Wonen

Deze week miljoenenweek in Huizenjagers op Vier

VLAANDEREN - In het populaire tv programma Huizenjagers op Vier moeten de makelaars deze week op zoek naar panden duurder dan één miljoen euro.

Zo moeten ze nu woensdag zoeken naar een nieuw pand voor de gekende showbizzfotograaf Henk Van Cauwenbergh. Het programma is dagelijks tot en met donderdag te zien op Vier.

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen start van nieuw seizoen De Slimste Mens

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier start morgen maandag een nieuw seizoen van De Slimste Mens. Erik verwacht 34 kandidaten die het tegen elkaar zullen opnemen. 

BREAKING

Dag van de onthaalouder en kinderbegeleider

VLAANDEREN - Vandaag werden op heel wat plaatsen de onthaalouders en kinderbegeleiders in de bloemetjes gezet. Ze zijn bijzonder belangrijk bij de opvoeding van de kinderen.

BREAKING

Morgen start week van het bos

VLAANDEREN - Van zondag 13 tot en met zondag 20 oktober is het Week van het Bos. Er zijn tal van activiteiten gepland in en rond de bossen.  

BREAKING

Nu bestellen is volgende zomer zwemmen in eigen zwembad

BRUGGE - De laatste twee zomers konden wij ervaren dat het al behoorlijk warm kan worden. Met het mooie weer en een eigen zwembad in de tuin kan je genieten van uw vakantie thuis. 

BREAKING

Second Home verwacht vele duizenden bezoekers

GENT - In Flanders Expo in Gent wordt dit weekend het event Second Home gehouden voor wie op zoek is naar een tweede woning in binnen- en buitenland. 

BREAKING

Soe en Karolien te gast in De Ideale Wereld

VLAANDEREN - In het Canvas televisieprogramma De Ideale Wereld hebben ze de komende week twee gasten, dit op dinsdag en donderdag.    

BREAKING

520.000 bezoekers voor Open Bedrijvendag

VLAANDEREN - Het was vandaag de 29e editie van de VOKA Open Bedrijvendag. Die lokte vandaag 520.000 bezoekers.

Bekijk meer gerelateerde artikels