Regio

Tongeren viert komend weekend carnaval

TONGEREN - In Tongeren wordt komend weekend carnaval gevierd. Op zaterdag is er de jeugdstoet om 14.33 uur en op zondag de grote stoet met hetzeflde startuur.  

Van zaterdag 2 tot en met woensdag 6 maart is er ook carnavalskermis in het centrum van de stad. Omwille van het carnaval is er nu zondag geen shoppingzondag in Tongeren. Er is wel een lenteshopping zondag gepland op zondag 10 maart wanneer de winkels in de namiddag open zullen zijn.

Bron: Foto┬ęToerisme Tongeren

Bekijk Ook

BREAKING

Riet Muylaert komt op 22 februari naar het Klokhof in Loppem

LOPPEM - Op heel wat plaatsen zijn de voorstellingen van Riet Muylaert al uitverkocht. Ze brengt onder meer Je woord maar tal van andere nummers.

BREAKING

Rotary Koksijde ondersteunt MUG Heli

KOKSIJDE - Heel wat serviceclubs zijn zich bewust van het verder bestaan van de MUG Heli die opgeroepen worden voor dringende medische tussenkomsten. Daarvoor is er jaarlijks heel wat geld nodig.

BREAKING

Werken in de Katelijnestraat Brugge vorderen

BRUGGE - De werken aan de nutsleidingen in de Katelijnestraat in Brugge schieten goed op. De aannemer werkt nu reeds vooraan in de straat aan de kant van de Katelijnestraat.  

BREAKING

Nog een druk weekend verwacht op Autosalon in Brussel

BRUSSEL - Op het Autosalon in Brussel wordt nog een druk weekend verwacht. Je kan het Autosalon nog bezoeken tot en met zondagavond 19 januari.

BREAKING

Al meteen een massa volk voor Velofollies in Kortrijk

KORTRIJK - Op de expo Velofollies in Kortrijk Xpo is er al meteen een massa volk. De parking was vanmorgen al vol gelopen en de bezoekers worden aangeraden om gebruik te maken van de randparkings.   

BREAKING

Vandaag naar de marktdag in Eernegem

EERNEGEM - In Eernegem kan je deze voormiddag in het centrum bij de kerk naar de wekelijkse marktdag. Op de markt vind je een ruim aanbod.

BREAKING

Vrijdag visdag in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Elke vrijdag staat er vis op de lunch in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. De lunch wordt van dinsdag tot en met zaterdag geserveerd aan 17 euro.

BREAKING

Gekende Brugse chocolatier Dominique Persoone in nieuw tv programma Over de Oceaan

VLAANDEREN - Later dit jaar start Vier met het nieuwe programma Over de Oceaan. Daarbij worden zes avonturiers uitgedaagd om de oceaan over te steken, dit zonder enige zeilervaring. 

BREAKING

Brugse veilingmeester Carlo Bonte nieuw in tv programma Stukken van Mensen

VLAANDEREN - Er komt een nieuw seizoen van Stukken van Mensen op de televisiezender Vier. Daarin is al enkele seizoenen de gekende antiquair Paul De Grande te zien die actief is in Snellegem en Zeebrugge.  

BREAKING

Zes landbouwfamilies in de kijker in Boerenjaar op Vier

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier loopt het programma Boerenjaar waarin zes landbouwfamilies aan bod komen. Ze vertellen over hun dagelijks werk en de zaken waarmee ze allemaal geconfronteerd worden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels