Wonen

Nieuw seizoen Huizenjagers vanaf morgen terug op televisie

VLAANDEREN - Morgen maandag start op de televisiezender Vier een nieuw seizoen van Huizenjagers. Daarbij gaan drie immo makelaars op zoek naar een geschikte woning. 

We starten de eerste week in Aalst waar de prijzen voor immo merkelijk lager liggen in vergelijking met andere grote steden. Yoeri, Ilona en Philip hopen te slagen in hun opdracht. Vanaf morgen te zien van maandag tot en met donderdag om 19.45 uur.  

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Belbus rijdt terug vanaf maandag 11 mei

VLAANDEREN - De Lijn laat vanaf maandag 11 mei hun Belbus terug rijden. Er zullen slechts maximum drie reizigers per rit toegelaten worden. Ze moeten verplicht een mondmasker dragen.

BREAKING

Wulf & Meester verkoopt exclusieve herenhuizen in Brugge

BRUGGE - Wulf & Meester is de samensmelting van Nico Dewulf en Valerie De Meester. Het zijn Bruggelingen in hart en nieren met een passie voor Brugge en haar gewaardeerd vastgoed.    

BREAKING

Morgen over de Exitstrategie in De Zevende Dag

BRUSSEL - In het programma De Zevende Dag van morgen wordt de exitstrategie toegelicht in het kader van de Corona maatregelen.

BREAKING

Morgen laatste Thuis aflevering van het seizoen

VLAANDEREN - Door het Corona virus konden er geen nieuwe afleveringen van de populaire tv reeks Thuis meer opgenomen worden. Daarom krijgen we morgen vrijdag al de laatste aflevering te zien op het kleine scherm. 

BREAKING

Gedeeltelijke opstart van onderwijs in Vlaanderen vanaf midden mei

VLAANDEREN - In Vlaanderen willen ze vanaf half mei een gedeeltelijke opstart van het onderwijs. Eerst zou het lager onderwijs starten en ook de leerlingen van het laatste jaar van het secundair onderwijs. In het Vlaams Parlement waren er deze namiddag heel wat vragen rond een veilige opstart.  

BREAKING

Stijgende vraag naar zwembaden nu mensen komende zomer thuis blijven

BRUGGE - De vraag naar zwembaden in de eigen tuin is gestegen nu dat Belgen de komende zomer zullen thuis blijven omwille van het Corona virus. Velen zien immers een reis naar het buitenland nog niet zeten en weten ook nog niet naar welke landen ze kunnen. 

BREAKING

Spoedgevallen UZ Gent op het kleine scherm

GENT - Op de televisiezender Eén start op maandag 27 april een nieuwe reeks van Spoed 24/7. Daarbij zal de spoedgevallendienst van UZ Gent in beeld komen.

BREAKING

Nieuwe reeks De Columbus start op donderdag 30 april

VLAANDEREN - Op Eén start op donderdag 30 april een nieuwe reeks van De Columbus. Daarbij neemt Bruggeling Wim Lybaert telkens een andere bekende Vlaming mee naar een vooraf niet gekende bestemming. 

Bekijk meer gerelateerde artikels