Regio

Gezellig druk op de wekelijkse zondagsmarkt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In Sint-Michiels was het deze voormiddag gezellig druk op de wekelijkse marktdag op de terreinen van de Veemarkt. Dankzij het mooie weer en de aangename termperaturen kwam er heel wat volk opdagen. 

De markt op de Veemarkt zal dit jaar in juli acht jaar bestaan. Er zijn 87 markthandelaars te vinden met een ruim aanbod van voeding, textiel, onderhoudsproducten,...Op onze Facebookpagina kan je een fotoreportage vinden van de markt van deze voormiddag. De fotoreportage kan je beikijken via https://www.facebook.com/hetnieuwsvandaag/?eid=ARBfU-VxKGOGmcYw51VB90AKxLSYSVWqtu0BKtIef_GkPKS_dZTfQEYgIw6GXU8hntiUyEdXIK59oHSg    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met vrijdag wordt er dagelijks een lunch geserveerd aan 17 euro met voor- en hoofgerecht.

BREAKING

Klein Strand Jabbeke pakt uit met zomerprogramma

JABBEKE - Het Klein Strand in Jabbeke heeft dan toch nog een zomerprogramma klaar. Er is de ganse zomer heel wat te beleven. 

BREAKING

Ook niet hotelgasten zijn welkom in Hotel Velotel

BRUGGE - Het hotel Velotel aan de rand van de Brugse binnenstad is bijzonder rustig gelegen. Het viersterrenhotel is volledig Corona proof voor een veilige vakantie. 

BREAKING

Restaurant Breydel De Coninc pakt deze week uit met lunch

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge pakt deze week uit met een lunch aan 25 euro.

BREAKING

Vakantie in eigen land: het Brugs Ommeland

DAMME - Het Brugs Ommeland heeft heel wat te bieden aan de vakantiegangers. Vanuit Brugge kan je met de Lamme Goedzak naar het Uilenspiegelstadje Damme waar je onder meer het Uilenspiegelmuseum kan bezoeken. Je vindt heel wat gezellige horecazaken in Damme.   

BREAKING

Vandaag een dagje naar Brugge

BRUGGE - Heel wat hotelgasten en tweedeverblijvers uit eigen land of Nederland volgen onze website tijdens de zomermaanden op zoek naar leuke tips voor een dagje weg. Vandaag zetten wij Brugge in de kijker.   

Bekijk meer gerelateerde artikels