Regio

Voor de vierde maal Nageba beurs in Torhout

TORHOUT - Voor de vierde maal wordt in Groenhove in Torhout terug een beurs gehouden rond gezondheid. De organisatoren hebben nu reeds 61 standhouders ingeschreven.

Ze verwachten op zondag 24 maart heel wat volk op hun beurs. Binnenkort leest u op onze website meer over de standhouders die aanwezig zullen zijn.   

Bron: Foto©Nageba

Bekijk Ook

BREAKING

Funderingen van 15e eeuwse Katelijnepoort aangetroffen

BRUGGE - Bij de rioleringswerken in de Katelijnestraat in Brugge werden de funderingen bloot gelegd van de 15e eeuwse Katelijnepoort. BAAC en Raakvlak doen nu verder onderzoek.

BREAKING

Vroeg lentegevoel dit jaar

BELGIE - De temperaturen zijn deze winter bijzonder zacht. De komende dagen worden temperaturen verwacht tot veertien graden. 

BREAKING

Twee Georgiërs aangehouden voor winkeldiefstal

BEERNEM - De Onderzoeksrechter in Brugge heeft twee Georgïers aangehouden voor een winkeldiefstal in DB Center in Beernem.

BREAKING

Spertijden Gentpoort in Brugge verlengd door werken aan Katelijnepoort

BRUGGE - De Katelijnebrug is momenteel afgesloten voor het verkeer omwille van rioleringswerken. Heel wat verkeer moet dan ook de stad verlaten via de Genpoort. In de avondspits stond het verkeer al stil tot in de Wollestraat.      

BREAKING

Seastar plant havenrondvaarten in Nieuwpoort tijdens Krokusvakantie

NIEUWPOORT - De Rederij Seastar plant tijdens de komende Krokusvakantie havenrondvaarten in Nieuwpoort. De bezoekers zullen er meer te weten komen over de werking van de vismjn en de haven. 

BREAKING

Kinderboerderij Niewpoort verwacht volgende week heel wat volk

NIEUWPOORT - De Kinderboerderij de Lenspolder in Nieuwpoort verwachten volgende week heel wat volk. Tijdens de Krokusvakantie komen immers heel wat tweedeverblijvers voor een weekje naar de kust.  

BREAKING

Mijn Keuken Mijn Restaurant start op dinsdag 3 maart op VTM

VLAANDEREN - Op de televisiezender VTM start op dinsdag 3 maart het programma Mijn Keuken Mijn Restaurant waarbij tien duo's het tegen elkaar zullen moeten opnemen. De eerste vijf duo's zijn al gekend.   

BREAKING

Met de Tesla door het ziekenhuis

DEINZE - Het Sint-Vincentiusziekenhuis in Deinze heeft een trekker voor hun dienst pediatrie. Kinderen die er verblijven kunnen nu voor hun verplaatsingen naar de dokter of het onderzoek plaats nemen in een rode elektrische Tesla mini wagen.

BREAKING

Modezaak Caprice op zoek naar parttime zelfstandige verkoopster

SINT-KRUIS -  De lente kondigt zich aan en dan wordt het drukker in de modezaak Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Morgen attentie voor de klanten van Huis Van Loocke

BRUGGE - Het Huis Van Loocke in de Ezelstraat, gekend bij iedereen die bezig is met kunst, bestaat morgen woensdag elf jaar en dat wordt gevierd. Voor alle klanten is er morgen een attentie voorzien.  

Bekijk meer gerelateerde artikels