Verkeer

MIVB dimt verlichting van 45 metrostations voor Earth Hour

BRUSSEL - De MIVB zal morgen zaterdag de verlichting dimmen in 45 verschillende metrostations. Sinds 2007 roept het WWF op om de verlichting te doven van monumenten in het kader van de klimaatverandering.

In heel wat steden wordt de verlichting van de monumenten gedoofd. Ook de MIVB verleent hun medewerking en zal de verlichting dimmen in 45 metrostations in Brussel.

Bron: Foto©MIVB

Bekijk Ook

BREAKING

Extra dag tolvrije Westerscheldetunnel in december

ZEELAND (NEDERLAND) - Omiwlle van de Corona maatregelen werd de tolvrije dag in de Westerscheldetunnel van eind april geannuleerd. Die tolvrije dag werd nu toegevoegd aan de kalender en gepland voor 19 december.  

BREAKING

Club Brugge moet op 1 augustus bekerfinale spelen in Brussel

BRUGGE/BRUSSEL - Club Brugge zal op 1 augustus de bekerfinale moeten spelen tegen Antwerp, dit in het Koning Boudewijnstadion op de Heizel. De supporters mogen de wedstrijd niet bijwonen.

BREAKING

Tweemaal brand in Zoniënwoud in Brussel

BRUSSEL - In het Zoniënwoud is vandaag tweemaal op één dag tijd brand uitgebroken. Het ging om oppervlaktes van 500 vierkante meter en 1.000 vierkante meter. 

 

BREAKING

Komend weekend geen treinverkeer tussen Brugge en Lichtervelde

BRUGGE - Komend weekend zal er geen treinverkeer zijn tussen Brugge en Lichtervelde. Er zijn werken nodig aan de sporen. 

BREAKING

Nu donderdag en vrijdag asfalteringswerken in de Knokkestraat in Heist

HEIST - In de Knokkestraat in Heist zijn er nu donderdag en vrijdag asfalteringswerken gepland. Het gaat de nieuwe ovonde die geasfalteerd wordt.  

BREAKING

Delegatie foorhouders werden vandaag ontvangen bij Vlaams Minister Crevits

BRUSSEL - Vlaams Minister Hilde Crevits heeft vandaag een delegatie van de foorhouders ontvangen voor de herstopstart van de kermissen na de Corona tijden. 

BREAKING

Ook nieuwe trambussen voor de Vlaamse Rand

VILVOORDE - In Vilvoorde schieten de werken goed op voor de nieuwe stelplaats voor de ringtrambussen die vanaf eind juni zullen ingezet worden. Ze zullen onder meer ingezet worden op de lijn 820.  

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brussel Noord en Brussel Shumann

BRUSSEL - Het treinverkeer tussen Brussel Noord en Brusel Shumann is sinds 15.27 uur onderbroken omwille van een brand in de nabijheid van de sporen. 

BREAKING

Nieuwe gelede bussen voor de Vlaamse Rand

BRUSSEL/NINOVE - In de Vlaamse Rand zal De Lijn vijftien nieuwe gelede bussen inzetten. Ze zullen onder meer rijden op de lijn 128 tussen Ninove en Brussel.     

BREAKING

Bushalte Oedelem De Hoorn zal drie dagen niet bediend worden

OEDELEM - Van maandag 25  tot en met woendag 27 mei zal De Lijn de halte Oedelem De Hoorn niet kunnen bedienen, dit wegens wegeniswerken. 

Bekijk meer gerelateerde artikels