Regio

Straks naar de zaterdagmarkt in Ieper

IEPER - In Ieper wordt wekelijks op zaterdagvoormiddag marktdag gehouden. De markthandelaars zijn te vinden op de Grote Markt.

Volgende week zaterdag wordt het een speciale dag waarbij naar aanleiding van de week van de markt tal van mooie prijzen te winnen zullen zijn waaronder een weekend ter waarde van 300 euro. Er zijn dertig prijzen die om 11.30 uur zullen verloot worden. Maar ook vandaag loont het om langs te lopen op de markt. Bij Katia van Fines Herbes kan je Sublimix producten en pannenkoeken kopen maar ook genieten van een glas wijn of bier.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

FC De Kampioenen opnieuw op het kleine scherm vanaf 2021

VLAANDEREN - Het populaire tv programma FC De Kampioenen komt terug op het kleine scherm en dit maal niet met herhalingen. Ondanks de vele herhalingen blijven ze sterke kijkcijfers halen.

BREAKING

Morgen heerlijke entrecote met friet op de lunch

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag is er dagelijks een lunch met heel wat afwisseling in Restaurant B-In. De lunch bestaat vandaag uit een voorgerecht en hoofdgerecht aan 17 euro. 

BREAKING

E17 snelweg richting Antwerpen afgesloten in Waasmunster

WAASMUNSTER - Voor werken op de E17 snelweg is de weg vanavond afgesloten voor alle verkeer voor wie richting Antwerpen rijdt.

BREAKING

Foto van de dag: zwanen genieten aan de Ezelpoort

BRUGGE - Regelmatig kiezen we een foto van de dag en vandaag kozen we voor deze foto aan de Ezelpoort.

BREAKING

Vanaf begin november ook indoor rommelmarkt op dinsdagmarkt in Sijsele

SIJSELE - De organisator van de wekelijkse dinsdagmarkt in Sijsele wil ook tijdens de wintermaanden extra volk aantrekken naar de markt. Zo komt er vanaf begin november een indoor rommelmarkt in zaal de Kring.    

BREAKING

Woensdag opent 86e Mc Donald's restaurant in Beerse

BEERSE - In Beerse opent Mc Donald's nu woensdag aan de Turnhoutseweg hun 86e Mc Donald's vestiging. Er zullen 140 plaatsen zijn met nog eens 65 plaatsen op het terras bij mooi weer.    

Bekijk meer gerelateerde artikels