Regio

Maandagmarkt Kortrijk verplaatst omwille van de Paasfoor

KORTRIJK - De wekelijkse marktdag in Kortrijk wordt verplaatst omwille van de Paasfoor. De markthandelaars zijn morgen te vinden op de Veemarkt en aan de parking Groeningelaan.  

Je kan vanaf het station met de bus tot aan de markt tot aan de halte K Zwevegemstraat en de bus terug nemen aan de halte K Romeinselaan. Eén van de vaste standhouders op de maandagmarkt in Kortrijk komt wekelijks met Vietnamese gerechten naar de markt. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ook in Oostkamp vandaag marktdag

OOSTKAMP - Ook in Oostkamp wordt deze voormiddag marktdag gehouden. De marktkramers zijn te vinden voor het Gemeentehuis en rond de kerk.

BREAKING

Vandaag marktdag in Tielt

TIELT - Aan de Sportlaan in Tielt vindt vandaag de wekelijkse marktdag plaats. Alle marktkramen staan op een rij zodat er geen kruisende passage is van de marktbezoekers.

BREAKING

Zware bermbrand langs de Dijle

MECHELEN - De brandweer van de zone Rivierenland werd woensdagavond opgeroepen voor een zware bermbrand langs de Dijle in Mechelen.

BREAKING

Crown Plaza Hotel Brugge vanaf nu maandag terug open

BRUGGE - In Brugge komt het leven terug op gang na de Corona lockdown. Vanaf nu maandag kan je terug logeren of tafelen bij het Crown Plaza Hotel op de Burg. 

BREAKING

Luchthaven Brussels Airport wordt Corona proof gemaakt

BRUSSEL - De Luchthaven Brussels Airport verwacht vanaf 15 juni terug heel wat vliegtuigen want dan gaan de grenzen open van de Europese landen maar ook van Noorwegen en Zwitserland.   

BREAKING

Vandaag marktdag aan het Sportpark in Eeklo

EEKLO - Aan het Sportpark in Eeklo wordt deze voormiddag de wekelijkse marktdag gehouden. De marktdag werd verplaatst om meer plaats te hebben omwille van de Corona maatregelen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels