Regio

Vrijdagmarkt in Eernegem lokt heel wat volk

EERNEGEM - In Eernegem lokt de wekelijkse marktdag heel wat volk. Elke vrijdagvoormiddag zijn de markthandelaars te vinden in het centrum van de gemeente. Er is een ruim aanbod aan food en non food.  

Er wordt morgen een zonnige dag voorspeld en de markt  lokt dan telkens meer volk.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Brand in Oostende werd aangestoken

OOSTENDE - In de Stenestraat in Oostende heeft woensdag een zware brand gewoed in een woning. Daarbij is de bewoner om het leven gekomen. 

BREAKING

Slagerij Sam en Evelien zoekt nieuwe slager

SINT-KRUIS - Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is op zoek naar een nieuwe slager met diploma. 

BREAKING

Elke zondag shoppen voor haar en hem in Brugge

BRUGGE - Sinds 1999 is de modezaak Nicky M actief in de Vlamingstraat in Brugge met heel wat gekende merken voor haar en hem. De zaak is elke zondag de ganse dag open zodat u rustig kan shoppen met zijn tweetjes.

BREAKING

Nu zondag overdekte rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele wordt nu zondag 26 januari terug een overdekte rommelmarkt gehouden in een ruimte van 3000 vierkante meter met een zeer ruim aanbod.  

BREAKING

Koetsen in beeld voor de weerfoto van Frank

BRUGGE - Voor de weerfoto trok Frank Vergucht vandaag naar de Markt. Hij bracht er de wachtende koetsen in beeld op de Markt. 

BREAKING

Foto van de dag: de Pier van Blankenberge

BLANKENBERGE - Het is nu een rustige maand aan zee terwijl alles al voorbereid wordt voor Valentijn en de carnavalsperiode van februari. Bernine trok vandaag naar de Pier voor de foto van de dag.

BREAKING

Auto tegen boom in Torhout

TORHOUT - In de Sparappelstraat in Torhout is woensdagavond een auto tegen een boom terecht gekomen. De 39 jarige bestuurder uit Zedelgem had de controle verloren over zijn stuur.  

BREAKING

Volgend weekend 13e bierfestival in Brugge

BRUGGE - Op het Zand in Brugge komt volgende week een grote tent voor de 13e editie van het Brugs Bierfestival van BAB. Ze verwachten maar liefst 90 brouwerijen met 600 verschillende bieren. 

BREAKING

Gebakken zeebaars vandaag op de lunch in Restaurant B-In

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag wordt dagelijks een lunch aan 17 euro geserveerd in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge.  

BREAKING

Laatste dagen van thema expo So British bij Autoworld Brussel

BRUSSEL - In Autoworld Brussel loopt de thema expo So British op de laatste dagen. Nog tot en met zondag kan je de exclusieve Britse wagens gaan bewonderen aan het Jubelpark in Brussel.

Bekijk meer gerelateerde artikels