Regio

Genieten van heerlijke koffie en wafeltjes op de donderdagmarkt in Zedelgem

ZEDELGEM - Elke donderdagvoormiddag wordt op het plein voor de kerk van Sint-Elooi in Zedelgem een marktdag gehouden met markthandelaars die verse voeding en bloemen verkopen. 

Bij de foodtruck Yélodie kan je morgen terecht voor een heerlijke tas koffie met een vers gebakken wafeltje er bij. De foodtruck kan ook gereserveerd worden voor huwelijksfeesten, recepties, communiefeesten waarbij heerlijke dessertjes geserveerd worden. Op de donderdagmarkt in Zedelgem vind je vis, groenten, fruit, kazen, kip aan het spit, brood en gebak.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Stoofpotje van hoevekip op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag wordt dagelijks een lunch geserveerd aan 17 euro in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan.    

BREAKING

Ip Zilleghem Platse terug open na verlof

ZEDELGEM - De verswinkel Ip Zilleghem Platse is vanaf vandaag terug open voor hun klanten. De uitbaters zijn terug na een deugddoend verlof.  

BREAKING

Morgen dinsdag naar de marktdag in Roeselare

ROESELARE - In het centrum van Roeselare wordt wekelijks op dinsdagvoormiddag een marktdag gehouden met een ruim aanbod aan food en non food producten.

BREAKING

Nu donderdag cyclocross in Ardooie

ARDOOIE - Nu donderdag is er in Ardooie cyclocross. Het gaat om de 15e grote prijs Daniël Callewaert. De wedstrijden starten vanaf 12 uur. De tickets aan de deur kosten 10 euro.

BREAKING

DIY beurs in Brugge lokte heel wat volk

BRUGGE - In de grote benedenzaal van het Oud Sint-Jan werd zondag de DIY beurs gehouden. De bezoekers konden er alles vinden rond handwerk.  

BREAKING

Druk voor brandweer Westhoek na fiks onweer

WESTKUST - Aan de Westkust is er vanavond een fel onweer geweest. De brandweer van de zone Westhoek kreeg heel wat oproepen binnen van stormschade.

Bekijk meer gerelateerde artikels