Brugge

Nieuw cruiseschip van Holland America Line in Zeebrugse haven

ZEEBRUGGE - In de haven van Zeebrugge zijn vanmorgen twee cruiseschepen van de Rotterdamse rederij Holland America Line (foto van de zetel van de rederij) binnen gelopen.

Het gaat om de Zuiderdam en het nieuwe cruiseschip Nieuw Statendam die cruisetoeristen naar de kust en Brugge brengen. He laatste schip werd in juni vorig jaar in de vaart genomen en kan 2650 passagies aan boord nemen. Er zijn 12 dekken en 9 restaurants. Uit de cruiseterminal in  Zeebrugge kan je beide cruiseschepen bewonderen. Je kan er ook binnen lopen in de cruiseterminalshop Portb waar je heel wat unieke geschenken kan vinden maar ook tal van bieren en dranken.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Werken in de Katelijnestraat Brugge vorderen

BRUGGE - De werken aan de nutsleidingen in de Katelijnestraat in Brugge schieten goed op. De aannemer werkt nu reeds vooraan in de straat aan de kant van de Katelijnestraat.  

BREAKING

Vrijdag visdag in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Elke vrijdag staat er vis op de lunch in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. De lunch wordt van dinsdag tot en met zaterdag geserveerd aan 17 euro.

BREAKING

Gekende Brugse chocolatier Dominique Persoone in nieuw tv programma Over de Oceaan

VLAANDEREN - Later dit jaar start Vier met het nieuwe programma Over de Oceaan. Daarbij worden zes avonturiers uitgedaagd om de oceaan over te steken, dit zonder enige zeilervaring. 

BREAKING

Fabian Cancellara nu zaterdag op Velofollies in Kortrijk Xpo

KORTRIJK - Morgen vrijdag gaat de expo Velofollies van start met voorstelling van alle types en modellen fietsen maar ook meer over materiaal en fietsvakanties.

BREAKING

Reisplannen of toch maar eigen zwembad

BRUGGE - Velen verlangen al terug naar de zon en de zomer. De voorbije zomers was het telkens bijzonder mooi weer bij ons en kiezen meer mensen voor een eigen zwembad in de tuin.

BREAKING

Ook autosaloncondities bij My Car in Brugge

BRUGGE - Ook in Brugge zijn er komend weekend autosaloncondities bij Garage My Car in Sint-Michiels. Er zijn 900 direct leverbare wagens in het aanbod van tal van verschillende merken. 

BREAKING

Adornes pakt uit met Valentijn nocturne

BRUGGE - Op vrijdagavond 14 februari pakken ze bij Adornes uit met een Valentijn nocturne tussen 17.30 en 20.30 uur.

BREAKING

Treinen tussen Brugge en Oostende rijden terug normaal

BRUGGE/OOSTENDE - Het treinverkeer tussen Brugge en Oostende verloopt terug normaal. De treinen rijden terug volgens het boekje.

BREAKING

Bruggelingen zijn toerisme in hun stad goed gezind

BRUGGE -De Bruggelingen zijn het toerisme in hun eigen stad goed gezind. 76% van de Bruggelingen willen het toerisme in de toekomst blijven steunen en 9/10 wil dat Brugge een topbestemming blijft voor toerisme.  

BREAKING

Binnen twee weken Brugs bierfestival op nieuwe locatie

BRUGGE - Binnen twee weken worden terug enkele duizenden bierliefhebbers verwacht in Brugge voor het Brugs bierfestival dat dit jaar op een nieuwe locatie gehouden wordt, namelijk in een reuzetent op het Zand.

Bekijk meer gerelateerde artikels