Regio

Genieten van een heerlijk stuk vlees dit weekend

SINT-KRUIS - De liefhebbers van een goed stuk vlees moeten dit weekend eens langs lopen in Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis.

Er ligt een cote à l'os van Simmental die oorspronkelijk in Zwitserland gehouden wordt in het kanton Bern maar tegenwoordig ook te vinden is in Beieren en Oostenrijk. Daarnaast is er ook het Belgisch witblauw. Ook de frietjes kan je vinden in de slagerij.  

Bron: Foto┬ęSlagerij Sam en Evelien

Bekijk Ook

BREAKING

Actief Wenduine pakt uit met actie

WENDUINE - Actief Wenduine pakt de komende drie maanden juni, juli en augustust uit met een wedstrijd waarbij je uw aankoopbedrag van 150 euro in Wenduine kan terug winnen in waardebonnen.

BREAKING

NH90 heli opgeroepen naar Zeeuws-Vlaanderen

WESTKAPELLE (NEDERLAND) - De NH90 heli werd deze namiddag opgeroepen voor een medische tussenkomst aan boord van een schip van de rederij Acta Marine.

BREAKING

Vakantie in eigen bubbel in Alicante

ALICANTE (SPANJE) - Heel wat gezinnen willen de komende zomer grote hotels voorkomen. Ze zoeken vaak om in eigen bubbel hun vakantie door te brengen. 

BREAKING

Heel wat pleziervaart en watersport

BEERNEM - Het mooie weer en het verlengde weekend zorgen dit weekend voor heel wat pleziervaart. In de Beernemse Watersportclub was het vandaag druk.

BREAKING

Morgen maandag marktdag in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege wordt er morgen op Pinksterenmaandag de wekelijkse marktdag gehouden.

BREAKING

Toversluis terug open vanaf morgen

SLUIS (NEDERLAND) - Vanaf morgen maandag mag de horeca terug starten in Nederland maar ook Toversluis. Heel wat families kunnen er genieten van heel wat speelplezier. Er wordt gewerkt met een tijdslot van 2,5 uur.  

BREAKING

Genieten van lekkere ijsjes bij de Ijshoeve in Damme

DAMME - De Ijshoeve in Damme was vandaag een stopplaats voor heel wat fietsers die genoten van de polderstreek. Het is er rustig en aangenaam fietsen met het mooie weer.  

BREAKING

Brandweer opgeroepen voor bermbrand in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - Aan de Zuiddijk in Sluis heeft deze namiddag een bermbrand gewoed. De brandweer zette meteen de nodige middelen in.   

BREAKING

Nieuw leven aan het Brugse Begijnhof

BRUGGE - Aan het Brugse Begijnhof is er nieuw leven met de geboorte van drie kleine zwaantjes. Ze zijn nog maar twee dagen geleden geboren.

Bekijk meer gerelateerde artikels