Regio

TUI promoot vluchten vanuit Antwerpen op Vakantiesalon

ANTWERPEN - Op het Vakantiesalon in Antwerp Expo was het vandaag al meteen gezellig druk voor de eerste dag. Al heel wat bezoekers zijn bezig met hun volgende vakantie.

In de verschillende themazones op het Vakantiesalon kan je heel wat informatie inwinnen over een vakantie dichtbij of verweg, cruises of avontuurlijke reizen. TUI Fly biedt alle informatie over vertrek van vluchten vanuit Antwerpen. Er zijn reeds dertien bestemmingen die bediend worden vanuit Antwerpen waaronder Alicante, Ibiza, Palma de Mallorca, Firenze, Innsbruck en Toulon.    

Bron: Foto©TUI

Bekijk Ook

BREAKING

Italiaanse topkeuken in Oostende

OOSTENDE - De Oostendenaars zijn bijzonder lovend over het restaurant Zaz Cuisine, een Italiaans visrestaurant in de Van Iseghemlaan in Oostende. 

BREAKING

Modest, de nieuwe kruidenier zonder verpakkingen

OOSTENDE - Aan de Torhoutsesteenweg in Oostende vind je sinds enkele maanden de winkel Modest, de nieuwe kruidenier waar je alles kan kopen zonder verpakkingen. 

BREAKING

Rundssteak met friet op de lunch deze middag

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je vandaag terug heerlijk lunchen. De lunch wordt geserveerd aan 17 euro. 

BREAKING

Drie dagen lang kermis in Bolderberg

BOLDERBERG - In Bolderberg, een deelgemeente van Heusden Zolder, wordt van vandaag tot en met maandag de winterkermis gehouden. De foor vindt plaats op de parking aan de kerk.

BREAKING

Voorleesuurtje in de bibliotheek van Kortrijk

KORTRIJK - In de bibliotheek van Kortrijk wordt vandaag een voorleesuurtje gehouden met als thema dieren. Het voorleesuurtje start om 10.30 uur.

BREAKING

Tulpen plukken in Antwerpen

ANTWERPEN - Op het Koningin Astridplein in Antwerpen kan je deze namiddag vanaf 13 uur tulpen gaan plukken op uitnodiging van Vlam. Met deze actie starten ze net als in het Nederlandse Amsterdam met het tulpenseizoen.

BREAKING

Heerlijke droge worstjes met Ricard nu ook bij Culinala

SINT-KRUIS - Sinds een tijdje vind je de ambachtelijke charcuterie van Devooght Vleeswaren nu ook bij Culinala op de hoek van de Veltemweg met de Fortuinstraat in Sint-Kruis. 

BREAKING

Groen licht en subsidie voor nieuwe kleedkamers Krachtbal Koolkerke

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur heeft een omgevingsvergunning afgeleverd voor de bouw van nieuwe kleedkamers voor Krachtbalclub Sporting Brugge.

BREAKING

Dit weekend kermis in Borsbeke

BORSBEKE - In Borsbeke, deelgemeente van Herzele, wordt dit weekend de winterkermis gehouden. De foorattracties zijn te vinden langs de Provinciebaan.  

Bekijk meer gerelateerde artikels