Regio

Morgen zondag rommelmarkt van Kruispoort tot Markt

BRUGGE - Morgen zondag wordt voor de vijfde maal een grote rommelmarkt gehouden van Kruispoort tot Markt. 

De deelnemers aan de rommel- en brocantemarkt zijn te vinden in de Langestraat, Hoogstraat, Philipstockstraat en Mallebergplaats. Iedereen is er welkom van 9 tot 18 uur.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kreeftenfestijn en suggesties in Oesterput Blankenberge

BLANKENBERGE - In het Restaurant Oesterput in Blankenberge loopt momenteel een Kreeftenfestijnmenu aan 55 euro per persoon.

BREAKING

Vandaag Dag van de Vrijwilligers

VLAANDEREN - Het is vandaag de dag van de vrijwilligers. Wij willen langs deze weg alle vrijwilligers even in de bloemetjes zetten. Ze verzetten heel wat werk.

BREAKING

Heerlijke klaaskoeken bij aankoop vanaf 25 euro bij Verswinkel Ip Zilleghem Platse

ZEDELGEM - Voor Sinterklaas worden de klanten van de Verswinkel Ip Zilleghem Platse verwend. Bij hun aankoop vanaf 25 euro (nog tot en met zondag 8 december) krijgen ze twee klaaskoeken gratis aangeboden.

BREAKING

Nu zondag overdekte rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag is er overdekte rommelmarkt in Fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele. Er is 3000 vierkante meter met aanbod. Je kan er ook maar alles vinden waar je op zoek naar bent.   

BREAKING

Deze voormiddag marktdag in Damme

DAMME - In Damme wordt wekelijks op donderdagvoormiddag marktdag gehouden. Je kan er de marktwagen vinden van de Kasteelhoeve met heel wat heerlijke kazen en lekkere zuivelproducten.

BREAKING

Morgen vrijdag reist de Sint mee op de metro

BRUSSEL - In Brussel zal de Sint morgen vrijdag te zien zijn op de metro. Je kan hem ontmoeten op de metrolijnen 1-5 en 2-6. 

BREAKING

Speeddealers ingerekend

OOSTENDE - De lokale politie van Oostende heeft na grondig onderzoek en enkele huiszoekingen enkele speeddealers kunnen inrekenen.

BREAKING

Nu zaterdag start van de Winterkermis in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - In Sint-Niklaas start nu zaterdag 7 december de Winterkermis op de Grote Markt. Tot en met 22 december kan je 33 attracties vinden. 

BREAKING

Nu zondag ganzenkijkdag in Damme

DAMME - Elke winter zakken heel wat ganzen af naar het reservaat in Damme. Ze blijven er tijdens de koudste maanden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels