Regio

Koopzondag en fashion show in Tongeren

TONGEREN - In het centrum van Tongeren pakken dertien modezaken nu zondag uit met hun koopzondag waarbij hun zaken open zijn van 13 tot 17 uur.

Op twee verschillende locaties in de stad is er een fashion show met de voorstelling van de nieuwe zomercollecties. Die fashion shows worden gehouden op het Stadshuisplein en aan Julianus Shopping (foto). Op zondagvoormiddag is er in Tongeren de wekelijkse antiekmarkt met een bijzonder ruim aanbod. 

Bron: Foto┬ęToerisme Limburg

Bekijk Ook

BREAKING

Al meteen gezellig druk voor De Vitrine in La Brugeoise

BRUGGE - In La Brugeoise aan de Vaartdijkstraat in Sint-Michiels wordt vandaag en morgen het event De Vitrine gehouden. Je kan er 112 standhouders vinden met heel wat zelfgemaakte goederen.  

BREAKING

Coca Cola Kersttruck trekt door het ganse land

BELGIE - De Coca Cola kersttruck trekt door het ganse land. Ze zijn intussen aangekomen op Winterland in Hasselt en op de kerstmarkt in Aalst.

BREAKING

Brandweer opgeroepen naar Sijsele

SIJSELE - In de Stationsstraat in Sijsele is deze voormiddag brand uitgebroken in een woning. De woning liep bij de brand bijzonder zware schade op.

BREAKING

Heerlijke broodsoorten in Brugge

BRUGGE - Wie in Brugge gaat shoppen moet zeker eens langs lopen in de Smedenstraat. Bij Le Pain de Sebastien koop je het beste brood. Alles wordt om ambachtelijke manier bereid. 

BREAKING

Wintergloed en kerstshopping lokken massa volk

BRUGGE - Het is vandaag terug gezellig druk in de Brugse binnenstad met Wintergloed en kerstshopping. In de late namiddag start telkens het lichtparcours.

BREAKING

Heerlijke Belgische frietjes van Chez Vincent

BRUGGE - De lezers van Het Nieuws Vandaag genieten de komende weken tien procent korting als ze frietjes of burgers bestellen bij Chez Vincent. De zaak is gelegen aan het Sint-Salvatorskerkhof in Brugge, een zijstraat van de Steenstraat en is vandaag open vanaf 11.30 uur.

BREAKING

Ook vandaag zaterdagmarkt in Ieper

IEPER - In Ieper is de opstelling van de zaterdagmarkt wat gewijzigd met de komst van de ijspiste. Nog tot de middag kan je op de markt heel wat lekkers vinden waaronder de Noordzeevis van L' Océan. Ze zijn zeven dagen per week op de markten te vinden.  

BREAKING

Nog tot de middag zaterdagmarkt in Waregem

WAREGEM - In Waregem werd gisteren vrijdag de ijspiste gestart wat meteen heel wat volk op de been bracht. Vandaag is er nog tot de middag de wekelijkse marktdag. 

BREAKING

Heerlijke varkenswangetjes met friet bij Restaurant B-In

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan komen heel wat Bruggelingen na hun marktbezoek nog genieten van de heerlijke lunch die geserveerd wordt aan 17 euro. 

BREAKING

Naar de zaterdagmarkt in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt wekelijks op zaterdagvoormiddag de marktdag gehouden met heel wat aanbod op één plein namelijk Zand en Vrijdagmarkt.

Bekijk meer gerelateerde artikels