Regio

Komend weekend Steps Fashion Days in Oostkamp

OOSTKAMP - In het centrum van Oostkamp worden van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart de Steps Shopping Days gehouden. Heel wat winkels zetten de deuren open en verwennen hun klanten. 

De klanten krijgen een drankje of een gadget en in tal van winkels mooie kortingen. Eén van de winkels is de herenmode zaak Kabanoo 67 in de Stationsstraat. Verder kan je ook de nieuwe showroom ontdekken van VM Tegels in de Kanaalstraat in Oostkamp.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Van ijssalon naar kerstwinkel in de Wollestraat in Brugge

BRUGGE - De Unicorn House in de Wollestraat in Brugge is niet langer meer het roze ijssalon de komende weken maar een heuse kerstwinkel met heel wat leuke spulletjes voor de komende feestdagen. 

BREAKING

Meer dan honderd belangstellenden voor jobdag bij Marine Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Bij de Marine in Zeebrugge zijn er vandaag meer dan honderd belangstellenden langs geweest voor de tweede jobdag bij Defensie. Een aantal kazernes waren vandaag open om de nodige vacatures ingevuld te krijgen.

BREAKING

Zeebrugse havenbaas Joachim Coens kandidaat voorzitter CD&V

ZEEBRUGGE - De Zeebrugse havenbaas Joachim Coens is de zesde kandidaat voor het voorzitterschap van de CD&V in Vlaanderen.   

BREAKING

Vanaf volgend weekend Winterfoor in Brugge

BRUGGE - Vanaf volgend weekend is er Winterfoor met attracties op het Simon Stevinplein en op het Zand.

BREAKING

Nog tot en met vanavond kleiduifschieting in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem wordt vandaag aan kleiduifschieten gedaan. Nog tot 19 uur wordt geschoten op vliegende schijfjes. De sport is gegroeid uit de jacht toen nog op levende vogels geschoten werd.  

BREAKING

Petanquers kunnen voortaan terecht in oude brandweerkazerne Aarsele

KORTRIJK - In de oude brandweerkazerne van Aarsele kan er voortaan petanque gespeeld worden. Per sessie kunnen telkens twintig mensen tegelijk petanque spelen. 

BREAKING

Nieuw Huis van het Kind opgeleverd in Hechtel Eksel

HECHTEL-EKSEL - In Hechtel-Eksel werd het nieuwe Huis van het Kind officieel in gebruik genomen.    

BREAKING

Groene vlaggen voor vijf West-Vlaamse scholen

WEST-VLAANDEREN - Vlaams Minister Zuhal Demir heeft vijf groene vlaggen mogen overhandigen voor hun voortrekkersrol van duurzaamheid. 

BREAKING

Een gelukkige 75e verjaardag voor Raoul Lambert

BRUGGE - Het is vandaag de 75e verjaardag van de gekende Bruggeling Raoul Lambert. 

BREAKING

Op de Brugse Markt alles klaar voor marathon

BRUGGE - Sinds vanmorgen vroeg zijn ze al in de weer om op de Markt alles klaar te krijgen voor de aankomst van de Bruges Great Marathon. Zowel de deelnemers van de halve marathon, marathon als family walk komen aan op de Markt. 

Bekijk meer gerelateerde artikels