Regio

Club Brugge verliest nipt van PSV Eindhoven

BRUGGE - Club Brugge is op winterstage in Qatar waar ze ook oefenwedstrijden spelen. Vandaag moest Club Brugge spelen tegen PSV Eindhoven.   

De Nederlanders hebben nipt gewonnen met 2-1 cijfers. Het was Hans Vanaken die scoorde voor Club Brugge.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Inbraak in geparkeerd voertuig in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis hebben onbekenden ingebroken in een geparkeerd voertuig. De auto werd volledig doorzocht.

BREAKING

Geen kerstmarkt in Geel vandaag en morgen

GEEL - De kerstmarkt op de Havermarkt in Geel van vandaag en morgen is afgelast omwille van de rukwinden die kunnen oplopen tot 85 kilometer per uur.

BREAKING

Ook de yachtbootjes aan Flandria en Coupure verlicht

BRUGGE - Niet alleen de stad deed heel wat moeite voor mooie kerstsfeer maar ook tal van handelaars en ook de eigenaars van yachtbootjes in de jachthavens Flandria aan de Katelijnebrug en aan de Coupure.   

BREAKING

Foto van de dag: de Sint-Annatunnel in Antwerpen

ANTWERPEN - Voor onze foto van de dag hebben we vandaag gekozen voor een foto van Rudy Vande Voorde. Het gaat om een foto van de Sint-Annatunnel in Antwerpen.

BREAKING

Vijf dagen Winterspeeltuin in Leuven

LEUVEN - Vijf dagen lang is er in de Brabanthal in Leuven de Winterspeeltuin. Van 26 tot 30 december verwachten ze heel wat gezinnen met kinderen.

BREAKING

Bruggeling Frank Vergucht genomineerd voor Krak van het jaar

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht is een krak in zijn vak. Hij gaat dagelijks op pad in zijn Brugge om de lezers te laten meegenieten. Regelmatig is zijn foto ook te zien in het weerbericht van Eén. 

BREAKING

Lovende commentaren op projecties op Vrijdagmarkt in Brugge

BRUGGE - Er zijn heel wat lovende commentaren op de projecties op de Vrijdagmarkt in het kader van Wintergloed. Brugge is bijzonder mooi aangekleed dit jaar voor de kerstperiode. Heel wat toeristen komen dan ook speciaal uit het buitenland naar Brugge.

Bekijk meer gerelateerde artikels