Marktdagen

Elke dinsdagvoormiddag markt in Heist aan Zee

HEIST - Elke dinsdagvoormiddag kan je op het Maes en Boereboomplein naar de marktdag in Heist. Tijdens de lente - en zomermaanden trekt deze markt heel wat volk.

Heist is nog een gezellige familiebadplaats waar je nog heel wat winkels vindt in het centrum met onder meer een zeer goed draaiende vishandel, de snoepen van Moeder Babelutte en de vele gezellige horecazaken. Op het Maes en Boereboomplein komen daar nog eens wekelijks de markthandelaars bij met  een mooi aanbod waaronde Hollle Bolle Kaas die de Flandrien kazen in de koeling heeft, kazen die eerder bekroond werden met heel wat medaiilles.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen marktdag in Roeselare

ROESELARE - Elke dinsdagvoormiddag wordt in het centrum van Roeselare marktdag gehouden. Er wordt gewerkt met twee poules omdat niet voor alle marktkramers plaats is met de beperking tot 50 marktstanden. 

BREAKING

Marktkramers Ninove week per week op Facebookpagina

NINOVE - Er is onvoldoende plaats voor alle marktkramers op de dinsdagmarkt in Ninove. De markt is nu beperkt tot 50 deelnemers. Op de Facebookpagina van Dinsdagmarkt Ninove kan je voordien de lijst consulteren.

BREAKING

Morgen maandag marktdag in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege wordt er morgen op Pinksterenmaandag de wekelijkse marktdag gehouden.

BREAKING

Toeristenmarkt in Domburg pas vanaf eind augustus

DOMBURG (NEDERLAND) - De toeristenmarkten in Domburg in Zeeland trekken jaarlijks heel wat volk. Omwille van Corona zullen ze dit jaar niet in de zomer gehouden worden maar pas starten vanaf eind augustus.  

BREAKING

Zoekactie voor de kust van Knokke-Heist geweest

KNOKKE-HEIST - Op het strand van Knokke Heist werd deze morgen een paar schoenen en een handdoek gevonden. Meteen werd alarm geslagen en werden de luchtmacht en reddingsboten uitgestuurd.

BREAKING

Vandaag zondagsmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In Zwevezele wordt vandaag terug zondagsmarkt gehouden op de parking aan de Tramstraat. Er zijn heel wat markthandelaars met verse voeding.

BREAKING

Vanaf vandaag terug marktdag in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort mag er vanaf vandaag terug een wekelijkse marktdag gehouden worden. Er worden 50 kramen toegelaten met een mix van food en non food.  

Bekijk meer gerelateerde artikels