Regio

Komend weekend Steps Fashion Days in Oostkamp

OOSTKAMP - In het centrum van Oostkamp worden van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart de Steps Shopping Days gehouden. Heel wat winkels zetten de deuren open en verwennen hun klanten. 

De klanten krijgen een drankje of een gadget en in tal van winkels mooie kortingen. Eén van de winkels is de herenmode zaak Kabanoo 67 in de Stationsstraat. Verder kan je ook de nieuwe showroom ontdekken van VM Tegels in de Kanaalstraat in Oostkamp.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Een heerlijke coq au vin op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge wordt ook vandaag een lunch geserveerd aan 17 euro. 

BREAKING

Straks naar de wekelijkse markt op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand in Brugge wordt straks terug de wekelijkse marktdag gehouden. Er is wekelijks een ruim aanbod met voeding aan de kant van de Hoefijzerlaan en niet voeding aan de kant richting Concertgebouw.   

BREAKING

Handelaars in Maldegem pakken uit met White Sunday

MALDEGEM - In Maldegem pakken de handelaars op zondag 1 december uit met de White Sunday. De meeste winkels zullen die zondag open zijn van 14 tot 20 uur.

BREAKING

Programma voor Winterfeesten Sijsele ligt vast

SIJSELE - Het programma voor de Winterfeesten in Sijsele ligt vast. Van donderdag 12 tot en met zondag 15 december zijn er tal van activiteiten op het Kerkplein in Sijsele.

BREAKING

Nachttreinen tussen Brussel en Wenen vanaf 19 januari 2020

BRUSSEL - Vanaf 19 januari 2020 zal er tweemaal per week een nachttrein rijden tussen Brussel Zuid en Wenen. De trein zal beide avonden vertrekken om 18.04 uur.

BREAKING

Inbraak in school in Maasmechelen

MAASMECHELEN - In Maasmechelen hebben onbekenden ingebroken in de middelbare school. De ganse school werd doorzocht. 

BREAKING

Ieperse Markt wordt aangekleed voor eindejaarsperiode

IEPER - De opstelling van de wekelijkse zaterdagmarkt in Ieper zal morgen gewijzigd zijn. De opbouw is immers bezig van de ijspiste die op vrijdag 22 november van start gaat op de Grote Markt.

BREAKING

Heerlijke wafels van Otto in Brugge

BRUGGE - Niet alleen de toeristen maar ook al heel wat Bruggelingen hebben de weg gevonden naar Otto's Wafelatelier in de Katelijnestraat in Brugge.

BREAKING

Wie mag naar finale van Belgium's Got Talent ?

VLAANDEREN - Na vanavond zal duidelijk zijn wie naar de finale mag van Belgium's Got Talent. Het VTM programma lokt wekelijks vele duizenden kijkers.

BREAKING

Winkeldief aangehouden

BREDENE/BRUGGE - De Onderzoeksrechter in Brugge heeft een 70 jarige Fransman uit Oostende aangehouden na het plegen van winkeldiestallen. Hij werd betrapt bij een winkeldiefstal in de Spar van Bredene. 

Bekijk meer gerelateerde artikels