Wonen

Deze week miljoenenweek in Huizenjagers op Vier

VLAANDEREN - In het populaire tv programma Huizenjagers op Vier moeten de makelaars deze week op zoek naar panden duurder dan één miljoen euro.

Zo moeten ze nu woensdag zoeken naar een nieuw pand voor de gekende showbizzfotograaf Henk Van Cauwenbergh. Het programma is dagelijks tot en met donderdag te zien op Vier.

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

VTM doet opnames voor nieuw programma aan boord van de amfibietboot

KOKSIJDE - Voor de kust van Koksijde heeft VTM tv opnames gemaakt voor een nieuw programma. Het gaat om het programma De Zomer van dat vanaf 20 juli zal te zien zijn op het kleine scherm. 

BREAKING

Viva la vie vanavond vanuit Lissewege

LISSEWEGE - Straks is er terug het nieuwe programma Vive la Vie op televisie. Het wordt uitgezonden op Eén. Aanvankelijk zou het programma opgenomen worden aan de Damse Vaart maar door het slechte weer werd uitgeweken.

BREAKING

Vive la Vie vandaag gestart op Eén

DAMME/IEPER - Het nieuwe tv programma Vive la Vie op Eén is vanavond gestart met aandacht voor de stad Ieper waarbij de Last Post in beeld kwam. 

BREAKING

Rivertours start vanaf 3 juli met hun gegidste rondvaarten

VLAANDEREN - De rederij Rivertours legt de komende maanden terug heel wat schepen in voor rondvaarten met gids met vertrek op verschillende locaties. 

BREAKING

Lago zwemparadijzen kunnen vanaf 1 juli terug open

VLAANDEREN - De verschillende Lago zwemparadijzen kunnen vanaf woensdag 1 juli terug open voor het publiek. Ze hebben de nodige maatregelen genomen en voor 269.000 euro geïnvesteerd om alles Corona proof te laten verlopen.

BREAKING

Op zondag 28 juni start van de Zomerkeuken van Njam

VLAANDEREN - Vanaf zondag 28 juni start op de televisiezender Njam de nieuwe reeks De Zomerkeuken. Zes chefs maken zomerse sharing gerechten.  

BREAKING

Vanaf 29 juni nieuw op tv: Vive la vie

BELGIE - In afwachting van Vive le Velo zal Karl Vannieuwkerke vanaf maandag 29 juni een nieuw programma presenteren op Eén. Het wordt een talkshow met telkens twee gasten.

BREAKING

Nieuw op Eén: Tussen Eupen en Oostende

OOSTENDE/EUPEN - De VRT start op dinsdag 23 juni met het nieuwe tv programma Tussen Eupen en Oostende. Lidewij reed een maand lang mee met de trein. 

BREAKING

Pleziervaart terug toegelaten vanaf vandaag

VLAANDEREN - In het kader van de versoepeling van de Corona maatregelen is pleziervaart vanaf vandaag terug toegelaten. De opvarenden moeten steeds de nodige afstand verzekeren. 

Bekijk meer gerelateerde artikels