Regio

Voor de vierde maal Nageba beurs in Torhout

TORHOUT - Voor de vierde maal wordt in Groenhove in Torhout terug een beurs gehouden rond gezondheid. De organisatoren hebben nu reeds 61 standhouders ingeschreven.

Ze verwachten op zondag 24 maart heel wat volk op hun beurs. Binnenkort leest u op onze website meer over de standhouders die aanwezig zullen zijn.   

Bron: Foto©Nageba

Bekijk Ook

BREAKING

Eiermarkt in Brugge krijgt heraanleg

BRUGGE - In Brugge wordt de Eiermarkt aangepakt. Het plein zal heraangelegd worden. Tegelijkertijd worden ook de Rozemarijnstraat en de Geernaertstraat aangepakt. Ook die straten krijgen een heraanleg.

BREAKING

VVV Lissewege is op zoek naar torenwachters

LISSEWEGE - Tijdens de zomermaanden juli en augustus lokt de kerktoren in Lissewege heel wat volk. Velen kiezen ook voor een bezoek aan de toren met zicht boven over de ganse regio.

BREAKING

E403 snelweg terug vrij na ongeval in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Op de E403 snelweg in Ruddervoorde kwam het deze namiddag tot een ongeval in de rijrichting van Kortrijk. 

BREAKING

Werken in Walstraat en op Walplein in Brugge worden uitgesteld

BRUGGE - De geplande werken in de Walstraat en op het Walplein in Brugge zijn niet gestart. Het gaat om vernieuwing van nutsleidingen. 

BREAKING

Martin"s Hotel Rentmeesterij Bilzen nodigt Bilzenaren uit

BILZEN - Op het wondermooie domein Aldien Biesen is nu sinds een tijdje het hotel Martin's Rentmeesterij actief. Ze willen nu ook de Bilzenaren laten kennis maken met het hotel. Daarom trekken ze op woensdag 11 maart naar de markdag van Bilzen.

BREAKING

Historium pakt uit met dag van de Bruggelingen

BRUGGE - In Brugge pakt het Historium op de Markt uit met een dag voor de Bruggelingen, op zondag 15 maart. Je kan de ganse dag het Historium gratis bezoeken mits voorlegging van uw identiteitskaart dat u in Groot Brugge woont.

BREAKING

Korpschef politie Middelkerke gaat op rust

MIDDELKERKE - De korpschef van de politie Middelkerke Joos Duchi gaat op rust per 1 maart. Hij haf 20 jaar de leiding over het korps in Middelkerke.  

BREAKING

Magneetvisser haalt granaten boven

OOSTENDE - In het Maria Hendrikapark heeft een man tijdens het magneetvissen drie oorlogstuigen boven gehaald. Het ging om granaten van de oorlog.   

BREAKING

Alcoholvrije variant van Kwaremont bier

BAVIKHOVE - De Brouwerij De Brabandere uit Bavikhove pakt uit met een alcoholvrije variant van het Kwaremont bier. Meer en meer brouwerijen zetten in op alcoholvrije bieren.

BREAKING

Nieuw magazine Uit in Kruibeke is van de persen gerold

KRUIBEKE - In Kruibeke is het nieuwe magazine Uit in Kruibeke van de persen gerold. In het magazine kom je meer te weten wat er allemaal te beleven is. Het magazine werd deze voormiddag voorgesteld.   

Bekijk meer gerelateerde artikels