Regio

Morgen achtste aflevering van Topdokters met Dokter Vandenbroucke in de kijker

OOSTENDE/VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier is er morgen terug het populaire tv programma Topdokters. De reeks is morgen maandag reeds aan de achtste aflevering toe.   

In die achtste aflevering gaat de aandacht naar Dokter Ann Vandenbroucke die als geriater actief is in het AZ Damiaan in Oostende en bijzonder geliefd is bij de senioren. Ze is destijds gestart met haar studies voor handelsingenieur toen ze plots de ommezwaai maakte naar de studies geneeskunde. Voor ze naar Oostende kwam heeft ze nog een jaar gewerkt in het ziekenhuis van het Zwitserse Basel. 

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Laatste drie dagen Winterfoor in Aalst

AALST - Na de drukke carnavalsdagen is er nog tot en met zondag 1 maart de Winterfoor in Aalst. Er zijn meer dan 100 attracties voor alle leeftijden met heel wat grote attracties.

BREAKING

Horeca Totaal pakt uit met jobdag

BRUGGE - Horeca Totaal en Let's Work pakken op zaterdag 14 maart uit met een jobdag. Ze hebben tal van vacatures voor hun verschillende afdelingen. 

BREAKING

Indoor spelen bij minder weer in De Toverplaneet

BRUGGE - Het weer valt niet mee deze Krokusvakantie. Heel wat tweedeverblijvers zoeken dan ook naar indoor locaties om de dag door te brengen met de kinderen. Een aanrader is het indoor speelparadijs Toverplaneet aan de Legeweg in deelgemeente Sint-Andries.

BREAKING

Nog tot en met zondag Krokusfoor in Oostende

OOSTENDE - Nog tot en met zondag 1 maart is er Krokusfoor op het Wapenplein in Oostende. Je vindt er attracties voor jong en oud.

BREAKING

Spoorwegen pakken uit met jobstation in Brussel Zuid

BRUSSEL - In het station van Brussel Zuid wordt van maandag 2 tot en met vrijdag 13 maart uitgepakt met een Jobstation. De spoorwegen zijn immers op zoek naar 1.800 nieuwe krachten voor tal van profielen. 

BREAKING

Begijnhof Brugge lokt extra volk met de paaslelies

BRUGGE - In het Begijnhof in Brugge is het deze week drukker dan gewoonlijk. Heel wat mensen komen foto's maken van de paaslelies maar ook heel wat fotografen kiezen het als decor voor communie- en huwelijksfoto's.

BREAKING

Mooie zonsopgang vanmorgen in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Het was vanmorgen een bijzoder mooie zonsopgang aan de kust. Bernine kon er een prachtige foto van maken in Nieuwpoort. Ze stuurt haar weerfoto's regelmatig door naar de nationale en regionale televisie voor het weerbericht.

BREAKING

Zwitserland schrapt alle grote events door Coronavirus

ZWITSERLAND - In Zwitserland worden alle grote events geschrapt omwille van het Coronavirus. In steeds meer landen duiken mensen op die besmet zijn.

BREAKING

Viswaterzooi op de lunch van Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met vrijdag kan je in het Restaurant B-in op de site Oud Sint-Jan in Brugge genieten van een heerlijke lunch aan 17 euro.

Bekijk meer gerelateerde artikels