Wonen

Nieuw seizoen Huizenjagers vanaf morgen terug op televisie

VLAANDEREN - Morgen maandag start op de televisiezender Vier een nieuw seizoen van Huizenjagers. Daarbij gaan drie immo makelaars op zoek naar een geschikte woning. 

We starten de eerste week in Aalst waar de prijzen voor immo merkelijk lager liggen in vergelijking met andere grote steden. Yoeri, Ilona en Philip hopen te slagen in hun opdracht. Vanaf morgen te zien van maandag tot en met donderdag om 19.45 uur.  

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Julie wint Dancing with the Stars

VLAANDEREN - Julie Vermeire, dochter van Jacques, heeft het populaire Vier programma Dancing with the Stars gewonnen.  

BREAKING

VTM start nieuw programma Mijn keuken, mijn restaurant

VLAANDEREN - VTM gaat op zoek naar hobbykokduo's die grraag koken en er van dromen om een eigen zaak te starten.

BREAKING

Dertiende editie Week van de Smaak start nu donderdag

VLAANDEREN - Nu donderdag is er de start van de Week van de Smaak. In alle hoeken van Vlaanderen zijn er activiteiten gepland.

BREAKING

Wegen en Verkeer waarschuwt voor gladheid in drie provincies

VLAANDEREN - Wegen en Verkeer waarschuwt voor gladheid de komende nacht in drie provincies. De stroodiensten zullen alvast uitrijden waar nodig. Het kan glad worden op bruggen en afritten van snelwegen.

BREAKING

Boek nu nog uw reclame voor eindejaar of voor het voorjaar 2020

VLAANDEREN - Met onze gratis nieuwswebsite Het Nieuws Vandaag bereiken wij dagelijks heel wat lezers in gans Vlaanderen. Wij zorgen er voor dat de lezer alle nieuws gratis kan meevolgen maar ook dat u als adverteerder tegen  betaalbare prijzen kan adverteren.  

BREAKING

Nu maandag rijden bussen en trams van De Lijn volgens zondagsregeling

VLAANDEREN - Nu maandag is het feestdag omwille van Wapenstilstand. Bussen en trams van De Lijn rijden dan volgens zondagsregeling.

BREAKING

Drie dagen Bouwbeurs in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk Xpo wordt komend weekend van zaterdag 9 tot en met maandag 11 november een bouwbeurs gehouden. Het is de grootste bouwbeurs van de provincie West-Vlaanderen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels