Regio

Maandagmarkt Kortrijk verplaatst omwille van de Paasfoor

KORTRIJK - De wekelijkse marktdag in Kortrijk wordt verplaatst omwille van de Paasfoor. De markthandelaars zijn morgen te vinden op de Veemarkt en aan de parking Groeningelaan.  

Je kan vanaf het station met de bus tot aan de markt tot aan de halte K Zwevegemstraat en de bus terug nemen aan de halte K Romeinselaan. Eén van de vaste standhouders op de maandagmarkt in Kortrijk komt wekelijks met Vietnamese gerechten naar de markt. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuwpoort pakt uit met tal van winterse events

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort pakken ze ook tijdens de wintermaanden uit met tal van events die heel wat volk lokken.

BREAKING

Morgen speelt Avanti Brugge terug voor de beker

BRUGGE/SIJSELE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge speelt morgen zondag om 15.30 uur in het Sportpark 't Veld in Sijsele.

BREAKING

Morgen zondag naar de markt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Morgen zondag kan je in de voormiddag naar de markt in Zwevezele. Het is een kleine maar gezellige markt op de parking aan de Tramstraat.

BREAKING

Wafels smullen in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je op heel wat plaatsen heerlijke wafels smullen. De zaken zijn te vinden in het toeristische gedeelte van Brugge.

BREAKING

Renovatiewerken bib De Zorge in Sint-Kruis achter de rug

SINT-KRUIS - In de bibliotheek de Zorge in Sint-Kruis zijn de renovatiewerken achter de rug. De werken zijn half augustus gestart.

BREAKING

Onderzoek na diefstal reddingsmaterialen bij Brandweer in Antwerpen

ANTWERPEN - In Antwerpen is de politie een onderzoek gestart naar de daders van een diefstal in de brandweerkazerne van Linkeroever.  

Bekijk meer gerelateerde artikels