Regio

Genieten van een heerlijk stuk vlees dit weekend

SINT-KRUIS - De liefhebbers van een goed stuk vlees moeten dit weekend eens langs lopen in Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis.

Er ligt een cote à l'os van Simmental die oorspronkelijk in Zwitserland gehouden wordt in het kanton Bern maar tegenwoordig ook te vinden is in Beieren en Oostenrijk. Daarnaast is er ook het Belgisch witblauw. Ook de frietjes kan je vinden in de slagerij.  

Bron: Foto┬ęSlagerij Sam en Evelien

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuw leven aan het Brugse Begijnhof

BRUGGE - Aan het Brugse Begijnhof is er nieuw leven met de geboorte van drie kleine zwaantjes. Ze zijn nog maar twee dagen geleden geboren.

BREAKING

Kerkstraat in Blankenberge tijdje afgesloten wegens te druk

BLANKENBERGE - Aan de kust was het vandaag bijzonder druk. Heel wat mensen zijn van het idee dat dagtoerisme toegelaten is. Toeristen uit het buitenland waren zelfs op zoek naar een hotel. Ze rijden zo maar ons land binnen. Heel wat mensen uit de horeca storen zich daaraan want ze willen zo snel mogelijk op een veilige manier opstarten.  

BREAKING

Morgen smoutebollen smullen in Waasmunster

WAASMUNSTER - Nog tot 20 uur kan je vandaag smoutebollen halen bij het gebakkraam van Vincent Delforge aan de Grote Baan in Waasmunster. 

BREAKING

Twee alternatieve data voor Hof en Huis in Torhout

TORHOUT - De organisatoren van de expo Hof en Huis in het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout hebben voor dit jaar 165 deelnemers. Ze willen dan ook hun event op een veilige manier laten doorgaan. De geplande editie moest omwille van Corona uitgesteld worden.  

BREAKING

Werken aan het spoor tussen Mol en Lier

MOL/LIER - Van 2 tot en met 12 mei plant Infrabel werken aan de sporen tussen Mol en Lier.

BREAKING

Binnenplein Zilverpand in Brugge wordt aangepakt

BRUGGE - Het binnenplein van het Zilverpand in Brugge wordt aangepakt. Het stadsbestuur van Brugge wil de handelaars en omwonenden bevragen wat zij precies willen met het plein.

BREAKING

Toeristenmarkt in Domburg pas vanaf eind augustus

DOMBURG (NEDERLAND) - De toeristenmarkten in Domburg in Zeeland trekken jaarlijks heel wat volk. Omwille van Corona zullen ze dit jaar niet in de zomer gehouden worden maar pas starten vanaf eind augustus.  

BREAKING

De Lijn legt extra bussen in voor studenten in Leuven

LEUVEN - De Lijn legt de komende weekends extra bussen in voor de studenten die terugkeren voor hun examens aan de Universiteit.

BREAKING

Historium heropent op zaterdag 13 juni

BRUGGE - Het Historium op de Markt in Brugge zal na de Corona lockdown voorzichtig terug opstarten. Op zaterdag 13 juni om 11 uur doen ze terug de deuren open.  

Bekijk meer gerelateerde artikels