Televisie

Schatten van Mensen is opvolger voor Stukken van Mensen op Vier

VLAANDEREN - Op de televisiezener Vier is er morgen avond de tweede aflevering van Schatten van Mensen, de opvolger voor Stukken van Mensen.

Daarin gaan de vier experten op zoek naar nieuwe stukken voor hun collectie. Patrick van der Vorst (foto) komt vanuit Londen en trekt naar het veilinghuis Carlo Bonte in Brugge terwijl Bruggeling Paul De Grande richting Nice trekt. Hij verkoopt antiek in zijn kasteel in Snellegem maar ook in Doks in Zeebrugge. 

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Straks in de Zevende Dag over eenzaamheid, asielcentra en politieke advertenties

BRUSSEL - Er staan terug boiende onderwerpen gepland voor de Zevende Dag van straks om elf uur op Eén. 

BREAKING

Op naar de 4200 likers van onze gratis nieuwswebsite Het Nieuws Vandaag

VLAANDEREN - Steeds meer mensen vinden de weg naar onze gratis nieuwswebsite Het Nieuws Vandaag. Wij brengen zoveel mogelijk nieuws uit alle hoeken van Vlaanderen en hopen dat ook uw gemeente of stad voldoende aan bod komen. 

BREAKING

Vandaag 1000 vrijwilligers aan de slag na oproep Make Belgium Great Again

VLAANDEREN - Na de oproep vorige week in het populaire VTM programma Make Belgium Great Again werd gezocht naar duizend vrijwilligers die zich vandaag in alle Vlaamse provincies wilden inzetten. Ze zouden vooraf niet weten waar ze terecht komen.  

BREAKING

Wie mag naar finale van Belgium's Got Talent ?

VLAANDEREN - Na vanavond zal duidelijk zijn wie naar de finale mag van Belgium's Got Talent. Het VTM programma lokt wekelijks vele duizenden kijkers.

BREAKING

Sinterklaas komt dit weekend op meerdere plaatsen aan

VLAANDEREN - Op meerdere plaatsen in Vlaanderen komt  Sinterklaas dit weekend aan. In Antwerpen komt de Sint morgen zaterdag aan wat vanaf 13.30 uur live zal te volgen zijn op Eén en Ketnet. Aan het MAS zal de Sint de kinderen ontmoeten. 

BREAKING

Nieuwe televisiezender TV Plus trekt naar de markten

VLAANDEREN - Op de televisiezender 40 (nu Stories) komt vanaf nu zaterdag de nieuwe zender TV Plus. Ze konden tal van gekende Vlamingen strikken. Sabine Goethals zal het programma Op de Stoof presenteren.  

BREAKING

Morgen terug normaal bus- en tramvervoer bij De Lijn

VLAANDEREN - Bij De Lijn zal de staking morgen achter de rug zijn. Vandaag is er enkel nog hinder in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.  

BREAKING

Morgen algemene staking in gans Vlaanderen bij De Lijn

VLAANDEREN - Het ACOD heeft voor morgen woensdag hun chauffeurs opgeroepen om het werk neer te leggen. De staking komt er na de staking van enkele dagen in Vlaams Brabant.

Bekijk meer gerelateerde artikels