Regio

21e editie van het Salon Vakantiereizen in Brugge

BRUGGE - Het Brugse reiskantoor Van Renterghem uit de Korte Zilversrtaat in Brugge pakt op zaterdg 5 en zondag 6 januari uit met de 21e editie van hun Salon Vakantiereizen. Je kan er beide dagen terecht van 10 tot 18 uur.   

Meerdere touroperators komen er hun programma voor 2019 voorstellen. Je komt er meer te weten over de favoriete bestemmingen voor 2019, de promoties op citytrips, zonnige bestemmingen, cruises en unieke rondreizen en tenslotte over de exclusieve reizen naar bijzondere bestemmingen met Asteria Expeditions. Er is twee dagen gratis toegang en voor elke bezoeker is een drankje voorzien.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Geen Handwerkbeurs dit jaar in Gent

GENT - De organisatoren van de Handwerkbeurs in Flanders Expo in Gent hebben nu reeds hun event voor november geschrapt omwille van de Corona besmettingen. Hun event was gepland van 6 tot 8 november. 

BREAKING

Nu zondag geen roofvogeldemonstratie in Ijzendijke

IJZENDIJKE (ZEEUWS VLAANDEREN) - Op zondagnamiddag worden in de zomer roofvogeldemonstraties gehouden in het Valkeniershof in het Zeeuwse Ijzendijke. Valkenier Marina Bliek laat het publiek kennis maken met de roofvogels.

BREAKING

Inbrekers aan de haal met juwelen

DIEPENBEEK - In de Braambessenlaan in Diepenbeek moest de politie van de zone LRH een inbraak in een woning vaststellen.  

BREAKING

Breuk in de waterleiding in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Een aantal bewoners van de Maalsesteenweg en de Margareta Van Vlaanderenstraat zitten zonder water. Het gaat om een breuk van de waterleiding. Farys is ter plaatse voor herstellingen.

BREAKING

KW pakt uit met zomerzoektocht voor fietsers

OEDELEM - Deze zomer blijven meer mensen thuis en de Krant van West-Vlaanderen pakt dan ook uit met een fotozoektocht in Groot-Beernem waarbij ze op acht locaties moeten zoeken naar het antwoord op de vragen. 

BREAKING

Immo Perneel helpt u bij het kopen of verkopen

OEDELEM - Sinds drie jaar is immo makelaar Kjell Perneel actief op de Markt van Oedelem met zijn Immo Perneel. Hij verhuurt en verkoopt zowel woningen als appartementen dit in de provincies West- en Oost-Vlaanderen.

BREAKING

Rode Kruis hulpposten in stations van Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Met de warme termperaturen kiezen heel wat mensen uit het binnenland voor een uitstap naar zee. Velen kiezen voor de trein. Het Rode Kruis is alvast op post met hun hulpdienst in twee stations.   

BREAKING

Fietsen door het water kent groot succes

LIMBURG - Dit jaar genieten heel wat Belgen van vakantie in eigen land nu meer bestemmingen in het buitenland op oranje gaan. Met Fietsen door het water lokt de provincie Limburg heel wat extra fietsers. Nog in Limburg kan je ook fietsen tussen de bomen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels