Regio

Voor de vierde maal Nageba beurs in Torhout

TORHOUT - Voor de vierde maal wordt in Groenhove in Torhout terug een beurs gehouden rond gezondheid. De organisatoren hebben nu reeds 61 standhouders ingeschreven.

Ze verwachten op zondag 24 maart heel wat volk op hun beurs. Binnenkort leest u op onze website meer over de standhouders die aanwezig zullen zijn.   

Bron: Foto©Nageba

Bekijk Ook

BREAKING

Volgend weekend Schenkende Beurze in Assebroek

ASSEBROEK - In de Steinerschool aan de Astridlaan in Assebroek wordt volgend weekend de Schenkende Beurze gehouden.

BREAKING

632 Belgische deelnemers voor handelsmissie naar China

BELGIE - Van vandaag tot en met vrijdag 22 november is er een handelsmissie van ons land in China. Er zijn 632 deelnemers onder wie Prinses Astrid, tal van Ministers en ondernemers die nauwe banden onderhouden met China. 

BREAKING

Dammenaars leren werken met AED toestel

DAMME - Dammenaars krijgen de mogelijkheid om te leren werken met een AED toestel. Daarmee kunnen heel wat mensenlevens gered worden. 

BREAKING

Naar de zondagsmarkt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS  - Op de zondagsmarkt in Sint-Michiels zijn de markthandelaars al klaar voor een nieuwe marktdag. Zoals steeds zijn ze vroeg uit de veren met de beste producten voor hun klanten.

BREAKING

Prachtige weerfoto van Frank in Begijnhof

BRUGGE - De dag is zaterdag mooi gestart met heel wat zon en het was dan ook het ideale moment om een mooie herfstfoto te maken. Dagelijks gaat Frank met de fiets door de stad en zoekt unieke plaatsen voor de weerfoto.   

BREAKING

Op zoek naar leuke zaken rond Kerst

BRUGGE - Het shoppen voor de eindejaarsfeesten in Brugge is gestart en zal de komende weken alleen nog toenemen. Komend weekend starten de winterse events in de stad die terug heel wat toeristen zullen lokken. 

BREAKING

Alcoholcontroles in Blankenberge

BLANKENBERGE - De lokale politie van Blankenberge-Zuienkerke had eerder vandaag aangekondigd dat er dit weekend alcoholcontroles gepland zijn.

BREAKING

Gentse Winterfeesten starten op 6 december

GENT - In Gent gaan op 6 december de Winterfeesten van start. Er valt heel wat te beleven.

BREAKING

Straks in de Zevende Dag over eenzaamheid, asielcentra en politieke advertenties

BRUSSEL - Er staan terug boiende onderwerpen gepland voor de Zevende Dag van straks om elf uur op Eén. 

BREAKING

Drie mannen kregen flinke klappen op hun hoofd

KORTRIJK - Een man werd gedwongen openomen nadat hij in Kortrijk met een stok op het hoofd geslagen had. Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is. 

Bekijk meer gerelateerde artikels