Marktdagen

Elke dinsdagvoormiddag markt in Heist aan Zee

HEIST - Elke dinsdagvoormiddag kan je op het Maes en Boereboomplein naar de marktdag in Heist. Tijdens de lente - en zomermaanden trekt deze markt heel wat volk.

Heist is nog een gezellige familiebadplaats waar je nog heel wat winkels vindt in het centrum met onder meer een zeer goed draaiende vishandel, de snoepen van Moeder Babelutte en de vele gezellige horecazaken. Op het Maes en Boereboomplein komen daar nog eens wekelijks de markthandelaars bij met  een mooi aanbod waaronde Hollle Bolle Kaas die de Flandrien kazen in de koeling heeft, kazen die eerder bekroond werden met heel wat medaiilles.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Mooi weer lokt meer volk naar maandagmarkt

DIKSMUIDE - Op de maandagmarkt in Diksmuide wordt morgen meer volk verwacht. Met de mooie nazomer trekken mensen gemakkelijker naar de markt en genieten nog na op de terrassen van de horecazaken op de Markt.

BREAKING

Morgen maandag marktdag in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem wordt wekelijks op maandagvoormiddag marktdag gehouden. Er is een ruim aanbod aan food en non food.

BREAKING

Rode Kruis Knokke-Heist gaat geld inzamelen

KNOKKE-HEIST -Door de Corona maatregelen kon de jaarlijkse stickerverkoop van het Rode Kruis Vlaanderen niet verlopen zoals gewoonlijk. Door de mindere inkomsten heeft dat effect op de werking van de plaatselijke afdeling.

BREAKING

Zoute Grand Prix uitgesteld naar volgend jaar

KNOKKE-HEIST - De Zoute Grand Prix dat elk jaar heel wat volk lokt en was gepland in de periode van 8 tot en met 11 oktober wordt dit jaar geschrapt van de kalender. Het event is uitgesteld naar de maand oktober volgend jaar. 

BREAKING

Nu zaterdag avondmarkt in Wingene

WINGENE - Nu zaterdag wordt er avondmarkt gehouden in Wingene naar aanleiding van het kermisweekend waarvoor ook de foor Corona proof zal kunnen doorgaan.  

BREAKING

Jonge winkeldief gaat lopen in het AZ Sint-Jan in Brugge

BRUGGE - De politie kon een jonge Algerijn inrekenen voor een winkeldiefstal in Knokke. Hij wordt ook verdacht van een inbraak in een woning in Brugge.

BREAKING

Geen carnaval in Heist volgend jaar

HEIST - Het Corona virus is nog niet uit het land. Organisatoren van grote events twijfelen dan ook over hun evenementen begin volgend jaar. In Heist schrappen ze het carnavalsfeest met namiddag - en avondstoet.  

Bekijk meer gerelateerde artikels