Ieper waarbij de Last Post in beeld kwam. 

Bekijk meer gerelateerde artikels