Regio

Nog tot en met zaterdag 10% korting bij Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nu zondag is het moederdag en velen dan ook nog op zoek naar een geschikt cadeau. Wat is er mooier dan wat mooie lingerie of een waardebon van Lingerie Ultime aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis waar je kan rekenen op de raad van Elke die meteen de juiste bh zal zoeken die bij de klant past. 

Nog tot en met zaterdag 11 mei is er voor Moederdag tien procent korting bij aankoop van lingerie of een waardebon. Loop voor zondag nog langs. 

Bron: Foto©Lingerie Ultime

Bekijk Ook

BREAKING

Afscheid van Rudy Van Nieuwenhuyse

BRUGGE - Op 79 jarige leeftijd is de gekende Bruggeling Rudy Van Nieuwenhuyse overleden. Hij was de stichter en organisator van de Dwars door Brugge loop die later in handen kwam van Golazo bij wie Rudy nog steeds meewerkte.

BREAKING

Vanaf morgen gratis openbaar vervoer in Groothertogdom Luxemburg

GROOTHERTOGDOM LUXEMBURG - In het Groothertogdom Luxemburg wil de oveheid iedereen op het openbaar vervoer krijgen. Vanaf morgen kunnen inwoners en toeristen gratis op trein, tram en bus.   

BREAKING

Authentieke Spaanse keuken in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je genieten van de authentieke Spaanse keuken bij Bodega Lorena's in de Loppemstraat (zijstraat van het Simon Stevinplein).

BREAKING

Infrabel plant werken tusssen Mechelen en Dendermonde

DENDERMONDE/MECHELEN - Infrabel plant binnenkort werken tussen Mechelen en Dendermonde. Het gaat om een werf van maar liefst dertig kilometer.

BREAKING

Laatste drie dagen Winterfoor in Aalst

AALST - Na de drukke carnavalsdagen is er nog tot en met zondag 1 maart de Winterfoor in Aalst. Er zijn meer dan 100 attracties voor alle leeftijden met heel wat grote attracties.

BREAKING

Horeca Totaal pakt uit met jobdag

BRUGGE - Horeca Totaal en Let's Work pakken op zaterdag 14 maart uit met een jobdag. Ze hebben tal van vacatures voor hun verschillende afdelingen. 

BREAKING

Indoor spelen bij minder weer in De Toverplaneet

BRUGGE - Het weer valt niet mee deze Krokusvakantie. Heel wat tweedeverblijvers zoeken dan ook naar indoor locaties om de dag door te brengen met de kinderen. Een aanrader is het indoor speelparadijs Toverplaneet aan de Legeweg in deelgemeente Sint-Andries.

Bekijk meer gerelateerde artikels