Regio

Brengt AA Gent vanavond de beker mee naar de Arteveldestad

BRUSSEL/GENT/MECHELEN - In het Koning Boudewijnstadion in Brussel wordt momenteel onder een lentezonnetje de bekerfinale voetbal gespeeld tussen AA Gent en KV Mechelen.    

Het is een bijzonder spannende wedstrijd waarbij het momenteel (bij de rust) gelijk staat op 1-1. Van beide clubs zijn bijzonder veel voetbalsupporters meegereisd naar Brussel. Intussen hopen ze in Gent dat hun ploeg vanavond de beker mee brengt. Maar ook Mechelen wil die beker. Voor die bekerwedstrijd vliegt de federale politie deze namiddag met hun heli boven Brussel.  

Bron: Foto©Stad Gent

Bekijk Ook

BREAKING

Kabelbreuk bij De Lijn in Antwerpen

ANTWERPEN - Op de tramlijn 24 van De Lijn in Antwerpen is er een kabelbreuk. De tram kunnen twee haltes niet bedienen.  

BREAKING

AA Gent wil in augustus starten met 5000 supporters

GENT - AA Gent wil in augustus starten met slechts 5000 supporters in het stadion. Dan kunnen de supporters op anderhalve meter van elkaar zitten. 

BREAKING

Nieuwe maatjes vanaf 12 juni in de vishandel

NEDERLAND - De nieuwe maatjes zullen dit jaar vanf vijdag 12 juni in de vishandel liggen. De veiling van het eerste tonnetje maatjes zal omwille van Corona niet plaats vinden. 

BREAKING

Stroomonderbreking in Gent en Wetteren

OOST-VLAANDEREN - Op twee plaatsen in Oost-Vlaanderen is er vanmorgen een stroomonderbreking.

BREAKING

Ook deze namiddag terug ijsjes in take away bij het Leenhof in Ver-Assebroek

ASSEBROEK - Omdat er nog steeds geen perspectief is voor de horeca gaan Grietje en Jeffrey van het Leenhof verder met hun take away in de namiddag. Ze staan in de tuin van hun zaak met ijsjes en frisdranken.  

BREAKING

Vandaag marktdag in Oostkamp

OOSTKAMP - Op het Gemeenteplein in Oostkamp wordt vandaag terug de wekelijkse marktdag gehouden. De markthandelaar staan rond de kerk. 

Bekijk meer gerelateerde artikels