Regio

Een romantisch dagje Valentijn in Brugge

BRUGGE - Velen zijn wellicht nog op zoek naar een verrassing voor Valentijn. Dan kunnen wij een dagje Brugge aanbevelen. Je kan logeren in het driesterrenhotel Karel de Stoute in de Moerstraat, bijzonder romantisch ingericht.

Voor donderdag 14 februari kan je nu nog reserveren. Je kan het combineren met een romantisch koetstochtje door Brugge, een heerlijk aperitief in Groot Vlaanderen en een etentje in één van de vele gezellige restaurants. Na uw overnachting wordt u in het hotel verwend met een schitterend ontbijt. Ook niet hotelgasten zijn er steeds welkom voor een ontbijt. Vraag nu meer info of reserveer via 050 34 33 17.

Bron: Foto©Hotel Karel de Stoute

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen woensdag aan zee te beleven

KUST - Morgen woensdag start de zomervakantie waarbij ze aan de kust heel wat te bieden hebben. Dagelijks krijg je van ons een overzicht. Morgen woensdag kan je aan zee naar de markt in De Haan en Knokke. Ook in Brugge en Torhout wordt er marktdag gehouden.  

 

BREAKING

Vive la Vie vandaag gestart op Eén

DAMME/IEPER - Het nieuwe tv programma Vive la Vie op Eén is vanavond gestart met aandacht voor de stad Ieper waarbij de Last Post in beeld kwam. 

BREAKING

Online talkshow Hotel Marcel vandaag gestart

OOSTENDE - De dienst toerisme van Oostende pakt uit met een online talkshow met Marcel Vanthilt die vanavond gestart is.

BREAKING

Vanaf maandag 6 juli pop up expo op de Luchtmachtbasis van Koksijde

KOKSIJDE - Op de Luchtmachtbasis van Koksijde wordt vanaf maandag 6 juli een pop up expo gehouden achter de schermen van de luchtmacht met aandacht voor de gekende Seaking heli die jaren aan zee te zien was.   

BREAKING

Deze week al avondmarkten in Wenduine en De Haan

WENDUINE/DE HAAN - In onze kustagenda hebben wij ook steeds aandacht voor de leuke marktjes tijdens uw vakantie maar ook voor de avondmarkten aan zee. 

BREAKING

Vanaf woensdag dagelijkse kustagenda op onze website

KUST - Vanaf woensdag 1 juli is er terug onze dagelijkse kustagenda met een overzicht van alle events aan onze kust. Daarnaast krijg je twee maand lang ook tips voor leuke uitstappen in ons land maar ook vaak net over de grens.

BREAKING

Geen bierfestival in oktober in Poperinge

POPERINGE - Omwille van de Corona maatregelen wordt het bierfestival van eind oktober in Poperinge geschrapt en uitgesteld naar 2021.

BREAKING

Rivertours start vanaf 3 juli met hun gegidste rondvaarten

VLAANDEREN - De rederij Rivertours legt de komende maanden terug heel wat schepen in voor rondvaarten met gids met vertrek op verschillende locaties. 

BREAKING

Deze zomer kustsafari per fiets

KUST - Aan de kust zijn er de komende zomermaanden 24 fietstochten die vertrekken aan domeinen tussen De Panne en Knokke. 

Bekijk meer gerelateerde artikels