Regio

Morgen zondag zijn Les Costumés de Venise nog de ganse dag in Brugge te bewonderen

BRUGGE - Morgen zondag zijn Les Costumés de Venise nog de ganse dag in de Brugse binnenstad te bewonderen.   

De groep lokte vandaag heel wat volk naar de binnenstad. Ze werden duizenden malen gefotografeerd. Morgen voormiddag vertrekken ze om 10 uur aan de Oude Burg en trekken richting Rozenhoedkaai en Huidevettersplein. In de namiddag vertekken ze om 14 uur aan de Oude Burg en trekken richting site Oud Sint-Jan, Begijnhof en Dyver. Wie benieuwd is kan vandaag al de foto's bewonderen op de Facebookgroep The Bruges-Feeling.    

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Smedenpoort in Brugge week lang afgesloten voor verkeer

BRUGGE - De Smedenpoort in Brugge zal vanaf morgen tot en met vrijdag 18 oktober over dag afgesloten zijn voor de buitenschilderwerken. 

BREAKING

Olva Assebroek in rouw

ASSEBROEK - Op 89 jarige leeftijd is de gekende leerkracht wiskunde Robert Hoste overleden. Hij was van bij de start van het Onze Lieve Vrouwecollege in Assebroek betrokken bij de school.

BREAKING

Spoorlopers in metro Brussel

BRUSSEL - In Brussel werden er spoorlopers gesignaleerd op de metrolijn 1 tussen de stations Joseph Charlotte en Stokkel.

BREAKING

Nu zaterdag Proef Moerbrugge

MOERBRUGGE - Op het plein aan de kerk van Moerbrugge wordt nu zaterdag 19 oktober Proef Moerbrugge gehouden.

BREAKING

Handelaars Nieuwstraat Maldegem pakken uit met kraslotactie

MALDEGEM - De handelaars van de Nieuwstraat in Maldegem pakken van 18 tot en met 26 oktober uit met een kraslotactie. De deelnemende handelaars zijn te vinden op de Facebookpagina. 

BREAKING

Een verzorgde kaasschotel voor de winterse avonden

SINT-KRUIS - Sinds vorige week pakt Culinala (broodjeszaak op de hoek van de Fortuinstraat met de Veltemweg) uit met kazen in hun aanbod. Je kan ze los kopen in plakjes of stukjes maar ook tussen een heerlijk broodje. 

BREAKING

Dodelijk ongeval in Damme

DAMME - Langs de Damse Vaart Oost is het vanmorgen tot een dodelijk ongeval gekomen. Een man verloor de controle over zijn stuur en kwam tegen een boom terecht.   

Bekijk meer gerelateerde artikels