Regio

Morgen wekelijkse marktdag in Eernegem

EERNEGEM - In het centrum van Eernegem wordt wekelijks op vrijdagvoormiddag marktdag gehouden. De markt lokt heel wat volk. 

Op vrijdag 12 april is er een speciale actie in het kader van de week van de markt die loopt van maandag 8 tot en met zondag 14 april. Daarbij zullen er heel wat mooie prijzen te winnnen zijn. Een gelijkaardige actie zal ook lopen op de wekelijkse vrijdagmarkt in het centrum van Jabbeke.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gemeente Haaltert pakt uit met broodzakkenactie

HAALTERT - De gemeente Haaltert pakt uit met een broodzakkenactie rond mentale gezondheidszorg.

BREAKING

Stad Damme wil dinsdagmarkt Sijsele zelf verder organiseren

DAMME/SIJSELE - De Damse deelgemeente Sijsele kreeg een wekelijkse marktdag op dinsdagnamiddag aan de kerk. De markt lokte al snel heel wat volk. Door Corona en het afhaken van de organisator wil de stad Damme de draad nu terug oppikken.  

BREAKING

AWV heeft 314 strooiwagens klaar

VLAANDEREN - AWV houdt vandaag 314 strooiwagens klaar om de gewest- en snelwegen in Vlaanderen sneeuw- en ijsvrij te houden. Tegen de middag wordt een sneeuwzone verwacht vanaf het westen.

BREAKING

Boerderij van KSA Ter Straeten onder handen genomen

SINT-ANDRIES - Het Brugse stadsbestuur heeft flink geïnvesteerd in de renovatie van de boerderij van KSA Ter Straeten aan de Fazantenlaan in Sint-Andries.  

BREAKING

Brugs bedrijf Stardekk schenkt 500 euro aan CKG Sint-Clara

BRUGGE - Het Brugse bedrijf Stardekk van Vincent Goemaere heeft vrijdag in aanwezigheid van schepen voor sport Franky Demon een cheque van 500 euro geschonken aan CKG Sint-Clara. Het CKG is in Brugge actief op vlak van kinderzorg en gezinsondersteuning. 

BREAKING

Tuinhuis en bijenhal bij volkstuintjes in Zwankendamme

ZWANKENDAMME - Sinds 2016 kunnen inwoners van Zwankendamme gebruik maken van volkstuintjes. Ze telen er hun eigen groenten en fruit. Veertien gezinnen met groene vingers maken er gebruik van.

BREAKING

Skyhall Brussels Airport wordt ook vaccinatiecentrum

ZAVENTEM - Ook Brussels Airport zal dienst doen als vaccinatiecentrum. In de Skyhall zullen de vaccinaties toegediend worden aan de bewoners van Zaventem, Kraainem en Wezembeek-Oppem.     

BREAKING

Haven Zeebrugge zag volume vorig jaar met 3% groeien

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebruge is vorig jaar met 3% gegroied in volume. Ze haalden 47 miljoen ton.

BREAKING

Eerstelijnszone Mechelen-Katelijne kiest voor Nekkerhal

MECHELEN/SINT KATELIJNE WAVER - De Eerstelijnszone Mechelen- Katelijne hebben de locatie gekozen voor het vaccineren van de bevolking tegen het Corona virus. 

BREAKING

Dit weekend geen treinen tussen Lichtervelde en Kortrijk

KORTRIJK/LICHTERVELDE - Er zullen dit weekend geen treinen rijden tussen Kortrijk en Lichtervelde. Infrabel heeft werken gepland aan de sporen.

Bekijk meer gerelateerde artikels