Regio

Een romantisch dagje Valentijn in Brugge

BRUGGE - Velen zijn wellicht nog op zoek naar een verrassing voor Valentijn. Dan kunnen wij een dagje Brugge aanbevelen. Je kan logeren in het driesterrenhotel Karel de Stoute in de Moerstraat, bijzonder romantisch ingericht.

Voor donderdag 14 februari kan je nu nog reserveren. Je kan het combineren met een romantisch koetstochtje door Brugge, een heerlijk aperitief in Groot Vlaanderen en een etentje in één van de vele gezellige restaurants. Na uw overnachting wordt u in het hotel verwend met een schitterend ontbijt. Ook niet hotelgasten zijn er steeds welkom voor een ontbijt. Vraag nu meer info of reserveer via 050 34 33 17.

Bron: Foto©Hotel Karel de Stoute

Bekijk Ook

BREAKING

Diefstal met geweld in Genk

GENK - In de Dieplaan in Genk werd een diefstal met geweld gepleegd op een 37 jarige bewoonster. De vrouw werd bedreigd met een vuurwapen.

BREAKING

Bijzonder druk op Brugse Markt voor aankomst marathon

BRUGGE - Op de Markt in Brugge is het vandaag bijzonder druk met de aankomst van de halve marathon, marathon en familiy walk. Zesduivend sportievelingen moeten op de Markt aankomen. Het gaat om deelnemers uit 62 verschillende landen.  

BREAKING

Oesterput Blankenberge pakt uit met herfst afhaalpakket

BLANKENBERGE - Het restaurant Oesterput in Blankenberge pakt tijdens de komende weken van 25 oktober tot en met 11 novermber uit met een herfst afhaalpakket. 

BREAKING

Al heel wat voorstellIngen van afscheidsshow Gert en Samson uitverkocht

PUURS - In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs staan Samson en Gert nog eens op de planken voor de echte afscheidsshow. De voorstellingen starten op 21 december en de allerlaatste is gepland op 18 april 2020.     

BREAKING

Van ijssalon naar kerstwinkel in de Wollestraat in Brugge

BRUGGE - De Unicorn House in de Wollestraat in Brugge is niet langer meer het roze ijssalon de komende weken maar een heuse kerstwinkel met heel wat leuke spulletjes voor de komende feestdagen. 

BREAKING

Meer dan honderd belangstellenden voor jobdag bij Marine Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Bij de Marine in Zeebrugge zijn er vandaag meer dan honderd belangstellenden langs geweest voor de tweede jobdag bij Defensie. Een aantal kazernes waren vandaag open om de nodige vacatures ingevuld te krijgen.

BREAKING

Zeebrugse havenbaas Joachim Coens kandidaat voorzitter CD&V

ZEEBRUGGE - De Zeebrugse havenbaas Joachim Coens is de zesde kandidaat voor het voorzitterschap van de CD&V in Vlaanderen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels