Regio

Morgen start van de Week van de markt

WEST-VLAANDEREN - In de provincie West-Vlaanderen staan deze week de marktdagen in de kijker. Er is vanaf morgen tot en met zondag 14 april de week van de markt.

Op 50 verschillende markten zijn er win acties voor de marktgangers met telkens een hoofdprijs ter waarde van 300 euro. Het gaat om een weekend geschonken door Westtoer. Ook de markthandelaars zorgen voor de nodige prijzen. Morgen zijn er acties op de marktdagen in Lissewege, Klemskerke, Gistel, Bavikhove, Kortrijk en Diksmuide. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Grote stroomonderbreking in Eeklo

EEKLO - In Eeklo  zitten sinds iets voor negen uur meer dan 500 gezinnen zonder stroom. Fluvius is op de hoogte en zal het nodige ondernemen.

BREAKING

E17 versperd in Destelbergen na ongeval met vijf vrachtwagens

DESTELBERGEN - De E17 snelweg richting Kortrijk is volledig versperd na een ongeval waarbij vijf vrachtwagens betrokken raakten.  

BREAKING

Ook in Oostkamp vandaag marktdag

OOSTKAMP - Ook in Oostkamp wordt deze voormiddag marktdag gehouden. De marktkramers zijn te vinden voor het Gemeentehuis en rond de kerk.

BREAKING

Vandaag marktdag in Tielt

TIELT - Aan de Sportlaan in Tielt vindt vandaag de wekelijkse marktdag plaats. Alle marktkramen staan op een rij zodat er geen kruisende passage is van de marktbezoekers.

BREAKING

Zware bermbrand langs de Dijle

MECHELEN - De brandweer van de zone Rivierenland werd woensdagavond opgeroepen voor een zware bermbrand langs de Dijle in Mechelen.

BREAKING

Crown Plaza Hotel Brugge vanaf nu maandag terug open

BRUGGE - In Brugge komt het leven terug op gang na de Corona lockdown. Vanaf nu maandag kan je terug logeren of tafelen bij het Crown Plaza Hotel op de Burg. 

Bekijk meer gerelateerde artikels