Wonen

Nieuw seizoen Huizenjagers vanaf morgen terug op televisie

VLAANDEREN - Morgen maandag start op de televisiezender Vier een nieuw seizoen van Huizenjagers. Daarbij gaan drie immo makelaars op zoek naar een geschikte woning. 

We starten de eerste week in Aalst waar de prijzen voor immo merkelijk lager liggen in vergelijking met andere grote steden. Yoeri, Ilona en Philip hopen te slagen in hun opdracht. Vanaf morgen te zien van maandag tot en met donderdag om 19.45 uur.  

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Belgian Quo Band van zaterdag tot maandag naar Engeland met fans

VLAANDEREN - De Belgian Quo Band vertrekt nu zaterdag met dertig fans naar Engeland. Ze leggen een bus in. Ze zullen er komend weekend twee optredens houden.

BREAKING

Druk richting kust met file vanaf Wetteren

WETTEREN - Het is momenteel druk richting kust met file vanaf Erpe Mere tot Wetteren. Ondanks het slechte weer trekken toch veel tweedeverblijvers voor enkele dagen naar de kust.

BREAKING

Chrysanten zijn meer dan kerkhofbloemen

VLAANDEREN - Een typisch Vlaams product zijn toch de chrysanten die in heel wat regio's geteeld worden. Het zijn meer dan kerkhofbloemen alleen. Ze worden dezer dagen op heel wat begraafplaatsen gezet. 

BREAKING

Het wordt vandaag een zonnige herfstdag

OOSTKAMP - De dag is koud gestart met vriestemperaturen want van heel wat auto's waren de ruiten dicht gevroren. Het wordt prachtig weer voor een gezonde wandeling of een marktbezoek. 

BREAKING

Happy Halloween voor alle lezers

VLAANDEREN - De voorbije weken kon je er niet naast kijken. Winkels en pretparken stonden in het teken van Halloween maar ook in heel wat steden en gemeenten waren er Halloween evenementen.

BREAKING

Online abonnementen kopen of verlengen lukt vrijdag niet bij De Lijn

VLAANDEREN - De reizigers van De Lijn zullen nu vrijdag 1 november hun abonnement niet kunnen kopen of verlengen.

BREAKING

Wie wordt viskok van het jaar 2020 ?

GENT - Op de Horeca Expo in Gent zullen vijf chefs het op 18 november tegen elkaar opnemen in de wedstrijd Viskok van het jaar 2020. Ze moeten werken met wijting, de vis van het jaar. 

BREAKING

Volgende week dinsdag start 5e seizoen Het Huis

VLAANDEREN - Op de televisiezender Eén wordt op dinsdag 29 september gestart met het vijfde seizoen van het populaire tv programma Het Huis met Eric Goens.   

BREAKING

Jill Peeters stopt eind dit jaar als weervrouw op VTM

VLAANDEREN -Na negentien jaar stopt Jill Peeters als weervrouw bij VTM. Ze was na al tijd een begrip geworden en zette zich echt in voor het milieu. 

BREAKING

FC De Kampioenen opnieuw op het kleine scherm vanaf 2021

VLAANDEREN - Het populaire tv programma FC De Kampioenen komt terug op het kleine scherm en dit maal niet met herhalingen. Ondanks de vele herhalingen blijven ze sterke kijkcijfers halen.

Bekijk meer gerelateerde artikels