Televisie

Schatten van Mensen is opvolger voor Stukken van Mensen op Vier

VLAANDEREN - Op de televisiezener Vier is er morgen avond de tweede aflevering van Schatten van Mensen, de opvolger voor Stukken van Mensen.

Daarin gaan de vier experten op zoek naar nieuwe stukken voor hun collectie. Patrick van der Vorst (foto) komt vanuit Londen en trekt naar het veilinghuis Carlo Bonte in Brugge terwijl Bruggeling Paul De Grande richting Nice trekt. Hij verkoopt antiek in zijn kasteel in Snellegem maar ook in Doks in Zeebrugge. 

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen start van nieuw seizoen De Slimste Mens

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier start morgen maandag een nieuw seizoen van De Slimste Mens. Erik verwacht 34 kandidaten die het tegen elkaar zullen opnemen. 

BREAKING

Dag van de onthaalouder en kinderbegeleider

VLAANDEREN - Vandaag werden op heel wat plaatsen de onthaalouders en kinderbegeleiders in de bloemetjes gezet. Ze zijn bijzonder belangrijk bij de opvoeding van de kinderen.

BREAKING

Morgen start week van het bos

VLAANDEREN - Van zondag 13 tot en met zondag 20 oktober is het Week van het Bos. Er zijn tal van activiteiten gepland in en rond de bossen.  

BREAKING

Soe en Karolien te gast in De Ideale Wereld

VLAANDEREN - In het Canvas televisieprogramma De Ideale Wereld hebben ze de komende week twee gasten, dit op dinsdag en donderdag.    

BREAKING

520.000 bezoekers voor Open Bedrijvendag

VLAANDEREN - Het was vandaag de 29e editie van de VOKA Open Bedrijvendag. Die lokte vandaag 520.000 bezoekers.

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Leiestreek

VLAANDEREN - Het populaire teleiviseprogramma Huizenjagers op Vier is deze week te gast in de Leiestreek. Drie immo makelaars maken vier opdrachten om een passende woning te zoeken tegen de juiste prijs .  

Bekijk meer gerelateerde artikels