Regio

Nu zondag markt op Paaszondag in Sint-Michiels

BRUGGE - Velen vragen zich af of er nu zondag marktdag is op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels. Ondanks de feestdag van Pasen vindt de markt gewoon plaats met evenveel markthandelaars.  

De markt is ideaal voor wie nog verse voeding wil aanschaffen voor de feestelijke tafel van zondag. De zondagsmarkt is vlot bereikbaar met de wagen (parking naast de markt), met de fiets of met het openbaar vervoer. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

MUG Heli vandaag vier maal opgeroepen

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag vier maal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten.  

BREAKING

Horeca maakt zich op voor de herstart nu maandag

BELGIE - De horeca in ons land maakt zich op voor de grote dag nu maandag als ze terug mogen herstarten na de Corona lockdown.

BREAKING

Treinpas voor alle Belgen voor deze zomer

BELGIE - Alle Belgen krijgen een treinpas voor tien ritten om de vakantie in eigen land te promoten. Dat werd deze namiddag beslist na de bijeenkomst van de kern.   

BREAKING

Klokhof Loppem start nu maandag al met Zomercafé

LOPPEM - De Zedelgemse deelgemeente Loppem krijgt terug het Zomercafé Klokhof en ze starten vroeger dan gewoonlijk. Sabine en Peter starten nu maandag reeds.

BREAKING

Oorringen van kant

MALDEGEM - Lovely Lace uit Maldegem staat normaal op de markten maar ze kunnen voorlopig nog niet terugkeren omwille van de beperking van het aantal marktkramers. Daarom verkoopt Kady nu online.

BREAKING

Pairi Daiza Resort vanaf nu maandag terug open

BRUGELETTE - Vanaf nu maandag 8 juni kan je terug logeren in de Pairi Daiza Resort. Je kan er een bezoek aan het park combineren met een overnachting in verblijven midden de dieren. 

BREAKING

Bistro Flandria vanaf nu maandag terug open

BRUGGE - De Yachtclub Flandria (het clubhuis van de Yachtclub aan de hoge Kateijnebrug) is vanaf nu maandag terug open na de verplichte Corona lockdown. Julie en haar team zijn klaar voor een zonnige zomer. 

BREAKING

Druivenfestival gaat door in Hoeilaart in september

HOEILAART - Het Druivenfestival met kermis en jaarmarkt van 18 tot en met 21 september zal doorgaan. Ze weten nog niet onder welke vorm maar hun event willen ze niet aflassen.  

BREAKING

Vanaf nu maandag Gemeenschapshuis terug open in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het Gemeenschapshuis in Zeebrugge zal vanaf nu maandag terug open zijn. Er is wel nog steeds een afspraak nodig. 

Bekijk meer gerelateerde artikels