Televisie

Schatten van Mensen is opvolger voor Stukken van Mensen op Vier

VLAANDEREN - Op de televisiezener Vier is er morgen avond de tweede aflevering van Schatten van Mensen, de opvolger voor Stukken van Mensen.

Daarin gaan de vier experten op zoek naar nieuwe stukken voor hun collectie. Patrick van der Vorst (foto) komt vanuit Londen en trekt naar het veilinghuis Carlo Bonte in Brugge terwijl Bruggeling Paul De Grande richting Nice trekt. Hij verkoopt antiek in zijn kasteel in Snellegem maar ook in Doks in Zeebrugge. 

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Pleziervaart terug toegelaten vanaf vandaag

VLAANDEREN - In het kader van de versoepeling van de Corona maatregelen is pleziervaart vanaf vandaag terug toegelaten. De opvarenden moeten steeds de nodige afstand verzekeren. 

BREAKING

Facebookgroep Koop op de markt kent een boost dankzij Gert Late Night

VLAANDEREN - De markten zijn overal toegestaan maar nog heel wat marktkramers kunnen nog niet terug aan de slag. Er mogen niet meer dan 50 markthandelaars staan en ook de standwerkers zijn nog niet welkom omdat ze vaak te dicht bij de marktgangers moeten komen.  

BREAKING

Kinderen mogen vanaf woensdag 27 mei terug naar de speelpleinen

VLAANDEREN - De overheid werd de voorbije dagen opgeroepen om de kinderen terug perspectief te bieden. Met de start van het onderwijs, de kampen en nu de heropening van de speelpleinen zijn er heel wat versoepelde maatregelen in het belang van het kind. 

BREAKING

Groen licht voor jeugd- en sportkampen

VLAANDEREN - Vlaams Minister Benjamin Dalle heeft groen licht gekregen voor de jeugd- en sportkampen deze zomer. Vanaf 1 juli mogen ze terug doorgaan in eigen land.

BREAKING

Kleuters en alle leerlingen lager mogen vanaf 2 juni terug naar school

VLAANDEREN - Vlaams Minister voor Onderwijs Ben Weyts geeft groen licht aan de scholen in Vlaanderen om op 2 juni ook te starten met de kleuters en de leerlingen van alle jaren van het lager onderwijs.  

BREAKING

Bescherm uw personeel, klanten, cursisten, leerlingen

VLAANDEREN - Heel wat sectoren zijn intussen aan de slag en binnen enkele weken volgt ook nog de horeca. Velen zijn op zoek om de nodige producten in huis te hebben om hun zaak Corona proof te maken.

BREAKING

Social distancing niet meer mogelijk op bussen en trams

VLAANDEREN - De Lijn kan nu met met de start van de school en de winkels de social distancing van anderhalve meter niet meer garanderen. Daarom worden de reizigers verplicht steeds een mondmasker te dragen aan de halte en op de bus of tram.  

BREAKING

Zuienkerke vanavond op het kleine scherm

ZUIENKERKE - In het populaire tv programma Boer zoekt Vrouw komt Zuienkerke vanavond aan bod op VTM. Boer Dries van de Stal In de Hemel is op zoek naar een vrouw.   

BREAKING

Morgen laatste aflevering van Helden van Hier Corona

VLAANDEREN - Op VTM is er morgen de laatste aflevering van Helden van Hier Corona. Het programma is te zien om 21.50 uur. 

Bekijk meer gerelateerde artikels