Regio

Gans weekend Art Expo in Brugse Sint-Godelieveabdij

BRUGGE - Naar aanleiding van honderd jaar onderwijs in het Vrij Technisch Instituut Brugge wordt uitgepakt met de Art Expo in de Sint-Godelieveabdij. Er is het ganse weekend van alles te beleven waarover u nog meer info mag verwachten. 

Morgen vrijdag is de expo te bezoeken van 14 tot 20 uur. Je kan er werk bewonderen van leerlingen, leerkrachten en voormalige leerkrachten. Vrijdagavond is er een optreden van Ziggy Venneman. Op zaterdag en zondag kan je telkens om 14 en 16 uur de abdij bezoeken met een gids.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Parfumerie Ici Paris XL is één jaar jong

SINT-KRUIS - De parfumerie Ici Paris XL aan de Maalsesteenweg in SInt-Kruis is één jaar jong. Al heel wat mensen hebben de weg gevonden naar de zaak aan de rand van de stad met gratis parking voor de deur.  

BREAKING

Fietsster ten val op gladde Scheepsdalebrug

BRUGGE - Een fietsster is vanmorgen ten val gekomen op een gladde Scheepsdalebrug. Het leek er op dat het fietspad van de brug niet gestrooid werd.  

BREAKING

Garage sale van unieke kerstgeschenken in Koetelwijk Brugge

BRUGGE - Eef Proft pakt vandaag en morgen vrijdag in de namiddag uit met een garage sale van unieke kerstgeschenken. Ze maakt versierde en beschilderde flessen, potjes, blikken dozen en lantaarns. 

BREAKING

Tweedaags programma voor Kerstival in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Er is voor Kerstival in Sint-Kruis terug een tweedaags programma. Op zaterdag 21 en zondag 22 december zijn er tal van activiteiten. 

BREAKING

Bestel nu voor de eindejaarsfeesten bij de Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - Voor de komende eindejaarsfeesten pakt de Oesterput Blankenberge terug uit met take a way met feestelijike gerechten. 

BREAKING

Nu vrijdag start eindejaarsactie in De Haan en Wenduine

DE HAAN/WENDUINE - Nu vrijdag start de eindejaarsactie van de handelaars in De Haan en Wenduine. Er zijn tal van schaatsbeurten en geschenkbonnen te winnen.  

BREAKING

Rotary Damme schenkt kerstpakketten

DAMME - Vandaag heeft Rotary Damme 98 kerstpakketten geschonken voor mensen die het minder breed hebben. Ze zullen verdeeld worden via het Sociaal Huis. 

Bekijk meer gerelateerde artikels